kavroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γεια σας είχα εδω και πολλούς μηνες εχω ενα πρόβλημα κατα πάσα πιθανότητα με ασυμβατότητα gigabytes motherboard με καρτα γραφικών asus rx480 oc 8gb έχω δοκιμάσει τα πααααααντα και δεν λεει να φτιάξει αυτο το γνωστό με την γκρι οθόνη όταν παίζεις παιχνίδια μετά απο κανενα μισάωρο. Έτσι λοιπόν διάβασα ότι γενικά παιζει να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την motherboard μ και την καρτα και γενικά το σύστημα . Αφου εχει σταλθεί και η καρτα και η μητρική για να δω αν ειναι χαλασμένες για σερβις μ είπαν ότι ειναι απολύτως λειτουργικές απο τις αντιπροσωπείες. Έτσι λοιπόν θα αλλάξω Μιτρικη μπας και φτιάξει κατι, θα ήθελα μια μητρική κατα προτίμηση ( asus η Msi ) η ότι ειναι πιο συμβατό με την καρτα μ και με ενα σύστημα με i5 7ης γενιάς και ddr4 ram (νομίζω ειναι 2400μχρζ) . μπορώ να διαθέσω μέχρι 120-150 ευρω αρκεί να ειναι καλή και συμβατή! Θα εκτιμούσα πολυ την άποψη σας απο του θέματος. Σας ευχαριστω πολυ!
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δώσε την 480 κανα 350άρι όσο προλαβαίνεις και κάνε υπομονή κανα μήνα αν μπορείς να πάρεις μια 1070/Vega προσθέτωντας μόνο κανα 50άρι. Θα με ευχαριστείς αργότερα. 8
kavroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δώσε την 480 κανα 350άρι όσο προλαβαίνεις και κάνε υπομονή κανα μήνα αν μπορείς να πάρεις μια 1070/Vega προσθέτωντας μόνο κανα 50άρι. Θα με ευχαριστείς αργότερα. Γενικά η 1070 εχει 480-500 ευρω δεν ειναι και μικρή διαφορά απο τα 350, και δεν ξέρω αν βρω εύκολα αγοραστή . Δεν ξέρω ποσό θα κοστίζει η vega η αν θα επερνα ξανά amd και όχι Nvidia.
Dr_73 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γενικά η 1070 εχει 480-500 ευρω δεν ειναι και μικρή διαφορά απο τα 350, Το γερμανικό amazon όμως, δέχεται προπαραγγελίες στα 405 ... 2
kavroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το γερμανικό amazon όμως, δέχεται προπαραγγελίες στα 405 ...Μπορείς να μ στείλεις ενα link? για την vega λες ε; Απλα θέλω και μια Μιτρικη να εχω στα υπόψιν για να δω τι θα κάνω! Εσεις ποια Μιτρικη για το σύστημα λέτε;
Dr_73 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μπορείς να μ στείλεις ενα link? για την vega λες ε; Όχι λέω για τη 1070. Γράφει όμως σε 2-4 βδομάδες. Τιμή 408 ευρώ η KF2, συν μεταφορικά.
kavroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όχι λέω για τη 1070. Γράφει όμως σε 2-4 βδομάδες. Τιμή 408 ευρώ η KF2, συν μεταφορικά. Ωραια σε ευχαριστω πολυ! Για Μιτρικη καμία ιδέα;
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γιατί επιμένεις? Δεν αξίζει η αλλαγή μητρικής. Είναι χρυσή εποχή για παλιούς κατόχους 480. 1
kavroulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατί επιμένεις? Δεν αξίζει η αλλαγή μητρικής. Είναι χρυσή εποχή για παλιούς κατόχους 480. Δεν θα αλλάξω μαλλον καρτα γιατι την μητρική θα μ την αλλάξουν δωρεάν απο το μαγαζί π μ έφτιαξε Το PC.Όποτε μ είπαν να διαλέξω μια οποία θέλω εγω στα 100-120 ευρω. Καρτα μπορεί να αλλάξω αργότερα αν παλι δεν δουλεύει ! Για αυτο δεν θέλω καρτα τώρα και ψάχνω Μιτρικη. Ευχαριστω για την άποψη σ! Και εγω συμφωνώ αλλά δεν περνάνε και όλα απο το χέρι μ. Ίσως να αλλάξω και καρτα γραφικών αλλά αφού μ δίνετε η ευκαιρία να αλλάξω δωρεάν μητρική γιατι όχι;
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατί εχεις την ευκαιρία να κάνεις free upgrade σε GPU. Αν δεν το καταλαβαίνεις η δεν θες, δική σου απόφαση.
kavroulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατί εχεις την ευκαιρία να κάνεις free upgrade σε GPU. Αν δεν το καταλαβαίνεις η δεν θες, δική σου απόφαση. Μα αυτο λέω ότι ίσως προχωρήσω σε αναβάθμιση και κάρτας πολυ σύντομα. Απλα το κατάστημα μ λεει να αλλάξω Μμιτρικη για αρχη. Αν όλα πάνε καλά και η καρτα λειτουργεί θα την πουλήσω και θα παρω κατι άλλο.
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν έχεις πολύ χρόνο πριν σκάσει η φούσκα. Δική σου απόφαση.
Σταύρος321 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ειχα το συγκεκριμενο προβλημα, και ακομα το εχω οταν ειναι σε Performance Mode με την 480 και την 580 τωρα (Asus μητρικη). Δοκιμασε αν εχει κατι παρομοιο με της asus το Performance,normal και Silent. Στο Performance μου κανανε κόλπα και οι 2 καρτες, Στο νορμαλ δουλευε κανονικά και η 480 και η 580 τωρα...
Dr_73 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τέτοιες ομορφιές να συμβαίνουν με nvidia έχει διαβάσει κανείς πουθενά ;;;
Damachi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ειχα το συγκεκριμενο προβλημα, και ακομα το εχω οταν ειναι σε Performance Mode με την 480 και την 580 τωρα (Asus μητρικη). Δοκιμασε αν εχει κατι παρομοιο με της asus το Performance,normal και Silent. Στο Performance μου κανανε κόλπα και οι 2 καρτες, Στο νορμαλ δουλευε κανονικά και η 480 και η 580 τωρα... Νομιζω παιζει και το GPU Voltage κατεβασε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα