manosmanos13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γυρω στο 50αρικο κανει μονο ο δισκος http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/172293--maxtor-σκληρός-m3-1tb-2.5-&-card-playstation-plus-365days 7
bakosm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ωραίος ο φίλος μια χαρά φαίνεται...Κουλό αλλά καλό νομίζω
Damachi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Παίζει να είναι η μόνη πραγματική προσφορά του κότσο παζαριού 1
takjar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Thank you TS. Φαίνεται να έχουν σχεδόν εξαντληθεί πάντως. UPDATE: Όχι μόνο δεν μου ήρθε email επιβεβαίωσης, αλλά στο λογαριασμό στο Site λέει Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί 2nd UPDATE: Μπορεί στα περισσότερα καταστήματα να έχει εξαντληθεί, αλλά σε απόστολή στον χώρο σου έχει αποθέματα
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 UPDATE: Όχι μόνο δεν μου ήρθε email επιβεβαίωσης, αλλά στο λογαριασμό στο Site λέειΚατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Eτσι λεει οταν βαζεις παραλαβη απο καταστημα. Να πας τωρα να παραλαβεις. Εκει ειναι και σε περιμενει. Οπως και το μειλ σιγουρα σου εχει ερθει απλα ισως ειναι σε φακελο σπαμ κλπ.
ababapanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μολις ειχα αγορασει PS plus αλλα και παλι νομιζω ειναι καλη προσφορα 1
takjar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Eτσι λεει οταν βαζεις παραλαβη απο καταστημα. Να πας τωρα να παραλαβεις. Εκει ειναι και σε περιμενει. Οπως και το μειλ σιγουρα σου εχει ερθει απλα ισως ειναι σε φακελο σπαμ κλπ. Πράγματι έχουν έρθει τα email. Παρόλα αυτά έκανα και παραγγελία για αποστολή στον χωρο σας για ένα φίλο και πάλι έχει μαρκαριστεί σαν Έχει παραληφθεί
djkokalis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τσίμπησα κι εγώ έναν. Και ψαχνόμουν αρκετό καιρό για δίσκο. Ελπίζω να παραλάβω κανονικά. Ευχαριστώ!
sils Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τελος το παζαρι..... αν καποιος δεν θελει τον δίσκο εδω ειμαι.
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Παρελαβα κανονικα τον δισκο πριν λιγο απο το καταστημα Πατησιων μαζι με αλλη μια παραγγελια απο το παραδιπλα τοπικ. Ευχαριστω TS για την ενημερωση! 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ρε σεις αυτό έπαιζε από τότε στην Ε3 οπου η Σόνυ είχε βάλει την ετήσια στα 35Ε
Damachi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα στα 81 . Στα 61 που την πηραν τους βγαινει 30 ο δισκος . Και η προσφορα στην ετησια εχει ληξει στο psn .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα