Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τωρα στις διακοπές λεω να ασχοληθώ να μάθω python, μπορείτε να μου προτείνετε ένα IDE για Python?Κατα προτίμηση δωρεαν να είναι

Δημοσ.

Καλησπέρα, τωρα στις διακοπές λεω να ασχοληθώ να μάθω python, μπορείτε να μου προτείνετε ένα IDE για Python?Κατα προτίμηση δωρεαν να είναι

Κάλλιστα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν απλό editor + terminal αλλά αν θες κοιτά το Pycharm το ποιο είναι δωρεάν κιόλας για φοιτητές.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με βόλευε και το απλό IDLE που ερχόταν μαζί με την Python και με ένα απλό F5 έτρεχε σε console τον κώδικα του Editor

Δημοσ.

Dinos σπουδαζουμε το ιδιο αντικειμενο , στο ιδιο Ίδρυμα. Ευχαριστώ θα το τσεκάρω

Ειχα τσεκαρει την jetbrain για να δω για το Clion αλλα απο οτι ειδα κ για φοιτητές ειναι φρι για εναν χρονο μονο. :(

Δημοσ.

Dinos σπουδαζουμε το ιδιο αντικειμενο , στο ιδιο Ίδρυμα. Ευχαριστώ θα το τσεκάρω

Ειχα τσεκαρει την jetbrain για να δω για το Clion αλλα απο οτι ειδα κ για φοιτητές ειναι φρι για εναν χρονο μονο. :(

Απλά ανανεωνεις πάλι, είναι δύο λεπτά διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.

Κάναμε μαζί και Java εργαστήριο; :lol:

Απλά ανανεωνεις πάλι, είναι δύο λεπτά διαδικασία.

Αυτο
Δημοσ.

Οταν παταω στο psycharm new project , μου ζηταει να βαλω μεταγλωτιστη. Εχετε να προτείνεται κάποιον; και αν υπαρχει κβλινκ φυσικα θα το εκτιμουσα

Δημοσ.

Interpreter σου ζητάει και όχι compiler.

Η Python έχει πολλές εκδόσεις. Βάζεις αυτήν που θες να χρησιμοποιήσεις. Αν δεν έχεις συγκεκριμένους λόγους να πας σε παλιότερη έκδοση, εγκατέστησε την τελευταία έκδοση της Python 3 που υπάρχει διαθέσιμη στο λειτουργικό σου σύστημα (version 3.6 αλλά αν έχεις καμιά παλιά διανομή linux στα repos μπορεί να υπάρχει παλιότερη εκδοση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...