Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδισ ενως γνωστου η cosmote  αλλαξαν την γραμμη σε ευροζωνικη αμα το λεω καλα και του δωσαν το speedport ρουτερ εχει το εξης θεμα οτι οταν κλεινει το ρουτερ το τηλεφωνο δεν λειτουργει και αμα αυτος θελει ναντο κλεινει δεν μπορει η αμα πεσει το ρευμα.. τι μπορει να κανει καπου διαβασα οτι υπαρχει ενα mini ups αλλα κοστιζει δεν του το δωσαν δωρεαν ενω σε αλλο φορυμ λεγαν μερικα ατομα.τους το δωσαν δωρεαν τι μπορει μα κανει γ  αυτο? Δεν το δικαιουται ευχαριστω πλ

Δημοσ.

Καλημέρα !

Κατ' αρχήν, καλό είναι όταν γράφεις να βάζεις κάπου-κάπου τελεία, γιατί αλλιώς το διάβασμα καταλήγει να είναι φοβερά κουραστικό. Επίσης σ' ένα κείμενο που είναι γραμμένο κατά τέτοιο τρόπο, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να βγάλει νόημα.
Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα. Από όσα λες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν πρόκειται για μια κοινή υπηρεσία τηλεφωνίας. Μάλλον πρόκειται για VoIP, οπότε, αφού το VoIP λειτουργεί μέσω του διαδικτύου αποκλειστικά, είναι φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου αυτό που αντιμετωπίζεις.
Άμα θέλεις μπορείς να το συζητήσεις με τον ΟΤΕ για να σου δώσει κοινή γραμμή. Δυστυχώς στο VoIP αυτού του είδους τα προβλήματα είναι εγγενή.

Φιλικά,
Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Το mini ups που λές το χορηγεί ο οτε δωρεάν σε πελάτες μόνο με συναγερμό

Αν θές καλέστε στο 13888 και τους αναφέρεις να σου κάνουν την παλία τηλεφωνία όπως είπε πάνω και ο φιλος 

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις . Ασπρε γατε  εχεις δικιο αλλα καμια φορα με τα γραπτα.... τελος παντων και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

θα παρεις το 13888 και θα ζητησεις να σου δωσουνε το mini ups και οτι εχεις συναγερμο ( ψεμματα ) και θα τους πεις οτι θα το εγκαταστησεις μονος σου  και θα στο στειλουνε με κουριερ , εγω εχω συναγερμο αλλα δεν συνδεεται με το τηλεφωνο αλλα το πηρα το mini ups αφου ειναι δωρεαν να το παρεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...