manosp87 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους , ειναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. Εχω ενα θεμα με το καταγραφικο καμερων μου , ενω το εχω ρυθμισει και δουλευει κανονικα , σε τηλεοραση και κινητα μεσω εφαρμογης , στην προσβαση μεσω pc δεν μου δειχνει εικονα και μου λεει να κατεβασω ενα plugin δεν λεει να δειξει εικονα !! τα φωτα σας παρακαλω !!!
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 δοκιμασε με internet explorer, τα περισσότερα (κινεζικα) καταγραφικά εχουν αυτό το προγραμμα και συνεπώς αυτό το πρόβλημα (θέλει να ενεργοποιήσεις και τον active X).
manosp87 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 το δοκιμασα αυτο , αλλα και παλι δεν λεει να στρωσει ! το καταγραφικο ειναι μαρκας hikvision αν βοηθαει !
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κατεβασες το plugin που ζηταει; το δοκιμαζεις εντος του δικτυου που ειναι οι καμερες ή εκτος;
manosp87 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 το κατεβασα απο το ιδιο δικτυο, το εγκατεστησα αφου πρωτα εκλεισα τον explorer οπως λεει και στην οθονη . Το εχω κανει στο IE και στο Chrome με extension του ΙΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα