pcrunn Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Insomnia Community, Έχω ένα πρόβλημα με το Hosting μου. Προσπαθώ να ανεβάσω κάτι στον FTP server αλλά λέει "Copying files to remote side failed. Disk full - please upload later". Ο δίσκος μου δεν είναι Full, Το έψαξα σε διάφορα Forums και είδα ότι είναι το πρόβλημα του Hosting. τι να κάνω?? Ευχαριστώ. ~pcrunn Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από pcrunn
pcrunn Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Επικοινώνησε με την εταιρεία. Δεν μπορώ με το συγκεκριμένο Host.
CyberCr33p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εάν δεν έχει γεμίσει ο χώρος του δικού σου πακέτου, τότε έχει γεμίσει ο διαθέσιμος χώρος του partition που είναι το πακέτο σου. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όσους κάνουν overselling.
pcrunn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εάν δεν έχει γεμίσει ο χώρος του δικού σου πακέτου, τότε έχει γεμίσει ο διαθέσιμος χώρος του partition που είναι το πακέτο σου. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όσους κάνουν overselling. Δεν έχω βάλει τίποτα στον Server. το μόνο που έχει είναι το public_html και το default.php. Άλλαξε εταιρία. Δεν ξέρω καμία άλλη εταιρία.
sundance_kid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μπορείς να πείς την λύση; Ίσως αύριο - μεθαύριο να βοηθήσει κάποιον fellow συμφορουμίτη.
pcrunn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μπορείς να πείς την λύση; Ίσως αύριο - μεθαύριο να βοηθήσει κάποιον fellow συμφορουμίτη. Απλά άλλαξα Hosting.
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Βρήκα Το λάθος. Ευχαριστώ. Απλά άλλαξα Hosting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα