Bspus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 http://cryptomining-blog.com/8866-counterfeit-nvidia-gtx-1080-ti-cards-out-in-the-wild/
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ε ναι ενώ αν την πάρω από εδώ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Εφόσον όπως λέει το άρθρο (το οποίο να ω την αλήθεια είναι κάπως περίεργο) τα κουτιά ήταν σφραγισμένα τι θα έκανες εσύ πχ; Θα άνοιγες το κουτί; Εάν για κάποιον χ λόγο το είχε κάνει ένας άλλος πριν από εσένα θα την αγόραζες; 1
Bspus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν σου τυχει, χιλιες φορες να εχεις να μιλας με καποιον απο Ελλαδα. Μπελας ειναι ουτως η αλλως.
Alexlooker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Να αφαιρεθει απο τον τιτλο "Fake 1080ti" ειναι παραπλανητικη και δυσφημιστική για την εταιρια.
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Γιατί δεν ονομάζει το μαγαζί που την πήρε ;; Γιατί προφανώς την πήρε από πωλητή με μισή τιμή και νόμιζε ότι έπιασε τον παπά από τα @@!!! Τι να πει ότι πιάστηκε μ@λ@κ@ς; 4
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Σε ένα κατάστημα που δουλεύει ο αδερφός μου τους στέλνουν τέτοια κουτιά εξωτερικά σφραγισμένα με οτιδήποτε για βάρος μέσα για βιτρίνα να φαίνεται ότι το κατάστημα έχει στοκ, πχ στους ssd έχουν ένα κομμάτι ξύλο μέσα, πολύ πιθανό να πρόκειται για λάθος βέβαια πότε δεν ξέρεις εφόσον πήρε από κατάστημα θα βγάλει άκρη
Dr_73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Γιατί προφανώς την πήρε από πωλητή με μισή τιμή και νόμιζε ότι έπιασε τον παπά από τα @@!!! Τι να πει ότι πιάστηκε μ@λ@κ@ς; Και πάλι , ήταν ο πρώτος που ψώνισε ;;; Γιατί μετά τον πρώτο , αμέσως θα σκάει η πληροφορία στο ίντερνετ. Και ο άλλος είχε στήσει site για να πουλήσει μία κάρτα ;;;; Και έκανε άμεση χρέωση σε πιστωτική ;;; Αν ήταν από ebay με paypal κτλ δεν θα έχανε τα λεφτά του.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Zaknafein Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αν σου τυχει, χιλιες φορες να εχεις να μιλας με καποιον απο Ελλαδα. Μπελας ειναι ουτως η αλλως. Εδώ θα διαφωνήσω φίλε Bspus, μετά από πρόσφατη εμπειρία με το amazon UK (όπου παρέλαβα από warehouse deal 1080 μέσα σε κουτί 1080ti - Gigabyte αν παίζει ρόλο), η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Την Δευτέρα έστειλα την κάρτα πίσω με ΕΛΤΑ courier, Τρίτη παρέλαβαν + πιστώθηκαν τα μεταφορικά και Τετάρτη πρωί είχε πιστωθεί και η αξία της κάρτας, χωρίς πολλά-πολλά. Έκαναν και λάθος εις βάρος τους στην πίστωση (μου πιστώσανε την καινούρια ASUS FE που είχε τιμή +60 λίρες ενώ δεν είχα ξεκινήσει την διαδικασία επιστροφής) και παρότι τους έστειλα e-mail για το λάθος αυτό, η απάντηση ήταν ότι επειδή το λάθος ήταν δικό τους, δεν πειράζει... Για να είμαι σίγουρος πάντως, η αντικαταστάτρια θα είναι EVGA SC2. 3
petranthe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για να είμαι σίγουρος πάντως, η αντικαταστάτρια θα είναι EVGA SC2. Σοφή επιλογή. Με +25 ευρώ ανανέωση εγγύησης σε 5 χρόνια. Εγώ την πρόλαβα στα 750 ευρώ. Τώρα έχει ακριβύνει λίγο(Όχι στο Amazon στο οποίο έχει στα ίδια λεφτά την FTW) https://www.amazon.co.uk/dp/B071Y78QG7/ref=psdc_430524031_t5_B071NNMFYZ 2
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Και πάλι , ήταν ο πρώτος που ψώνισε ;;; Γιατί μετά τον πρώτο , αμέσως θα σκάει η πληροφορία στο ίντερνετ. Και ο άλλος είχε στήσει site για να πουλήσει μία κάρτα ;;;; Και έκανε άμεση χρέωση σε πιστωτική ;;; Αν ήταν από ebay με paypal κτλ δεν θα έχανε τα λεφτά του.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Τι να σου πω ρε φιλαράκι δεν γνωρίζω Κάτι τέτοια περίεργα οι Κινέζοι τα κάνουν τώρα πώς παίρνουν λεφτά κτλπ δεν ξέρω, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του!!!
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γι αυτό πάντα βίντεο μια γρήγορη το στικερ στο κουτί με το serial και το unboxing. Όποιος είναι μερακλής ζυγίζει κιόλας. Πάντα το ξεχνάω φυσικά, ευτυχώς δεν την έχω πατήσει ακόμα. 1
Zaknafein Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Γι αυτό πάντα βίντεο μια γρήγορη το στικερ στο κουτί με το serial και το unboxing. Όποιος είναι μερακλής ζυγίζει κιόλας. Πάντα το ξεχνάω φυσικά, ευτυχώς δεν την έχω πατήσει ακόμα. Μπα, δεν χρειάζονται ζογκλερικά, τουλάχιστον όχι με τις EVGA που φαίνεται το serial της κάρτας στο πίσω μέρος του κουτιού, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξεις :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα