Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες μετα απο αμετρητες δοκιμες, πειραματα και μια σωτηρια εμπνευση τα καταφερα. 

Γραφω εδω την εμπειρια μου σε περιπτωση που βοηθησει κι αλλα παιδια:

Με την 480 δεν εδινε εικονα στην οθονη με τιποτα. Εβαλα την 6850 να αναψει το pc και ξηλωσα τους drivers της 6850 και προσπαθησα να περασω χειροκινητα τους drivers της 480. Μαλλον δεν μπηκαν σωστα. 

Κουμπωνω την 480, δοκιμαζω με ολους τους πιθανους συνδυασμους πραγματων που ισως εφταιγαν, τιποτα. Αλλο hdmi, dp to hdmi, αλλη πριζα, με ξηλωμενα ολα τα usb απ'το tower, βγαζω μπαταρια μητρικης περιμενω 5 λεπτα και την ξαναβαζω οπως ελεγαν καποιοι στο νετ με το ιδιο προβλημα, τιποτα. Τωρα πλεον δεν δεχεται να δωσει εικονα ουτε με την 6850. Εν τω μεταξυ με ειχε παραξενεψει το γεγονος οτι με dp to hdmi συνέδεα το λαπτοπ στην οθονη και εδινε κανονικα εικονα.

Μετα απο πληθωρα αποτυχημενων προσπαθειων, εναν φραπε και 2 επεισοδια Family Guy, μου ερχεται η εμπνευση να δοκιμασω με το tower στην τηλεοραση. Ώ του θαυματος!

Το συστημα δινει εικονα και με την 6850 αλλα και με την 480 πανω, bootαρω σε safe mode ξηλωνω ό,τι υπαρχει απο drivers με ddu, rebootαρω, περναω τους drivers της 480, την αναγνωριζει, πηγαινω το tower στην οθονη και μπαινει κανονικα windows. 

Οποτε καταληγουμε πως η οθονη του υπολογιστη τελικα ειναι ψηλομυτα και δεν δεχεται τιποτα αν δεν εχει ακριβως τους drivers που πρεπει.

Επεξ/σία από TzimakoTOS
  • Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν έκανε POST. Οι drivers έρχονται πολύ πιο μετά από το POST του BIOS και έπρεπε να σου δείχνει εικόνα.

Κάτι άλλο μου φαίνεται εμένα

Δημοσ.

Όταν το boot είναι 14sec και η οθόνη θέλει 15sec για να ανοίξει τότε  έχεις αυτό το φαινόμενο . 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω εγω πάλι την κακία μου για τους drivers της AMD ή θα φαω πάλι κράξιμο;

Δε φταίει η οθόνη σου, απλα οι drivers της κάρτας δε γουστάρουν την οθονη σου. Αν κοιτάξεις θα βρεις άπειρες αναφορες για οθονες που δε ξυπνάνε σωστα. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αυτα τα θέματα παρουσιάζονται με DVI ενώ οχι με hdmi και γενικώς με διάφορους διαφορετικούς συνδυασμούς, οποτε δε μπορείς να βγάλεις ακρη. Γενικώς μπαχαλο η κατάσταση.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Asus εχει την χειροτερη ηλοποιηση σε καρτες γραφικων της amd,το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την δικια μου την 470 asus.

To προβλημα τελικα το βρηκα σημερα,επειδη εχει 6πινο επανω αντι για 8πινο οπως οι αλλες υλοποιησεις απο gigabyte,sapphire κτλ τραβαει στο full load γυρω στα 85watt απο το τροφοδοτικο και αλλα 75watt απο το pci-e.........σε μεγαλο peak μας βγαζει no signal.

Εβαλα και το τελευταιο bios update σε μητρικη και καρτα γραφικων,αλλα τιποτα.

Φιλος μου που εχει της gigabyte την 480,δεν του το εχει κανει ποτε,και της ταναει τα αυτια και σε gaming αλλα και σε επεξεργασια βιντεο.

Δημοσ.

Η Asus εχει την χειροτερη ηλοποιηση σε καρτες γραφικων της amd,το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την δικια μου την 470 asus.

To προβλημα τελικα το βρηκα σημερα,επειδη εχει 6πινο επανω αντι για 8πινο οπως οι αλλες υλοποιησεις απο gigabyte,sapphire κτλ τραβαει στο full load γυρω στα 85watt απο το τροφοδοτικο και αλλα 75watt απο το pci-e.........σε μεγαλο peak μας βγαζει no signal.

Εβαλα και το τελευταιο bios update σε μητρικη και καρτα γραφικων,αλλα τιποτα.

Φιλος μου που εχει της gigabyte την 480,δεν του το εχει κανει ποτε,και της ταναει τα αυτια και σε gaming αλλα και σε επεξεργασια βιντεο.

Δοκίμασε τότε να μειώσεις το power limit και αν δεν δουλέψει αυτό κάνε undervolt για να μειώσεις την κατανάλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...