Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Θέλω Να αγοράσω το παρακάτω Tabletακι :

Lenovo Tab 2 A10-30 X30F.

Με μια ματιά:

Μέγεθος οθόνης 10.1''

Ανάλυση οθόνης 1280x800

Μοντέλο Επεξεργαστή Quad Core Qualcomm MSM8909

Χωρητικότητα 32 GB

Μνήμη RAM 2 GB

Συνδεσιμότητα WiFi

Έκδοση Λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow ή νεότερο

Εγγύηση 2 έτη

To θέλω για ψυχαγωγία και internet. Απλά το θέλω λίγο μεγάλο. Να το αγοράσω; Τη λένε οι ειδικοί;

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

ποσα φραγκα δινεις?

Γενικα θα επιδιωκα στην θεση σου FHD οθονη και πολυ πιθανα και 4G για διασκεδαση-επικοινωνια on the move

Δημοσ.

ποσα φραγκα δινεις?

Γενικα θα επιδιωκα στην θεση σου FHD οθονη και πολυ πιθανα και 4G για διασκεδαση-επικοινωνια on the move

165€ βαριά....

Δημοσ.

To 4g το θεωρώ υπερβολή γιατί οι φορές που το χρειάστηκα ήταν λίγες. Κάποιες φορές που ήμουν on the move και χρειάστηκα νετ στο tablet, απλά εκανα hotspot το κινητό και όλα οκ, χωρίς να μπλέκω να ξεχωριστές κάρτες, συμβόλαια, κλπ. 

Για το fhd, εξαρτάται απο τη χρήση του tablet. Αν υπάρχει δεν ειναι κακό, αλλά η διαφορά κόστους δε με πείθει. Αλλωστε μιλάμε για 10αρι οποτε ταινίες έτσι κι αλλιώς φαίνονται μια χαρά και σε 1280*800. Σε αναγνωση το fhd σε δεκάρι κάνει τα κείμενα "λιγο μικρά" για τα γουστα μου. Για μένα πιο σημαντικά ειναι η μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος, δηλαδή αν ειχα να διαλέξω μεταξύ 2/16/fhd και 2/32/hd θα πήγαινα χαλαρά στο δευτερο. 

Αν βέβαια μπορούσες να δώσεις αρκετά παραπάνω χρήματα θα σου έλεγα βάλε μεσα και fhd αλλά με το budget που εχεις το ταμπλετακι ειναι  ειναι κυριολεκτικά vfm. Το χτυπάς χωρίς ενδιασμους.

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Θέλω Να αγοράσω το παρακάτω Tabletακι :

Lenovo Tab 2 A10-30 X30F.

Με μια ματιά:

Μέγεθος οθόνης 10.1''

Ανάλυση οθόνης 1280x800

Μοντέλο Επεξεργαστή Quad Core Qualcomm MSM8909

Χωρητικότητα 32 GB

Μνήμη RAM 2 GB

Συνδεσιμότητα WiFi

Έκδοση Λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow ή νεότερο

Εγγύηση 2 έτη

To θέλω για ψυχαγωγία και internet. Απλά το θέλω λίγο μεγάλο. Να το αγοράσω; Τη λένε οι ειδικοί;

Ευχαριστώ.

Ψήνομαι και εγώ εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο. Βρήκες κάποια καλή προσφορά? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...