hammerd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εχω βαλει πλέξιγκλας στο pc case και εχει καποιες γρατσουνιες , υπαρχει τροπος να τις αφαιρεσω η τουλαχιστον να τις κανω να μην φαινονται τοσο πολυ καποιες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εχω βαλει πλέξιγκλας στο pc case και εχει καποιες γρατσουνιες , υπαρχει τροπος να τις αφαιρεσω η τουλαχιστον να τις κανω να μην φαινονται τοσο πολυ καποιες ? βάλε οδοντόπαστα στο σημείο π ειναι η γρατζουνιες μετα κανε μαλάκες κινήσεις γ να απλωθεί και μετα με ενα πανακι σκούπισε την οδοντόπαστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δοκιμασμενο ?!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δοκιμασμενο ?!!?? εγω πάντως σε κινητο αφής με γρατζουνιες εβαλα οδοντοπαστα και μετα απο λιγο καθαρισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ok θα το δοκιμασω και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Προσοχή στην οδοντόκρεμα, βρες σκέτη άσπρη μην είναι με διαφορά μέσα που είναι σαν κρύσταλλα και στο τέλος καταλήξεις με παραπάνω γρατζουνιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 καλα που μου το πες γιατι αυτη που εχω εχει μεσα διαφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα