Προς το περιεχόμενο

Οποιος εχει παιξει το Syberia ας μου απαντησει παρακαλω

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια, πηγα να παιξω το παιχνιδι αυτο αλλα εκνευριστηκα, το παιχνιδι κινειται πολυ αργα. Δηλαδη η πρωταγωνιστρια εκει κανει μια ωρα να παει απο το ενα σημειο στο αλλο. Υπαρχει καποιο προβλημα στο παιχνιδι ή ετσι ειναι ολο?

Δημοσ.

Πράγμα το οποίο το αντιλαμβάνεσαι πρώτη φορά όταν ο εκνευρισμός σου έχει πια φτάσει σε οριακό σημείο (από το αργό περπάτημα), με αποτέλεσμα να πατάς δυνατά και επαναλαμβανόμενα το LClick :D ...

Δημοσ.

ναι παιδιά το syberia είναι καταπληκτικό... αξίζει να το τελειώσετε και να παίξετε και το προηγούμενο του ίδιου, το Amerzone όπως επίσης και το The Longest Journey...

Δημοσ.

εχει δικιο ο fotis το εχω παθει κι εγω, το ειχα παλια το game και ηταν οκ αλλα τωρα που εκανα αναβαθμιση στο συστημα το ξαναπερασα και ειναι απελπιστικα αργο (απο την πορτα του ξενοδοχειου μεχρι την ρεσεψιον 40" περριπου) στην 1η πιστα, οποτε το εβγαλα

Δημοσ.

Tha simfoniso me to nemmo..kane double click..to game den exei toso megali kathisterisi..kai kirios mhn to vgaleis..

Einai Kataplhktiko paixnidi..ego pou den asxoloumai me adventureafto me enthousiase..ante kai sse ligo erxetai kai to Second Part!!

eidomen :lol:

Δημοσ.

Μαλλον εχεις Ρ4 με ΗΤ.

Κατεβασε το τελευταιο patch του παιχνιδιου και ολα θα φιαξουν.

Το ειχα αντιμετωπισει και εγω.

Δημοσ.
Μαλλον εχεις Ρ4 με ΗΤ.

Κατεβασε το τελευταιο patch του παιχνιδιου και ολα θα φιαξουν.

Το ειχα αντιμετωπισει και εγω.

ναι ητ εχω θα το δοκιμασω!

Δημοσ.

Θα συμφωνησω κι εγω οτι το Syberia είναι TO κορυφαίο adventure game όπως επίσης και το Longest Journey. Αναμένω εναγωνίως το Syberia II. Βέβαια ως adventure θέλει και υπομονή και ψάξιμο.

Δημοσ.

πραγματικά ,

δείχνει τι μπορεί να κάνεις στα γραφικά , χωρίς ΄να χρειάζεσαι κάρτα γραφικών , όπως τα τέρατα που κυκλοφορούν . Λέτε να έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι το μέλλον δεν είναι τα 3D γραφικά ,αλλά τα 2D handmade?

Πάντως και αυτό αλλά κυρίως το Dracula έχουν κορυφαία ,αξεπέραστα γραφικά .

Δημοσ.

Mporei nA fanei parakseno ala to syberia gia mena htan arketa metrio prwta apola panefkolo oi grifoi san puzzle me 4 kommatia ta grafika apexta to senario poly kalo ala sto telos paidia egw ksenerwsa dld afto pou perimeneis se olo to game na ginei ginete me toso aplo tropo pou bliax dld to ithela ligo pio kinimatografiko :D pados aksizei na to paikseis :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...