Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τέτοιες ομορφιές να συμβαίνουν με nvidia έχει διαβάσει κανείς πουθενά ;;; εγώ πάντως με την xfx υλοποίηση αυτής της κάρτας,δεν είχα ποτέ θέμα. 1
bill987 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) εγώ πάντως με την xfx υλοποίηση αυτής της κάρτας,δεν είχα ποτέ θέμα. Για αλλαγή είχα πάρει την RX 290Χ, ασυμβατότητα με την μητρική μου - πήγε για πούλημα και πήρα την GTX 970 G1. Πάλι για αλλαγή (με έτρωγε..) πήρα την xfx rx 480 8gb gtr, πολλά κρασαρίσματα στο μοναδικό παιχνίδι που παίζω - πουλήθηκε 230€ Τελικά πήρα GTX 1070! H amd δεν θα με ξαναδεί ..... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2017 από bill987 2
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τέτοιες ομορφιές να συμβαίνουν με nvidia έχει διαβάσει κανείς πουθενά ;;;Ε λίγο.....Εκτός αυτού είναι θέμα που έχω ξαναδεί με την συγκεκριμένη κάρτα της Asus, να σου θυμίσω μήπως το θέμα με τις 280X TOP; 90% failure rate είχαν, η AMD σαν εταιρεία που ακριβώς έφταιγε εκεί; Είπαμε αυτό με τις φανέλες πρέπει να σταματήσει!! Χ79 και Nvidia ξέρεις τι θέματα είχαν; Ή δεν σε ενδιαφέρει; Εκεί βέβαια έφταιγε η πράσινη αποκλειστικά γιατί δεν υλοποιήθηκε σωστά το PCIE 3.0 αλλά δεν βλέπω να το σχολιάζεις αυτό. 4
Dr_73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ε λίγο..... Εκτός αυτού είναι θέμα που έχω ξαναδεί με την συγκεκριμένη κάρτα της Asus, να σου θυμίσω μήπως το θέμα με τις 280X TOP; 90% failure rate είχαν, η AMD σαν εταιρεία που ακριβώς έφταιγε εκεί; Είπαμε αυτό με τις φανέλες πρέπει να σταματήσει!! Χ79 και Nvidia ξέρεις τι θέματα είχαν; Ή δεν σε ενδιαφέρει; Εκεί βέβαια έφταιγε η πράσινη αποκλειστικά γιατί δεν υλοποιήθηκε σωστά το PCIE 3.0 αλλά δεν βλέπω να το σχολιάζεις αυτό. Ποιές φανέλες ;;;; ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ;;; Πόσα θέματα υπάρχουν για ati και πόσα για nvidia ;;; Και οι πωλήσεις είναι 50/50 θεωρείς ;;;;
comfuzio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Την ίδια GPU έχω και εγώ, αν παίζει να την πουλήσεις(250-) μου λες! Λέω για CF για gaming
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εγω με παντως με την xfx πανω σε gigabyte μητρικη δεν εχω τετοια θεματα. Πως συμπερανες οτι φταιει ντε και καλα η gigabyte? 2
Alexlooker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Γεια σας είχα εδω και πολλούς μηνες εχω ενα πρόβλημα κατα πάσα πιθανότητα με ασυμβατότητα gigabytes motherboard με καρτα γραφικών asus rx480 oc 8gb έχω δοκιμάσει τα πααααααντα και δεν λεει να φτιάξει αυτο το γνωστό με την γκρι οθόνη όταν παίζεις παιχνίδια μετά απο κανενα μισάωρο. Έτσι λοιπόν διάβασα ότι γενικά παιζει να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την motherboard μ και την καρτα και γενικά το σύστημα . Αφου εχει σταλθεί και η καρτα και η μητρική για να δω αν ειναι χαλασμένες για σερβις μ είπαν ότι ειναι απολύτως λειτουργικές απο τις αντιπροσωπείες. Έτσι λοιπόν θα αλλάξω Μιτρικη μπας και φτιάξει κατι, θα ήθελα μια μητρική κατα προτίμηση ( asus η Msi ) η ότι ειναι πιο συμβατό με την καρτα μ και με ενα σύστημα με i5 7ης γενιάς και ddr4 ram (νομίζω ειναι 2400μχρζ) . μπορώ να διαθέσω μέχρι 120-150 ευρω αρκεί να ειναι καλή και συμβατή! Θα εκτιμούσα πολυ την άποψη σας απο του θέματος. Σας ευχαριστω πολυ! Ποιο τροφοδοτικο εχεις ακριβως;
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ποιές φανέλες ;;;; ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ;;; Πόσα θέματα υπάρχουν για ati και πόσα για nvidia ;;; Και οι πωλήσεις είναι 50/50 θεωρείς ;;;; Τα τελευταία 3 που είχα διαβάσει ήταν με overclock και άλλα δύο με Asus.Σου απάντησα; http://www.insomnia.gr/topic/647138-asus-rog-strix-rx580-top-oc/?do=findComment&comment=55795973 Τα υπόλοιπα ψάξε μόνος σου έξυπνος είσαι.
TzimakoTOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Παιδες πηρα την gigabyte rx480 g1 gaming και ενω bootαρει το pc και δουλευουν και οι ανεμιστηρες και τα leds της καρτας δεν δινει εικονα στην οθονη, no signal συνεχως. Μητρικη ειναι αυτη : https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-F2A88XM-DS2-rev-30-31#ov Εδωσε εικονα μια και μοναδικη φορα μετα απο πολλες δοκιμες και στο πρωτο restart που εκανα ηρθαμε παλι στα ιδια. Τι μπορω να κανω;
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Για αρχή,άλλαξε ένα καλώδιο και θύρα στο μόνιτορ σου.
TzimakoTOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εχω δοκιμασει με διαφορετικο hdmi και με dp to hdmi το οποιο δουλευει κανονικα γιατι το δουλευω με το λαπτοπ και δυστυχως δεν δινει.
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Αν έχει εγγύηση την έστειλες όπως είναι. Ελπίζω τις αλλαγές στα καλώδια να μη τις έκανες με τον υπολογιστή ανοιχτό.
TzimakoTOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Οχι, ειπαμε.. εχω αλλαξει αρκετες καρτες στην "καριερα" μου. Απλα δεν νομιζω οτι εχει κατι η καρτα μιας και αρκετα παιδια κι εδω και γενικα στο ιντερνετ φαινεται να αντιμετωπιζουν προβληματα ασυμβατοτητας. Απλα δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Από την στιγμή που δεν μπορείς να δοκιμάσεις άλλη θύρα τις κάρτας από όσο κατάλαβα,σε συνδυασμό με την θύρα του μόνιτορ,δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι.
IoaZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Σε safe mode έχεις εικόνα ? Το bios έχει εικόνα με την κάρτα ή την GPU της CPU ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα