SakislolGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Πήγα να γράψω τίτλο "γιατί γ@...ται και δεν παρέχει..." αλλά κρατήθηκα. έχουμε κρίση ρε παιδιά! δεν μπορεί να δίνουμε 80ε (στην καλύτερη) το δίμηνο στον ΟΤΕ, όταν στις άλλες εταιρείες την βγάζεις με 38ε (19+19) (αντε πες εχει και 5ε εξτρα χρεωσεις π δεν ξερω, αρα 43). Δεν με ενδιαφερει να εχω σταθερο! γιατι ντε και καλα δλδ... 1
GReaperEx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ουσιαστικά, για να πληρώνεις παραπάνω. Δεν υπάρχει άλλος πραγματικός λόγος, ασχέτως τι δικαιολογίες θα σου έλεγαν οι ίδιοι.
turbat0s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατί μόνο ο ΟΤΕ? Οι άλλες εταιρείες παρέχουν μόνο ίντερνετ?
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατί μόνο ο ΟΤΕ? Οι άλλες εταιρείες παρέχουν μόνο ίντερνετ? H Wind σε κάποια φάση απ ότι θυμάμαι πριν χρόνια. Τώρα δεν ξέρω.
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εννοείτε να παρέχει double play χωρις λεπτά ομιλίας , ή να παρέχει ας το πω 1μιση play ( ) δλδ μονο ιντερνετ και η τηλεφωνικη γραμμη να εχει φραγή ; Usual suspect το 2010-11 πρεπει να ηταν , νομιζω δηλαδή και μετά το 2012 εκανε μια προσφορα double play με 15 ευρώ το μήνα για 1 χρονο 1
Greg9 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σκέτο ιντερνέτ από όσο ξέρω το δίνει η forthnet, όχι?
iznodur Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μα ρε παιδιά αν το μόνο ίντερνετ έχει 20 ευρώ το μήνα και το ίντερνετ με τις κλήσεις 21 ε δεν αξίζει και αυτήν την πολιτική ακολουθούν όλες οι εταιρίες, καλά ο ΟΤΕ σε τιμές είναι φαρμακείο
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δίνουν όλες οι εταιρίες εκτός οτε μόνο internet και το σταθερό με χρέωση hol: https://statheri.vodafone.gr/services/home/vodafone-home-double-play wind:https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-broadband/ nova:http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_adsl24/ cyta:http://www.cyta.gr/el/ForHome/1Play
SakislolGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 για παράδειγμα η Vodafone είναι 19ε. δεν γνωρίζω αν παρέχει τηλέφωνο. Μπορεί να παρέχει VOIP. το θέμα είναι ότι πληρώνεις 19 αντί 34 που είναι στον ΟΤΕ
jkoukos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σκέτο (naked) DSL δεν έδινε ποτέ κανείς πάροχος στη χώρα μας. Αυτό που δίνουν είναι σύνδεση DP χωρίς προπληρωμένο χρόνο τηλεφωνίας, οπότε κάθε κλήση (αν γίνει) χρεώνεται ξεχωριστά. Σήμερα ισχύουν αυτά που ανέφερε ο bill2015 και μάλιστα με ίδιες σχεδόν τιμές πριν από 3 χρόνια. Παλαιότερα έδινε και ο ΟΤΕ στα 24€ όμως σήμερα δεν το παρέχει πλέον. Δίνει όμως με 1-2€ παραπάνω το πακέτο με 250 λεπτά ομιλίας, οπότε ίσως εξυπηρετεί αυτό. Και η Vodafone το κατάργησε (από 1/4/2017) και ισχύει μόνο για τους φοιτητές.
gusdevelopers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 H Wind σε κάποια φάση απ ότι θυμάμαι πριν χρόνια. Τώρα δεν ξέρω.παρέχει και τώρα 1
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 πιο πάνω σου έστειλα όλα τα link για ιντερνετ και σταερό με χρέωση αν θες δες τα και να υπολογίσεις συν 36ευρω αν έχεις γραμμή στο 1 λογαριασμό όσο για τη vodafone αν τους πέις θέλω μονο ιντερνετ λογκα θα στο δόσουν
jkoukos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 όσο για τη vodafone αν τους πέις θέλω μονο ιντερνετ λογκα θα στο δόσουν Ναι, αλλά αυτό πιθανόν να γίνεται και στον ΟΤΕ. Μιλάμε για την επίσημη πληροφόρηση των εταιρειών, για τα ισχύοντα σήμερα πακέτα.
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ναι σωστά ας καλέσει στον οτε να κάνει αλλαγή πακέτου
SakislolGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 παιδιά, το θέμα είναι ότι οι άλλες εταιρείες (Vodafone πχ) παρέχουν πακέτα με 19ε (38 2μηνο αντι 75). Τώρα αν έχουν και σταθερό ή VOIP ποσώς μας ενδιαφέρει... το σκέφτομαι σοβαρά για κάτι σε Vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα