Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, πηγα να παιξω το παιχνιδι αυτο αλλα εκνευριστηκα, το παιχνιδι κινειται πολυ αργα. Δηλαδη η πρωταγωνιστρια εκει κανει μια ωρα να παει απο το ενα σημειο στο αλλο. Υπαρχει καποιο προβλημα στο παιχνιδι ή ετσι ειναι ολο?
Nemo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 otan kaneis double click στο σημειο που θελεις να πας i ηρωιδα τρεχει και δεν παει με το πασο της .....
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Πράγμα το οποίο το αντιλαμβάνεσαι πρώτη φορά όταν ο εκνευρισμός σου έχει πια φτάσει σε οριακό σημείο (από το αργό περπάτημα), με αποτέλεσμα να πατάς δυνατά και επαναλαμβανόμενα το LClick ...
tolis24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 pantos min to paratiseis einai fovero paixnidi.termatise to kai pes mou
DimAslan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 ναι παιδιά το syberia είναι καταπληκτικό... αξίζει να το τελειώσετε και να παίξετε και το προηγούμενο του ίδιου, το Amerzone όπως επίσης και το The Longest Journey...
Fotis_Greece Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Προσπαθω ρε παιδια αλλα ειναι αργο. Μου φαινεται οτι δεν εχω την καταλληλη υπομονη
sokonik_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 εχει δικιο ο fotis το εχω παθει κι εγω, το ειχα παλια το game και ηταν οκ αλλα τωρα που εκανα αναβαθμιση στο συστημα το ξαναπερασα και ειναι απελπιστικα αργο (απο την πορτα του ξενοδοχειου μεχρι την ρεσεψιον 40" περριπου) στην 1η πιστα, οποτε το εβγαλα
reo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Tha simfoniso me to nemmo..kane double click..to game den exei toso megali kathisterisi..kai kirios mhn to vgaleis.. Einai Kataplhktiko paixnidi..ego pou den asxoloumai me adventureafto me enthousiase..ante kai sse ligo erxetai kai to Second Part!! eidomen
lordeco Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μαλλον εχεις Ρ4 με ΗΤ. Κατεβασε το τελευταιο patch του παιχνιδιου και ολα θα φιαξουν. Το ειχα αντιμετωπισει και εγω.
sokonik_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μαλλον εχεις Ρ4 με ΗΤ.Κατεβασε το τελευταιο patch του παιχνιδιου και ολα θα φιαξουν. Το ειχα αντιμετωπισει και εγω. ναι ητ εχω θα το δοκιμασω!
theorrion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Θα συμφωνησω κι εγω οτι το Syberia είναι TO κορυφαίο adventure game όπως επίσης και το Longest Journey. Αναμένω εναγωνίως το Syberia II. Βέβαια ως adventure θέλει και υπομονή και ψάξιμο.
Fotis_Greece Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Το τελευταιο patch εναι το sp3? Αυτο βλεπω στην σελιδα http://www.syberia2.info
evkar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 πραγματικά , δείχνει τι μπορεί να κάνεις στα γραφικά , χωρίς ΄να χρειάζεσαι κάρτα γραφικών , όπως τα τέρατα που κυκλοφορούν . Λέτε να έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι το μέλλον δεν είναι τα 3D γραφικά ,αλλά τα 2D handmade? Πάντως και αυτό αλλά κυρίως το Dracula έχουν κορυφαία ,αξεπέραστα γραφικά .
Fotis_Greece Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Λοιπον εβαλα το service pack3 και ολα πανε καλα. Τωρα μαλιστα, η ηρωιδα κινειται γρηγορα.
AnaNaSssS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Mporei nA fanei parakseno ala to syberia gia mena htan arketa metrio prwta apola panefkolo oi grifoi san puzzle me 4 kommatia ta grafika apexta to senario poly kalo ala sto telos paidia egw ksenerwsa dld afto pou perimeneis se olo to game na ginei ginete me toso aplo tropo pou bliax dld to ithela ligo pio kinimatografiko pados aksizei na to paikseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.