Malisiovas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ασε ρε,στον ελληνα βρηκανε να τα κανουν αυτα? φατους τα λεφτα αγορινα μου και μη στειλεις τποτ,σιγα μην ξερουν αυτοι καλυτερα. Λεφτά δε μπορείς να τους φας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορούνε να τα φάνε από εμάς.
web_assasin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λεφτά δε μπορείς να τους φας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορούνε να τα φάνε από εμάς. τους προλαβαν αλλοι μη χαιρεσαι
theoritikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Φτιάξε μια ψεύτικη απόδειξη ότι το έστειλες και άσε τον να ψάχνεται ..
shreder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μην στείλεις τίποτα φίλε μου γιατί σίγουρα πρόκειται για απάτη.
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ασχετο τα αμερικανικα iphone δουλευουν ελλαδα ? ρωταω γιατι εχω ενα ξαδερφο στις ΗΠΑ και μπορει να μου πουλησει το δικο του σε πολυ χαμηλη τιμη
haris_216 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Και οκ, δεν έχει ακούσει κάποιος για τη "Νιγηριανή" απάτη (προφανώς ήταν φαροφύλακας σε βραχονησίδα την τελευταία 10ετία). Πιστεύει ότι το σενάριο όπου κάποιος στην Αμερική θέλει να κάνει δώρο στην κουνιάδα του σε άλλη πολιτεία και η μόνη λύση είναι το κινητό που πουλάει κάποιος στην Άνω Πετρομαγούλα έχει κάποια δόση ρεαλισμού; Και μάλιστα θέλει να δώσει και κάνα 200άρι παραπάνω σαν ευγνωμοσύνη για τους πρόγονούς μου που τους έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού; 1
shreder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Όπως φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι απάτη.
sakinor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δωσε ενα λογαριασμο και περιμενε να δεις αν θα σου στειλει κατι.δεν εχεις να χάσεις κατι
Hellaslover Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Απατη ειναι, αλλα ετσι για πλακα ρωτα σε ποια πολη μενει και οταν σου πει πες α εχω συγγενη εκει και προτιμω να το στειλω σαυτον να σου το δωσει απο κοντα, αλλα θελω μια μικρη προκαταβολη που μπορεις να του δωσεις για τα εξοδα αποστολης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα