nikosnasiokas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ATHLON 2400+ KAI MIA MOTHERBOARD MSI KTAVL ΚΑΙ RAM 2X256 400MHZ .ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?KAI ΑΝ ΚΑΝΩ OVERCLOCKING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ?
sharky.gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ATHLON 2400+ KAI MIA MOTHERBOARD MSI KTAVL ΚΑΙ RAM 2X256 400MHZ .ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?KAI ΑΝ ΚΑΝΩ OVERCLOCKING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ? Κανείς δεν σου εγγυάτε ότι αν "πειράξεις" το μηχάνημα δε θα πάθει ζημιά. Αυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ εγώ, είναι γεγονότα όπως: *)Έχω ένα 1800+ (1,54GHz) και δουλεύει άψογα στα 2,4GHz (!!!). *)Σε φίλο που έχει 2000+ (1,67GHz) του τον έχω πουσάρει στα 2,32GHz και δουλεύει επίσης άψογα. *)Στον αδερφό μου που έχει 1700+ (1,46Ghz) δουλεύει 24/7 στα 2,25GHz. Όπως βλέπεις, οι AMD "τραβάνε" αρκεί βέβαια να πέσεις σε καλό κομμάτι. Αν το κομμάτι δεν είναι καλό, τότε θα περιορίσεις και εσύ το "σπρώξιμο". Για να δούμε αν το δικό σου κομμάτι (επεξεργαστής) είναι καλό, διάβασε και γράψε εδώ όλα τα στοιχεία που έχει πάνω στο chip, είτε αυτό είναι στο κέντρο (core) είτε σε κάποια μαύρη ταμπελίτσα. Όταν κάνεις αυτό, μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο βήμα :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.