MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν βγάζεις καλό προϊόν έστω και ελλιπές στην μεγάλη κατηγορία, πολύ καλά κάνεις και αποσπάς μερίδιο αγοράς. Τώρα που θα ρίξει τις τιμές θα αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερο.
jimex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δε νομιζω, τη στιγμη που και ο celeron των 40 ευρω εχει ενσωματωμενα γραφικα το κοστος να ειναι τοσο μεγαλο. Αν μπορουσε να εχει ολους τους επεξεργαστες της -30 ευρω χωρις τα ενσωματωμενα γραφικα θα το εκανε Σαφως και καλυτερα θα ηταν να υπαρχει επιλογη αλλα ακομα και ετσι το να εχεις backup γραφικα για μικρο (θεωρω) κοστος δεν με χαλαει. Και σε εναν i5 Που εχω με ξεχωριστη καρτα η ενσωματωμενη μου εχει φανει χρησιμη κατα καιρους. Και δεν ειναι τοσο μικρο το ποσοστο που λεει καποιος πιο πανω. Δεν θελουν μονο οι gamers και οι αρχιτεκτονες υψημη επεξεργαστικη ισχυ, αλλα κυριως αυτοι ενδιαφερονται για τα γραφικα Μα δεν έχουν τα ίδια ενσωματωμένα γραφικά. Εδώ η λίστα. Το HD Graphics 610 με το 630 δεν είναι το ίδιο τσιπ ούτε σε επιδόσεις ούτε σε μέγεθος και το κόστος του δεν είναι αμελητέο. Απλά στην intel κοστίζει πολύ λιγότερο να διατηρεί τη gpu σε όλη τη mainstream σειρά της(mobile και destop), από το να χρειαστεί να επανασχεδιάσει chips και μεθόδους παραγωγής μονάχα για τις ανάγκες των mainstream desktop επεξεργαστών σε μια περίοδο που η desktop αγορά δεν είναι και στα πάνω της.
georgepppo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν διαβάσεις σωστά την αγορά, θα δεις πως τίποτα νέο δεν υπάρχει στα σκαριά από την Intel. Δεν υπάρχει κάποια νέα αρχιτεκτονική από το μηδέν που θα φέρει τα πάνω κάτω, όπως έκανε η AMD από Bulldozer (2011) σε ZEN (2017) ...... Για να το πετύχει χρειάζεται χρόνος. Επίσης ο πυρήνας που τρέχει τόσα χρόνια έχει φτάσει στο τέρμα. Οτι βελτίωση ήταν να πάρει την έχει πάρει και πλέον η Intel αρκείται στο να παίζει με την Cache και τα ρολόγια . και όμως φίλε μου εταιρείες σαν την intel πάντα κάτι έχουν να κάθεται και να περιμένουν όταν χρειαστεί να το βγάλουν και να ξανα πάρουν προβάδισμα, αργά η γρήγορα κάτι θα ξαναβγάλει, το θέμα είναι ότι η amd έκανε τρελό μπάμ τώρα και η intel είναι σε πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να ρίξει πολύ τις τιμές για να μην βρεθεί στο περιθώριο. επίσης τα apus της intel θέλουν γραφικά της προκοπής για να σταθούν στα λάπτοπ , με 64mb dedicated ram πάντως δεν πάνε πουθενά, όσο δυνατά και να γίνουν εκεί θα υστερούν πάντα,μια συνεργασία με nvidia θα την έσωζε απο τον διασυρμό εκεί τώρα που η amd έχει cpu cores της προκοπής με ανεκτά tdp/performance/price μπορεί να την τσακίσει και σε Cpu και σε gpu με την gpu να είναι τεχνολογικά απλά ασύλιπτα μπροστά.
adtakhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν βγάζεις καλό προϊόν έστω και ελλιπές στην μεγάλη κατηγορία, πολύ καλά κάνεις και αποσπάς μερίδιο αγοράς. Τώρα που θα ρίξει τις τιμές θα αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερο. Προφανώς και η μεγάλη κατηγορία είναι οι ThreadRipper. Απλά για την AMD ένας 8CORE/16 THREAD επεξεργαστής ΔΕΝ θεωρείται HIGH END. Από το σύνολο των λύσεων που θέλει να προσφέρει, φαίνεται το παραπάνω.
georgepppo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Προφανώς και η μεγάλη κατηγορία είναι οι ThreadRipper. Απλά για την AMD ένας 8CORE/16 THREAD επεξεργαστής ΔΕΝ θεωρείται HIGH END. Από το σύνολο των λύσεων που θέλει να προσφέρει, φαίνεται το παραπάνω. μην κοιτάς την intel που πουλάει για high end τους 4c/16t ,κανόνικά δεν έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα
Lied Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Για το γραφείο ένας G4560 είναι κομπλέ. Εξαρτάτε απο τη δουλεια που κανεις, εαν δουλευεις με τεραστια excel και zip unzip μεγαλων αρχειων εχει διαφορα. Στο γραφειο (οικονομικο τμημα) μου αλλαξαν 2 υπολογιστες(ιδια ram,ssd τα παντα) μεσα σε 2 μηνες (ειμαι το πειραματοζωο του IT ) ειδα διαφορα απο i5 σε i7 στο daily workflow (SAP excel access powerpoint και διαφορα αλλα) 1
_Theo_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εξαρτάτε απο τη δουλεια που κανεις, εαν δουλευεις με τεραστια excel και zip unzip μεγαλων αρχειων εχει διαφορα. Στο γραφειο (οικονομικο τμημα) μου αλλαξαν 2 υπολογιστες(ιδια ram,ssd τα παντα) μεσα σε 2 μηνες (ειμαι το πειραματοζωο του IT ) ειδα διαφορα απο i5 σε i7 στο daily workflow (SAP excel access powerpoint και διαφορα αλλα) Εσύ είσαι άρχοντας. Εγώ είμαι με ένα Core 2 Duo E7500 και 4 GB RAM!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα