kostas1127 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σας ειδα τα αποτελεσματα των πανελληνιων και δεν τα πηγα καλα οποτε μου δωθηκε η ευκαιρια να εισαχθω και να σπουδασω σε ενα επαλ πληροφορικη για 2 χρονια που μετα την πιστοποηιση δινει επιπεδου 5 πτυχιο με αδεια ασκησης επαγγελματος που ειναι ανωτερο απο ενα ιδιωτικο ιεκ μιας και ειναι δωρεαν και στα ιεκ δεν σου δινεται η ασκηση επαγγελματος Πιστευετε ειναι καλη επιλογη που εκανα? ειναι δωρεαν και κοντα στο σπιτι μου.
petran91 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δώσε ξανά πανελλήνιες, αν υπάρχει η δυνατότητα. 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Νομίζω είναι καλύτερα από ΙΕΚ αλλά όχι καλύτερα από ΤΕΙ - πανεπιστήμιο. Είναι και κλάδος που θέλει να το γουστάρεις και να το ψάχνεις πολύ και μόνος σου βέβαια. Επίσης σε λίγο θα γραφτεί ότι αυτό που παίρνεις από το ΕΠΑΛ δεν είναι πτυχίο Τι άδεια ασκήσεως επαγγέλματος δίνουν; Απ'όσο ξέρω δεν χρειάζεται κάποια άδεια για να ανοίξεις κάτι σχετικό με πληροφορική.
kr0m Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 φίλε μου καλύτερα να ξαναδώσεις πανελλήνιες και να κάτσεις να διαβάσεις και να το προσπαθήσεις.απο την άλλη όμως, έαν δεν τα πήγες καλά φέτος, που τα θέματα, ειδικά στα μαθήματα ειδικότητας ήταν γε-λοί-α, δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει να δώσεις του χρόνου που μάλλον θα είναι πιο δύσκολα, εάν βέβαια δεν ανεβάσεις τον πήχη και δεν προσπαθήσεις περισσότερο.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κώστα απλά να ξέρεις ότι για να πάρεις δίπλωμα επιπέδου 5 πρέπει να ολοκληρώσεις και την τάξη μαθητείας, οπότε διευκρίνισε αν το επαλ που θες να πας έχει μπει σε πρόγραμμα για τάξη μαθητείας γιατί είναι καινούριος θεσμός.
sitiros22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 τι γινεται ρε φιλε ολοι πληροφορικαριοι τελειωνουν?? τετοια απογνωση πλεον...
opcorsa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 "ΠΤΥΧΙΟ" απο επαλ..σαν να λεμε σε βλεπω σα φιλο 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σας ειδα τα αποτελεσματα των πανελληνιων και δεν τα πηγα καλα οποτε μου δωθηκε η ευκαιρια να εισαχθω και να σπουδασω σε ενα επαλ πληροφορικη για 2 χρονια που μετα την πιστοποηιση δινει επιπεδου 5 πτυχιο με αδεια ασκησης επαγγελματος που ειναι ανωτερο απο ενα ιδιωτικο ιεκ μιας και ειναι δωρεαν και στα ιεκ δεν σου δινεται η ασκηση επαγγελματος Πιστευετε ειναι καλη επιλογη που εκανα? ειναι δωρεαν και κοντα στο σπιτι μου. Το χαρτί του ΕΠΑΛ δεν λέγεται πτυχίο αλλά διδακτορικό. Να το ξέρεις για το βιογραφικό που θα φτιάξεις. 1
sitiros22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το χαρτί του ΕΠΑΛ δεν λέγεται πτυχίο αλλά διδακτορικό. Να το ξέρεις για το βιογραφικό που θα φτιάξεις. χαχαχχαχα μην πω τι χαρτι ειναι του ΕπΑλ τωρα
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 χαχαχχαχα μην πω τι χαρτι ειναι του ΕπΑλ τωρα Μα γιατί; Έχει την χρυσή εγγύηση του υπουργείου παιδείας. Σε παίρνουν μέχρι και στο Harvard απευθείας χωρίς άλλες εξετάσεις. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βασίλη και Σωτήρη, υπάρχει εθνικό και ευρωπαϊκό πλαίσιο προσόντων που ορίζει τη διαβάθμιση του κάθε πτυχίου. Του επαλ όπως και του γενικού λυκείου είναι επιπέδου 4. Το τει που τελειώσατε εσείς είναι επιπέδου 6. Το διδακτορικό που αναφέρει ο Βασίλης είναι επιπέδου 8.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δώσε ξανά πανελλήνιες. Αν σε "φοβίζουν" οι βάσεις των ΑΕΙ υπάρχουν αρκετές επιλογές ΤΕΙ που δε είναι και τρομερά δύσκολο να περάσεις και σε σχέση με ΙΕΚ/ΕΠΑΛ είναι άλλο πράγμα.
Aggeluska Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Οι βασεις δεν ειναι καθολου προσιτές για ΤΕΙ Πληροφορικής απο Επαλ Πληροφορικής. Ειδικά αν καποιος θέλει να περασει αθηνα κ δν εχει δυνατοτητα να παει επαρχεία. 1792 ειναι η βαση νμζ για ΤΕΙ αθηνας πληροφορικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα