Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δεύτερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που παρουσίασε πρόσφατα η Canon –εκτός από την EOS 6D Mark II- είναι η EOS 200D, που απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις φωτογραφίες τους στο επόμενο επίπεδο δημιουργικότητας και ποιότητας.

Η EOS 200D είναι η ελαφρύτερη DSLR της Canon (μόλις 453 γραμμάρια) με οθόνη πολλαπλών γωνιών vari-angle (μπορείτε να εναλλάσσετε τη λειτουργία μεταξύ της οθόνης και του view-finder), για να έχετε την τέλεια λήψη κάθε φορά και διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες της εταιρείας.

Ανάμεσα στις νέες τεχνολογίες της Canon εντοπίζεται το σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS Auto Focus, ο αισθητήρας APS-C CMOS 24,2 Megapixels και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC 7. Σύμφωνα με τη Canon, o νεότερος αυτός αισθητήρας τύπου APS-C βελτιώνει την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και επιτρέπει τη λήψη πανέμορφων εικόνων, όταν δύει ο ήλιος και αρχίζουν να εμφανίζονται τα αστέρια.

Η κάμερα επιδεικνύει ευαισθησία ISO 100-25600 και διαθέτει οπτικό σκόπευτρο με σύστημα αυτόματης εστίασης 9 σημείων (9-point AF system) και οθόνη 1040k στις 3,0 ίντσες. Διαθέτει ενσωματωμένες τεχνολογίες WiFi, NFC και Bluetooth, έχει είσοδο για μικρόφωνο και επιτρέπει τη λήψη video ανάλυσης 1080p στα 60fps. Η νέα Canon EOS 200D στοιχίζει $549 ενώ με το σύστημα φακών Canon EF-S 18-55m f/4-5.6 IS STM στοιχίζει $699.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"Νόμιζα ότι ήσουν φωτογράφος,

μέχρι που σε είδα με Canon" .

Δεν αξιζουν δηλαδη; Δεν ρωταω ειρωνικα, απλα δεν γνωριζω..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενταξει, σε οποιον δεν αρεσει η Canon, ας τραβαει με το κινητο του.

Απαξιωτικα σχολια για την Canon, ειναι μαλλον αστοχα.

Δημοσ.

Όλα τα λεφτα είναι το "Dual Pixel Auto Focus" και αυτή είναι η φθηνότερη Canon που το έχει.

Βέβαια, για το υπόλοιπο 99% η κάμερα από το Xiaomi τους είναι πολύ καλύτερη γιατί έτσι πιστεύουν και ποιος είμαι εγω να το αμφισβητήσω.

• Like 2
Δημοσ.

ολες οι ψηφιακες ειναι καλες για τα λεφτα τους οπως και αυτη. Αν καποιος δεν θελει να πεταξει χρηματα για μια επαγγελματικη με καλους φακους, μπορει να παρει την συγκεκριμενη που ειναι μια φθηνη λυση με καλες ας πουμε δεξιοτητες. Παντως πολυ καλυτερες απο το καλυτερο κινητο δεν το συζηταμε. 

Γιαυτο καλο ειναι πριν κρινουμε να βλεπουμε και γιατι υπαρχουν αυτες οι μηχανες. Δεν ειναι ολοι επαγγελματιες φωτογραφοι. Ουτε καποιος εχει τα χρηματα να δαπανισει για την φωτογραφια και μονο. 

Βλεπουμε οτι πολλοι κανουν την δουλεια του στο you tube με τετοιες φθηνες λυσει και ειναι μια χαρα. Οποτε γιατι να παει καποιος σε κατι καλυτερο αφου μπορει και αξιοποιει τις δυνατοτητες της μηχανης στο επακρο. 

• Like 1
Δημοσ.

"Και εγώ νόμιζα οτι ήσουν οδηγός μέχρι που σε είδα με Mercedes"

Δεν αξιζουν δηλαδη; Δεν ρωταω ειρωνικα, απλα δεν γνωριζω..

Οχι φυσικά, με ένα κινητό των 70 ευρώ πλέον βγάζεις απείρως καλύτερες φωτογραφίες απο μία canon. Πραγματικά απορώ για πιο λόγο τόσοι επαγγελματίες φωτογράφοι πετάνε άδικα τα χρηματά τους σε αυτή την εταιρία, να φανταστείς οτι πολλοί την θεωρούν την κορυφαία του είδους   :confused: 

Εδώ θα μου πεις οτι υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμα mercedes...Πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία

• Like 2
Δημοσ.

Οχι φυσικά, με ένα κινητό των 70 ευρώ πλέον βγάζεις απείρως καλύτερες φωτογραφίες απο μία canon. Πραγματικά απορώ για πιο λόγο τόσοι επαγγελματίες φωτογράφοι πετάνε άδικα τα χρηματά τους σε αυτή την εταιρία, να φανταστείς οτι πολλοί την θεωρούν την κορυφαία του είδους   :confused:

Εδώ θα μου πεις οτι υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμα mercedes...Πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία

πόσο αδαής είσαι...

Δημοσ.

Φωτογραφίες να βλέπω... όχι λόγια...

Επίσης αν ασχολείσαι με φωτογραφία θα πρέπει να ξέρεις ότι η μηχανή δεν κάνει τον φωτογράφο, αλλά το αντίθετο...

Μ αρέσεις ρε μπαγάσα !!!

Αλλά για πες μου, εσύ που τα ξέρεις όλα, με ποιο κινητό βγάζεις πορτρέτα και τι φακό παίρνει αυτό το κινητό; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

Αυτό δεν είναι τρολάρισμα, αυτό είναι μαγκιά, κλανιά και εξάτμιση !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

...και δεν έχει 4Κ video! Α ρε Canon!

Συγκριτικά με entry level DSLR με κιτ φακό, κανείς θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και την RX100. To III μοντέλο κοστίζει παρόμοια, χωράει στην τσέπη και προσφέρει παρόμοιο επίπεδο δυνατοτήτων. Για την ακρίβεια ο φακός έχει λίγο μεγαλύτερη ίριδα από τον Canon EF-S 18-55m f/4-5.6 IS STM!

Αν σκεφτεί κανείς πως το μέλλον είναι στις mirrorless φαίνεται λάθος η επένδυση σε DSLR.

Δημοσ.

Βέβαια δεν υπάρχει σωτηρία και 10ετιες να περάσουν. Το κινητάκι των εβδομήντα είναι καλύτερο από την Canon...!!

Επίσης ποιός αγοράζει Mercedes όταν υπαρχει VW και Renault.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...