Προς το περιεχόμενο

Σε μια εβδομαδα βαζω ISDN. Αξιζει η συνδεση 128?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον βαρεθηκα την dialup και σε μια εβδομαδα βαζω ISDN. Τωρα βεβαια πρεπει να παρω και συνδρομη ISDN. Βλεπω οτι οι 128αρες ειναι λιγο ακριβες. Να ρωτησω, αξιζει πραγματικα να πληρωσω για 128αρα? Θα εχω την διπλασια ταχυτητα απο την "φτηνη" 64αρα?

Επισης να ρωτησω τι γινεται αν δεχτω τηλεφωνημα οσο χρησιμοποιω την 128αρα. Απενεργοποιειται μονο του το ενα καναλι η εγω πρεπει να κανω κατι? Θελει καποια ειδικη ρυθμιση στο modem γιαυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δικιο, απλα το θεμα ειναι οτι για 7 μηνες το καλοκαιρι δουλευω σε νησι και θα πληρωνω τσαμπα παγια. Τουλαχιστον η ISDN ειναι μονο 3 ευρω πιο ακριβη στο παγιο απο την απλη συνδεση.

pragmatika diplasia taxythta den 8a exeis,egw toulaxiston den eixa.sta 64 to download einai sta8era 7,2-7,4 enw sta 128 den paei panw apo 12.kai leme gia sovares etairies,forthnet kai otenet kai h grammh moy einai kalh,den exw "8orybo"kai disconects pote

twra an baleis kai ta dipla exoda gia provider kai to vasikotero diplh xrewsh syn tou oti xaneis thn mia thlefwnikh grammh den nomizw na axizei kata thn gnwmh moy

se anamonh ths dsl(aman kai pote)kala einai ta 64

pantws twra einai sxetika fthna merikes mikres etairies dinoyn ta 64 me 11 eyro to mhna,twra ti einai..alo kapelo ayto

oxi stni 128ara katafatika,petamena lefta.eixa isdn kai 3erw.bebaia twra pou exw adsl sta 384 sti teliki glitwnw lefta.na sto 8esw apla...palia me isdn empaina kata meso oro 5 wres ti mera internet kai mou erxotane o otes (PROSOXI:mono gia pagia kai klhseis internet!!!) girw sta 150 eyrw to dimimo.xwria o isp...twra dinw gia adsl 384 kbps 22,5+fpa eyrw pagio to mina kai 34+fpa stin tellas kai eimai ALWAYS ON!!!diladi me peripou 67 eyrw to mina (134 to dimino)!!!kai pio liga lefta dinw apo oti prin kai eimai pio grigoros sto net kai always on!!!bebaia o ka8enas krinei me to diko tou simferon,an as poume an de mpaineis poli net se simferei kalitera i isdn alla kai pali 8a sinistousa mia adsl.an 8es leptomereis gia xrewseis klp pes mou!

enw sta 128 den paei panw apo 12.kai leme gia sovares etairies,forthnet kai otenet kai h grammh moy einai kalh,den exw "8orybo"kai disconects

Se mena gia na piasei stathera 14.5 (Otenet) prepei na anoiksw 2 connections gia kathe ti pou katevazw. Mallon etsi pianoun max download oi 128ares.

Fotis_Greece,petamena lefta einai h 128.

64k vale na eheis mia syndesh statherh kai fthnh.

H 128 einai gia na katevazeis kati apla pio grhgora kai na vgeis kai grhgorotera omws.

Alliws an plhrwneis synexeia ta dipla ths lefta einai apla koroidia.

An se paroun thlefwno enw xrhsimopoieis kai tis 2 grammes to default einai na tous deiksei oti milas. Den kserw kata poso ftiaxnei auto.

Twra gia adsl einai akoma akrivh an den tha mpaineis toulaxiston 5 wres kathe mera.

Ρε παιδια μπερδευτηκα παρα πολυ. Σιγουρα θα εβαζα DSL αλλα γαμωτο τον Απριλιο φευγω απο Αθηνα και ξαναγυρνω Νοεμβριο. Τσαμπα λευτα δεν ειναι να πληρωνω τα παγια τοσους μηνες.

Κοιταζα τις τιμες ISDN. H ACN εχει 46 ευρω το τριμηνο για την 64αρα και 80 για την 128αρα. Μου φαινεται η πιο φτηνη.

Leibniz,

Se mena gia na piasei stathera 14.5 (Otenet) prepei na anoiksw 2 connections gia kathe ti pou katevazw.

Αυτό πως γίνεται δεν κατάλαβα. Αν γίνεται καμιά λεπτομέρεια.!!!!!

Fotis_Greece,

Κοιταζα τις τιμες ISDN

Εχω εγώ αυτή τη στιγμή 128.

Συμβουλή. Μην το ξανασκεφτείς. Θα πληρώνεις κουτά λεφτά για το τίποτα.

Στα 64 κάνεις ότι θέλεις και θα είναι και σχετικά φτηνά. Πρωσοπικά με 64 κατάβαζα ολόκληρα cd και μου πήγαινε στην μισή τιμή από την 128. Απλός για μεγάλα αρχεία αφήνεις το pc ανοικτό τις ώρες που έχει μισή χρέωση και κάνεις ότι θέλεις. 10-8 το πρωί νομίζω μπορείς να κάνεις πολλά. Τα 4-5kb που θα δώσει παραπάνω η 128 δεν λέω καλά χρυσά είναι αλλά δεν αξίζουν τα λεφτά που τα πληρώνουμε. Κοροϊδία είναι.

Προφανώς με κάποιο download manager.

Αν και δεν ξέρω τις τεχνικές λεπτομέρειες, μου φαίνεται λογικό αφού στην ουσία η σύνδεση είναι 2x64, άρα γιά να την εκμεταλευτείς πλήρως πρέπει να κάνεις 2 τουλάχιστον connections.

genika h isdn einai koroidia!!! tora me 58 euro to mhna me tins nees meiomenes times ths forthnet tha exoume 384/128 always on!!!

tora eimai me tella kai plhrono gyro sta 68.

pantos gia ton sygkekrimeno filo pisteyo mia 64ara tha htan kalh. h 128ara tha anoigei ypo proypotheseis kai mono.

Η πιο οικονομική λύση είναι κάρτα μήνα από TeledomeNET.

16 euro για 64Κ το μήνα=>48ευρώ το τρίμηνο.

Εκτός αν αυτό που διάβασα για 46 ευρώ παραπάνω για ACN είναι με ΦΠΑ.

Προφανώς με κάποιο download manager.

Αν και δεν ξέρω τις τεχνικές λεπτομέρειες' date=' μου φαίνεται λογικό αφού στην ουσία η σύνδεση είναι 2x64, άρα γιά να την εκμεταλευτείς πλήρως πρέπει να κάνεις 2 τουλάχιστον connections.[/quote']

Opws ta leei o dim_b.

Kai egw ksenerwna me kati dwdekaria pou epiana enw plhrwna gia 2x7.4

πρέπει να κάνεις 2 τουλάχιστον connections.

Εδώ κολάω τώρα. Όταν λέτε να κάνω δύο connections τι που πως θα το κάνω;

Εστω ότι κατεβάζω κάποιο αρχείο τι κάνω;

Για δώστε μου γρήγορα 3,5kb ακόμα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...