Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από από σέρβις του κλιματιστικού. Να μην πολυλογώ πηγα το αυτοκίνητο εκεί που το πήγαινε το παιδί απ όπου αγόρασα το αυτοκίνητο... Ο τύπος θυμόταν το αλλαγές είχε κάνει από πριν το παιδί όταν το είχε αλλά δεν θυμόταν καθόλου μα είχε κάνει σέρβις στο κλιματιστικό.

Το έβαλε σε διαγνωστικό περίμενα κάπου στο 15λεπτο και μου είπε πως δεν υπάρχει διαρροή, το φρεον ήταν ελάχιστο αλλά μου είπε πως δεν θα άνοιγε καν το κλιματιστικό. Απ ότι κατάλαβα φρεον μου έβαλε και εντέλει έκλεισε το θέμα στα 50 ευρώ αλλά μου έκοψε τα 10 και έτσι μου βγήκε 40.

Νομίζω πως είναι πολλά,δεν περίμενα πάνω από 20 ευρώ.

Το κάναμε έλεγχο, μόνο σε ac χωρίς ανακύκλωση του αέρα οπου μου είπε θα έβγαζε ακόμα πιο κρύο αέρα.

Για την ώρα όλα κομπλέ, εγώ και ένα ταξίδι την Παρασκευή οπότε θα το δοκιμάσω τέρμα.

Μου είπε πως αν προκύψει το οτιδήποτε να τον πάρω τηλ, εκεί μετά μου είπε πως κάτι θα παίζει με τον κομπρεσορα.

Αυτά.

Τοσο παει ταριφα ειναι... 20€ που περιμενες εχει μονο σε προσφορες με κουπονια στυλ groupon.

Περυσι 2 αυτοκινητα πηγα με κουπονι στα 20€

Δημοσ.

Κι εγώ σε επαρχία το έκανα το σέρβις. Όλο αυτό με την τιμή είναι επειδή έκανα πρώτη φορά τέτοιου είδους σέρβις. Ίσως πάλι να ήταν και καλύτερος ο εξοπλισμός ή μπορεί να μου καθάρισε και κάνα φίλτρο ταυτόχρονα. Όπως και να χει ή δουλειά έγινε, φτάνει μόνο να μην έχω έξτρα πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλα καλά.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Καλό καλοκαίρι σε όλους :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...