d4mage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Πρόκειται για αυτοκίνητο χρονολογίας 2005, δεν δίνει κρύο αέρα, πόσο περίπου κοστίζει η επίλυση; Επειδή στο τηλέφωνο ο τύπος που θα μου το τσεκάρει με ρώτησε πότε έγινε το τελευταίο σέρβις, και πως αν δεν είναι καμιά τρύπα ή τίποτα άλλο δεν κοστίζει. Το πιθανότερο μου λέει είναι λόγο χρονολογίας να έχει πέσει η απόδοση. Κάποια γνώμη ώστε να ξέρω το κόστος ελέγχου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αν ειναι ο κομπρεσσορας για Audi TT του 2000 μεταχειρισμενος με εργατικα και φρεον 250 ευρω. Για καινουργιο μαλλον μην το συζητας Κοιτα στο antallaktikaonline.
dollyyy19 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 θα ελεγξει το μαστορι αν υπαρχει διαροη,αν ειναι επισκευασιμη ,και θα ενημερωσει.αν δεν εχει βγαλει ζημια ο κομπρεσορας στα ορινγκ του,μικρη η ζημια.αλλα μαλλον καμια μικροδιαροη,εριξε την πιεση στο κυκλωμα ,το οποιο για να μην αυτοκατασταφει,δεν λειτουργει.αυτην την δουλεια την κανει ο πρεσοστατης,ο οποιος μπορει να ειναι και αυτος που τα εφτυσε.παιζει να ειναι και το ρελε ή καμια ασφαλεια.μην τρομοκρατησε αδικα....
teddy71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Θελει συμπληρωμα φρεον το πιθανοτερο το οποιο ειναι και το πιο συνηθες προβλημα σε οσους δεν αποδιδει και δεν βγαζει κρυο αερα. Δυο φορες μου εχει συμβει, μην τρομαζεις αδικα συνηθως η αμοιβη ειναι γυρω στα 30-40€ εξαρτάται και απο το συνεργειο και ισως και το αυτοκινητο
meletis_m Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Συμπλήρωμα φρέον (όσο γράφει ο κατασκευαστής), και αυστηρά αλλαγή φίλτρου καμπίνας.Παιδεύτηκα με το A/C καθως στήν αντιπροσωπεία δεν είχαν ασχοληθεί.Αλλάχτηκαν όλα τα o-ring και 1 σωλήνας.Κόστος όλα μαζί (φρέον , φίλτρο,σωλήνας) 55ευρώ
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 99% ειναι φρεον, με ενα εικοσαρικο βια τριανταρι εισαι οκ
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 99% ειναι φρεον, με ενα εικοσαρικο βια τριανταρι εισαι οκ Κι εγω ετσι νομιζα στου γιου μου το ΤΤ αλλα ειχε φυγει η τροχαλια από τον κομπρεσορα .Ξαφνικα ειχε σταματησει να βγαζει κρυο αερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Επεσες στην εξαιρεση γιαννη. Ο γιος μου βασικα και κυκλοφορει χωρις κλιματιστικο...Προτιμησε να αλαξει κινητο .Καλα να παθει. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ο γιος μου βασικα και κυκλοφορει χωρις κλιματιστικο...Προτιμησε να αλαξει κινητο .Καλα να παθει. Ας πάρει ένα τέτοιο 2
d4mage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μόλις γύρισα από από σέρβις του κλιματιστικού. Να μην πολυλογώ πηγα το αυτοκίνητο εκεί που το πήγαινε το παιδί απ όπου αγόρασα το αυτοκίνητο... Ο τύπος θυμόταν το αλλαγές είχε κάνει από πριν το παιδί όταν το είχε αλλά δεν θυμόταν καθόλου μα είχε κάνει σέρβις στο κλιματιστικό. Το έβαλε σε διαγνωστικό περίμενα κάπου στο 15λεπτο και μου είπε πως δεν υπάρχει διαρροή, το φρεον ήταν ελάχιστο αλλά μου είπε πως δεν θα άνοιγε καν το κλιματιστικό. Απ ότι κατάλαβα φρεον μου έβαλε και εντέλει έκλεισε το θέμα στα 50 ευρώ αλλά μου έκοψε τα 10 και έτσι μου βγήκε 40. Νομίζω πως είναι πολλά,δεν περίμενα πάνω από 20 ευρώ. Το κάναμε έλεγχο, μόνο σε ac χωρίς ανακύκλωση του αέρα οπου μου είπε θα έβγαζε ακόμα πιο κρύο αέρα. Για την ώρα όλα κομπλέ, εγώ και ένα ταξίδι την Παρασκευή οπότε θα το δοκιμάσω τέρμα. Μου είπε πως αν προκύψει το οτιδήποτε να τον πάρω τηλ, εκεί μετά μου είπε πως κάτι θα παίζει με τον κομπρεσορα. Αυτά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μου είπε πως αν προκύψει το οτιδήποτε να τον πάρω τηλ, εκεί μετά μου είπε πως κάτι θα παίζει με τον κομπρεσορα. Αυτά. Ευχαομαι να μην ειναι κατι τετοιο φιλε μου .
d4mage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ευχαομαι να μην ειναι κατι τετοιο φιλε μου . Το θέμα είναι πως δεν γνωρίζω πολλά πράγματα γι αυτό και δεν ξέρω αν κρίνω σωστά το θέμα της τιμής. Πιστεύω πως όπου κι αν το πήγαινα μια ιδία δάση θα ήταν,ο καθένας κόβει ότι θέλει... Και Μ άρεσε που του είπα να κάνω και το σέρβις κάποια στιγμή επειδή σε 500χιλ. είναι να γίνει.
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 σε δαγκωσε παντως... 40 ή 45 εδωσα εγω περσι στην επίσημη αντιπροσωπεία! ευχομαι να μη χρειαστει κατι αλλο. προληπτικα το κλιματιστικο να το αναβετε κ το χειμώνα λιγο για να μην ξεραινονται τα oring και εχετε διαρροες
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τσιμπημένη όντως φαίνεται η τιμή. Με 30€ έκανα εγώ στην αντιπροσωπεία, αλλά υποτίθεται ότι ήταν προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα