NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Παιδια βοηθειααα Πριν 3 μερες ενιωθα κατι να με γαργαλαει στον υπνο μου (στη μεση) εκανα μια ετσι με το χερι μου και ακουμπησα κατι που ειχε σκληρο περιβλημα οπως η βρωμουσα ενα πραγμα (αλλα αυτουνου δν του φαινεται καθολου).. το πεταξα στο πατωμα και βλεπω ενα μαυρο/μαυρο-γκρι σκουρο πραγμα με 6 ποδια κ 2 κεραιες, 1 εκατοστο (πανω κατω) υψος και λεπτο σωμα χωρις φτερα να χαροπαλευει αναποδα.. Φρικαρα αλλα λεω ετυχε απο καπου μπηκε αλλαξα σεντονια πλυθηκα κ δν εδωσα πολυ σημασια.. Σημερα νιωθω παλι στον υπνο μου κατι να περπαταει στο χερι μου.. κανω μια ετσι με το αλλο χερι και μολις νιωθω οτι πιανω κατι με περιβλημα πετιεμαι φρικαρισμενη.. Παλι ενα τετοιο στο πατωμα το ιδιο με την προηγουμενη φορα.. και μαλιστα την ιδια περιπου ωρα (9 το πρωι).. Δε ξερω ουτε εγω ουτε η μανα μου τι ειναι.. Πρωτη μου φορα βλεπω τετοιο στη ζωη μου.. Κραταω πολυ καθαρο το δωματιο μου και δεν εχω μεσα φαγητα και τετοια.. Σκεφτηκα μηπως ειναι καποιο ξυλοφαγο επειδη εχω σιγουρα σαρακι, βρισκω κατω τριμματα ξυλου.. Αλλα δε μου μοιαζει με καποιο ξυλοφαγο απ αυτα που βλεπω στις φωτο στα αποτελεσματα του γκουγκλ search.. και αν ηταν ετσι γτ να ερχεται και πανω μου .. Μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω.. Εχω παθει φρικη
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Φτιάξε σωστά το λινκ της φωτο Εχεις δικαιο, μολις το εκανα επεξεργασια
Dark_Duck Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αν σκοτώσεις καμια 200αρια τετοια παίρνεις level να ξέρεις... 3Xp το κομμάτι 8
scullyist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Επειδή η φωτο δεν είναι καθόλου καθαρή, μοιάζει καθόλου με αυτό;
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Επειδή η φωτο δεν είναι καθόλου καθαρή, μοιάζει καθόλου με αυτό; Μοιαζει αλλα νομιζω πως δν ειναι, ετσι ακριβως οπως φαινεται στη φωτο ειναι, αλλα δν ειναι ετσι καμπυλωτο το σωμα του, μου φαινεται πολυ πιο αδυνατο απο αυτο που μου στειλες.. και επισης οχι τοσο γυαλιστερο.. μου θυμιζει απο πανω τη βρωμουσα αυτο που σου λεω η υφη του αλλα σε πιο μαυρο
scullyist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αυτό; Αν είναι αυτό, όπως θα δεις και θα διαβάσεις, είναι ξυλοφάγο σκαθαράκι κι οπότε ψαχτείτε. Aν δεν είναι αυτό, αύριο στις 9 το πρωί, βγάλε νέα καθαρή φωτο =p 3
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αυτό; Αν είναι αυτό, όπως θα δεις και θα διαβάσεις, είναι ξυλοφάγο σκαθαράκι κι οπότε ψαχτείτε. Aν δεν είναι αυτό, αύριο στις 9 το πρωί, βγάλε νέα καθαρή φωτο =p Αυτο μου μοιαζει αρκετα! Και στις αλλες εικονες που εβγαλε το γκουγκλ ειδα και τετοια με μυτερο τελειωμα.. Ελπιζω να ειναι αυτο γιατι εχω παθει φρικη.. Το ξερω οτι εχω σαρακι στην καλυτερη.. Τα ξυλα του κρεβατιου μου τα χε φτιαξει ο παππους μ κ ακουγα το χριτσι χριτσι εδω κ 2-3 χρονια και τελευταια βρισκω τριμματα κατω του τυπου τα σκουπιζω τωρα κ εχει παλι αυριο ενα κυκλακι ολο τριμματα.. μου χε δωσει ο παππου μου ενα φαρμακο αλλα οταν πηγα ν γεμισω τις τρυπες ηταν τοσες πολλες και σε καποιο σημειο ηταν ενα ξυλο φαγωμενο με μια τρυπα ΝΑ με το συμπαθειο.. και ειχε πιασει σαν βαμβακι... μου πηγαν 3 και μια και το αφησα οπως ηταν γυρισμενο προς τα κατω να μην το βλεπω.. (ξερω μεγαλη εξυπναδα..) Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω του τελευταιους μηνες δεν ακουω το χρατσα χρουτσα (ειχε φτασει σε φαση ν ειναι τοσο δυνατο που ειχα ακουστικα στ αυτια με μουσικη και το ακουγα... το πιστευεις?) Αλλα τοτε δεν εβρισκα ποτε τριμματα.. τωρα τα βρισκω που δν ακουω θορυβο.. Αν εχω νεα θα ποσταρω Σ ευχαριστω 1
d_gkal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 http://imgur.com/a/xqSJB Τι ειναι το παραπάνω? Τις προαλλες βρηκα καμια 20αρια στο σπίτι.
scullyist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αν και δεν βλέπω ποδάρια κλπ (το τράβηξες με φλας; ), για Ψαράκι / ασημόψαρο ίσως μοιάζει... [;], ψάξου στα βιβλία-χαρτικά σου.
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 http://imgur.com/a/xqSJB Τι ειναι το παραπάνω? Τις προαλλες βρηκα καμια 20αρια στο σπίτι. Κι εμενα για ψαρακι μου κανει.. αλλα οντως δεν εχει τ ακλασσικα ποδι/κεραιες τι ειναι.. Οταν το σκοτωνεις "εξαφανιζεται" οπως τα ψαρακια που ειναι λες κ εγιναν σκονη οταν τα πατας?
d_gkal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι ψαρακι Ειναι σκουλικι, σαν καμπια http://imgur.com/a/4yOUr
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι ψαρακι Ειναι σκουλικι, σαν καμπια http://imgur.com/a/4yOUr Εχεις δικαιο Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι σαν τερμιτες ξυλου? Αν δεις περνανε απο αυτο το στδιο που ειναι σαν ασπρα σκοτληκια.. αυτο που δε γνωριζω ειναι εαν μπορουν να πεσουν απο το ξυλο οταν ειναι σε αυτο το σταδιο.. παιζει αυτη η εκδοχη? Ν χεις προβλημα με καποιο ξυλο εκει κοντα? Επισης σε ποια σημει τα βρισκεις? Το μονο που μπορεσα να βρω στο ιντερνετ εκτος απο αυτο ειναι ο σκορος τροφιμων.. μπας κ εχεις ξεχασει τιποτα ή σου χει χαλασει κανα μακαρονι ξηρος καρπος κλπ?
d_gkal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Απ οσο ξερβ οι τερμιτες ξυλου ειναι πολυ μικροι. Αυτα είναι σκουλικια, οταν τα πατας κανουν πλατς, σαν καμπια φαντασου. Στο σαλονι βρηκα τα περισσότερα. Ελαχιστα στα δωματια. Απο ξυλο, εχω σκεπη. Να πεφτουν απο πανω? Δε θα εβρισκα εσρω μια φορα σε ένα έπιπλο? Μόνο στο πατωμα βρηκα. Δεν εχω κάτι χαλασμενο. Τσεκαρα τα παντα
NiaUu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αφου ειναι τα περισσοτερα στο σαλονι δν ελεγχεις καλου κακου τα επιπλα στα σημεια που δε φαινονται και τη σκεπη? Αν δεν βρεις τιποτα ουτε εκει τοτε μενουν μονο τα φυτα με την προυποθεση οτι εχεις.. Μηπως εφερες κανενα αντικειμενο απο καμια αποθηκη ή σου φεραν κατι απο χωριο ή φαγητο ή τιποτα τετοιο? Δε βρισκω τιποτα στο ιντερνετ και δεν μου εχει τυχει αναλογη εμπειρια, ομως δεν εμεινε κ τιποτα αλλο.. τι στο καλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα