BringMe2Life Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τι να πω... Και τι να κάνω... Πράγματι ίσως να μην είναι και τόσο αξιόπιστα εργαλεία, όμως έχω ακούσει περιπτώσεις που είναι σκυλιά... Βάλε τα ανταλλακτικά σε καμιά αγγελία, μπορεί να τα χρειάζεται κάποιος... Καλή συνέχεια...!! 1
web_assasin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 σβησε το λινκ απο την υπογραφη σου εφοσον η αγγελια ειναι ακυρη,η αλλαξε το με καποια εγκυρη. 1
Neferupitõ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Λοιπον, ειπαμε "Βραχυκυκλωμα μητρικης". Μου ειπε οτι θελουν φτιαξιμο-αλλαγη οι πυκνωτες και κατι στην καρτα γραφικων, πινακια τα ειπε... δε θυμαμαι. Το κοστος απο 90€ στα 70€. Αυτααααα...
web_assasin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 δε νομιζω οτι εχει θεμα η καρτα γραφικων. μπορει να σου βγει φθηνα εαν ειναι μονο οι πυκνωτες. πες του να μην κανει reflow στην καρτα γραφικων. 1
Neferupitõ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ όλους και πάλι για τον χρόνο σας!! :D ♡
BringMe2Life Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 σβησε το λινκ απο την υπογραφη σου εφοσον η αγγελια ειναι ακυρη,η αλλαξε το με καποια εγκυρη. Με πρόλαβες...!! Ευχαριστώ όλους και πάλι για τον χρόνο σας!! :D ♡ Να 'σαι καλά, καλή συνέχεια...!!
web_assasin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 αφου δεν εχεις ψυκτρες τι γραφεις???? μας ξεγελας !! 1
Neferupitõ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, τελικά δεν φτιάχνεται. Μου είπε ότι το πρόβλημα τελικά είναι μεγαλύτερο απ' ότι περίμενε και δεν επισκευάζεται.... :(
BringMe2Life Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δώστο για ανταλλακτικά, μπορεί κάποιος να χρειάζεται κάτι... 2
bill2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 εσενα παλι καλα σου εβγαλε 6 χρονια εγω στη δουλεια εχω ενα dell μεσα σε 7 μηνες παει τελειωσε αναγκαζωμαι και παιρνω το προσωπικο μου
web_assasin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 εσενα παλι καλα σου εβγαλε 6 χρονια εγω στη δουλεια εχω ενα dell μεσα σε 7 μηνες παει τελειωσε αναγκαζωμαι και παιρνω το προσωπικο μου τι σχεση εχει αυτο με το thread ?
sil_unique Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, τελικά δεν φτιάχνεται. Μου είπε ότι το πρόβλημα τελικά είναι μεγαλύτερο απ' ότι περίμενε και δεν επισκευάζεται.... :( Αυτός που το είδε φτιάχνει πλακέτες από φορητά ή είναι σε άλλο τομέα; Τα βραχυκυκλώματα συνήθως επισκευάζονται
BringMe2Life Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Νταξ, όπως & νά 'χει μπήκε στον μονόδρομο να ψάξει για καινούριο..
BringMe2Life Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 το θελω για ανταλλακτικα Είδες που στα λεγα..?? Βάλτο αγγελία..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα