PAT76 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σας. Θέλω Να αγοράσω το παρακάτω Tabletακι : Lenovo Tab 2 A10-30 X30F. Με μια ματιά: Μέγεθος οθόνης 10.1'' Ανάλυση οθόνης 1280x800 Μοντέλο Επεξεργαστή Quad Core Qualcomm MSM8909 Χωρητικότητα 32 GB Μνήμη RAM 2 GB Συνδεσιμότητα WiFi Έκδοση Λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow ή νεότερο Εγγύηση 2 έτη To θέλω για ψυχαγωγία και internet. Απλά το θέλω λίγο μεγάλο. Να το αγοράσω; Τη λένε οι ειδικοί; Ευχαριστώ. 1
TheAccountant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ποσα φραγκα δινεις? Γενικα θα επιδιωκα στην θεση σου FHD οθονη και πολυ πιθανα και 4G για διασκεδαση-επικοινωνια on the move
PAT76 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ποσα φραγκα δινεις? Γενικα θα επιδιωκα στην θεση σου FHD οθονη και πολυ πιθανα και 4G για διασκεδαση-επικοινωνια on the move 165€ βαριά....
isay Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 To 4g το θεωρώ υπερβολή γιατί οι φορές που το χρειάστηκα ήταν λίγες. Κάποιες φορές που ήμουν on the move και χρειάστηκα νετ στο tablet, απλά εκανα hotspot το κινητό και όλα οκ, χωρίς να μπλέκω να ξεχωριστές κάρτες, συμβόλαια, κλπ. Για το fhd, εξαρτάται απο τη χρήση του tablet. Αν υπάρχει δεν ειναι κακό, αλλά η διαφορά κόστους δε με πείθει. Αλλωστε μιλάμε για 10αρι οποτε ταινίες έτσι κι αλλιώς φαίνονται μια χαρά και σε 1280*800. Σε αναγνωση το fhd σε δεκάρι κάνει τα κείμενα "λιγο μικρά" για τα γουστα μου. Για μένα πιο σημαντικά ειναι η μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος, δηλαδή αν ειχα να διαλέξω μεταξύ 2/16/fhd και 2/32/hd θα πήγαινα χαλαρά στο δευτερο. Αν βέβαια μπορούσες να δώσεις αρκετά παραπάνω χρήματα θα σου έλεγα βάλε μεσα και fhd αλλά με το budget που εχεις το ταμπλετακι ειναι ειναι κυριολεκτικά vfm. Το χτυπάς χωρίς ενδιασμους.
moumos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σας. Θέλω Να αγοράσω το παρακάτω Tabletακι : Lenovo Tab 2 A10-30 X30F. Με μια ματιά: Μέγεθος οθόνης 10.1'' Ανάλυση οθόνης 1280x800 Μοντέλο Επεξεργαστή Quad Core Qualcomm MSM8909 Χωρητικότητα 32 GB Μνήμη RAM 2 GB Συνδεσιμότητα WiFi Έκδοση Λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow ή νεότερο Εγγύηση 2 έτη To θέλω για ψυχαγωγία και internet. Απλά το θέλω λίγο μεγάλο. Να το αγοράσω; Τη λένε οι ειδικοί; Ευχαριστώ. Ψήνομαι και εγώ εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο. Βρήκες κάποια καλή προσφορά?
dimoskoutr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δώστε βρε το link εδώ μέσα με την προσφορά δεν είναι κακό.
PAT76 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δώστε βρε το link εδώ μέσα με την προσφορά δεν είναι κακό. https://www.you.gr/laptop%2Ctablet/tablets-accessories/tablets/lenovo-tab-2-a10-30-x30f-(2gb-ram-10-1-wifi-32gb)?ref=bestprice.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα