Σατανακος69 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 είχα κάτι φωτο και κάπιους φακέλους σε ένα εξωτερικό σκληρό και του είχα κάνει κρυπτογράφηση .. έκανα φόρμαt μετά από αρκετό καιρό και τώρα δν με αφήνει να ανιξω τπτ από αυτών τον φάκελο μου λέει ότι δν έχω δικαιώματα .. πωςmporw να το αλαξω και να πάρω τα αρχεία μου ?
Alexlooker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 δεν εχουν σχεση τα δικαιωματα, και σαν admin να μπειs στα windows παλι πρεπει να κανεις αποκρυπτογράφηση (δεν ξερω την διαδικασια)
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δες αυτό. https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/
Alexlooker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 είχα κάτι φωτο και κάπιους φακέλους σε ένα εξωτερικό σκληρό και του είχα κάνει κρυπτογράφηση .. έκανα φόρμαt μετά από αρκετό καιρό και τώρα δν με αφήνει να ανιξω τπτ από αυτών τον φάκελο μου λέει ότι δν έχω δικαιώματα .. πωςmporw να το αλαξω και να πάρω τα αρχεία μου ? Τι εκανες τελικα, που κατεληξες;
Σατανακος69 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τι εκανες τελικα, που κατεληξες; δεν βρήκα άκρη εκεί κατέλειξα .. πρέπει να βρεις τρόπο δν ξέρω τη ν κάνω
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες σε ένα αρχείο και πήγαινε στην καρτέλα ασφάλεια. Ποιους χρήστες έχει εκεί και τι δικαιώματα έχει στο users (αν έχει users). Στο λινκ που σου έδωσα στο 3ο post περιγράφει πως να προσθέσεις το take ownership στο δεξί κλικ. Με αυτόν τον τρόπο θα πάρεις την απόλυτη κυριότητα του αρχείου. Το έκανες και πάλι δε σου ξεκλείδωσε τα αρχεία; Αν δε δουλέψει κι αυτός ο τρόπος τότε μπορεί να είχες κρυπτογραφήσει τα αρχεία αυτά. Μπορεί να το έκανες εσύ ή να τσίμπησες κάποιον ιό τύπου cryptware και σου κλείδωσε τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα