Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ... Εμένα πάλι γτ μου κάνει πρόβλημα στο τσιπακι του bios... Μπορείς αν θέλεις να το στείλεις για ένα bios reprogramming σαν αισχατη λύση... Πιστεύω οτι θα άξιζε η προσπάθεια...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμ... Εμένα πάλι γτ μου κάνει πρόβλημα στο τσιπακι του bios... Μπορείς αν θέλεις να το στείλεις για ένα bios reprogramming σαν αισχατη λύση... Πιστεύω οτι θα άξιζε η προσπάθεια...

Πως γινεται να κανεις κατι τετοιο? Τι εργαλεια χρειαζεσαι? Εννοειται οτι δεν μιλαμε για flashing bios, ειδικα αν το λαπτοπ δεν αναβει καν, η αναβει και σβηνει.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι programmer. Ξεκολλάς το bios πάνω από την μητρική το επαναπρογραμναριζεις από την αρχή και το κόλλας πάνω ξανά. Έχω σώσει πολλά λάπτοπ έτσι

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεσαι programmer. Ξεκολλάς το bios πάνω από την μητρική το επαναπρογραμναριζεις από την αρχή και το κόλλας πάνω ξανά. Έχω σώσει πολλά λάπτοπ έτσι

ειναι συσκευη να φανταστω και το τσιπακι το ξεκολλας με κολλητηρι η πιστολι. αν θες φυσικα, στειλε μου pm με λεπτομερειες, οταν ευκαιρεσεις

Δημοσ.

Ναι ακριβώς έτσι.το τσιπακι το ξεκολλάς με ότι σε βολεύει περισσότερο. Με πιστόλι αν κάνεις, με πολύ προσοχή μην σου ξεκολλήσει τπτ από γύρω..

Από εκεί και πέρα καλό είναι να βρεις την πρώτη έκδοση του bios και να περάσεις αυτή. Πολλές φορές καταστρέφεται το ίδιο το τσιπακι, οπότε χρειάζεται καινούριο, κατά προτίμηση ίδιο.

Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρες συσκευές. Ψάξε eBay ,θα βρεις. Τώρα το πώς το προγραμματίζεις, κάθε τσιπ έχει διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με την εταιρεία, το μέγεθος του bios κλπ. Θέλει αρκετό διάβασμα , αλλά αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρες συσκευές. Ψάξε eBay ,θα βρεις. Τώρα το πώς το προγραμματίζεις, κάθε τσιπ έχει διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με την εταιρεία, το μέγεθος του bios κλπ. Θέλει αρκετό διάβασμα , αλλά αξίζει τον κόπο.

Αξίζει τον κόπο για μ' ένα μόνο από άποψης ότι θα μάθεις κάτι. Γιατί είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία.

Σε ευχαριστω. Οντως ειναι ενδιαφερον διαδικασια. Θα το κοιταξω

Κι εγώ θα το κοιτάξω εννοείται μιας & το αναφέραμε, όμως να είσαι σίγουρος πως για αρχή θα βγάλουμε τα μάτια μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...