Προς το περιεχόμενο

Ποιάς μάρκας κλώνοι είναι τα MLS tablets;

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε νομιζω να ειναι ολα μιας μαρκας.

Λογικα για το καθε μοντελο,θα κοιτανε τι specs θελουν και ποια κινεζικη εταιρεια τους τα προσφερει και σε τι τιμη και αναλογα θα συνεργαζονται.

Οποτε μαλλον θα πρεπει να ξυλωσεις σε καθε μοντελο τους για να δεις κωδικους σε μητρικη για να βρεις τι ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"ελληνικα" ειναι - χωρις εγγυηση και με σερβις του κ@λου απο οτι διαβαζω :P Κάτι σαν μπρικια κινας με συγκολληση καπου στο GR ;

Δεν είναι Ελληνικά.Καρακινέζικα original είναι, και επειδή η εγγύηση και το σέρβις είναι του κ@λου με τιμές ανταλλακτικών χρυσών για αυτό ψάχνω τα αντίστοιχα rebranded.

Δε νομιζω να ειναι ολα μιας μαρκας.

Λογικα για το καθε μοντελο,θα κοιτανε τι specs θελουν και ποια κινεζικη εταιρεια τους τα προσφερει και σε τι τιμη και αναλογα θα συνεργαζονται.

Οποτε μαλλον θα πρεπει να ξυλωσεις σε καθε μοντελο τους για να δεις κωδικους σε μητρικη για να βρεις τι ειναι.

Έχω το mls royal 4g με κωδικό iq9806 και επειδή έπεσε της κόρης μου και ράγισε το κρύσταλλο,θέλω να βρω ανταλλακτικό από Κίνα.Καλά στην αντιπροσωπεία δεν τολμώ να πάρω τηλέφωνο.....

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο η συγκεκριμένη συσκευή για τα χρήματα (προσφορά 149 ευρώ από Γερμανό )που την αγόρασα είναι πολύ τίμια και πάει και σφαίρα και μου έκανε και ΟΤΑ update!!!

Επεξ/σία από black66.gr

Δεν είναι Ελληνικά.Καρακινέζικα original είναι, και επειδή η εγγύηση και το σέρβις είναι του κ@λου με τιμές ανταλλακτικών χρυσών για αυτό ψάχνω τα αντίστοιχα rebranded.

Έχω το mls royal 4g με κωδικό iq9806 και επειδή έπεσε της κόρης μου και ράγισε το κρύσταλλο,θέλω να βρω ανταλλακτικό από Κίνα.Καλά στην αντιπροσωπεία δεν τολμώ να πάρω τηλέφωνο.....

Ανοιξέ το και δες στο digitizer τον κωδικο,κάνε αναζήτηση στο alliexpress και δες τι θα σου βγάλει.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...