tsamiko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 καλησπέρα σε όλους, είμαι 18 ετών, απόφοιτος ΕΠΑ.Λ με μέτριο βαθμό απολυτηρίου και αρκετά καλό βαθμό πτυχίου απο τομεα πληροφορικης. τι θα μπορουσα να αναζητησω ωστε να μπορεσω να κανω καποια δουλεια; δεν με ενδιαφερει τι θα ειναι, αν και κατα προτιμηση δε θα ηθελα με τιποτα σε καφετερια. που θα μπορουσα να αναζητησω εργασια; Λοιπόν μπορείς να μπεις σε μια μικρή εταιρία πληροφορικής, να μάθεις την αποθήκη για αρχή, όλους τους κωδικούς και τα προϊόντα σε κάνα δυο χρόνια, έπειτα μπορείς να βγεις πωλητής σε επαρχία, να κάνεις πελατολόγιο... Και όλα θα έρθουν μόνα τους, όρεξη να έχεις. Στα 50 υπολόγισε να βγαζεις κάνα τάλιρο το λιγότερο ( αν υπάρχει Ελλάδα φυσικά). 1
livefreeordie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εισαι μικρός και θα βρεις σίγουρα δουλεια,εχεις και καλη ειδικότητα.οσοι εχουν πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ πεινάνε και τους χαρτζηλικονουν οι γονείς τους. Ενω οσοι εχουν <<πτυχια>> επαλ τρωνε με χρυσα κουταλια. ε;
apostol1s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το παλικάρι ψαχνει για δουλεια και μαγκια του.τωρα γιατι κολλάτε που τελειωσε επαλ δεν μπορω να καταλαβω. 1
livefreeordie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το παλικάρι ψαχνει για δουλεια και μαγκια του.τωρα γιατι κολλάτε που τελειωσε επαλ δεν μπορω να καταλαβω. Εγω απλα σχολιασα το φοβερο και διαφωτιστικο σχολιο σου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σοβαρευτείτε λίγο μερικοί...
finder3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Είναι δεν είναι πτυχίο, τι σας νοιάζει; Το παιδί κουράστηκε να το βγάλει αυτό το χαρτί. Σταματήστε όλοι να το παίζεται έξυπνοι, δεν είστε, το άλλο είστε που απαγορεύεται να πω εδώ μέσα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα θα ξεκινήσεις από χαμηλά. Θα σου δίνουν χρήματα για χαρτζιλίκι και εάν. Μην πας εθελοντικά πουθενά δεν αξίζει. Εάν μπορείς και έχεις φίλους ή συγγενείς να σε βοηθήσουν. Μια καλή ιδέα είναι σε ξενοδοχείο, μήπως μπορέσεις να δουλεύεις μέσα σε θερινές σεζόν. Ή σε πωλήσεις όχι από άγνωστες εταιρίες, όχι ότι οι γνωστές είναι καλύτερες, αλλά θα σου εξασφαλίσει κάτι. Προσπάθησε να μάθεις κάτι άλλο, όπως μια ξένη γλώσσα. Πάντα χρειάζεται. Εάν δεν έχεις χρήματα κατέβασε εφαρμογές στο κινητό σου για να σε εξασκήσει. Κάνε υπομονή και κάποια στιγμή τα καλύτερα θα σου έρθουν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μήπως γιατί το πτυχίο απαιτεί 4-6 χρόνια απίστευτης κούρασης που δεν συγκρίνεται με αυτή των σχολείων; Οι γλώσσες επίσης δεν μαθαίνονται μέσω εφαρμογών...
livefreeordie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το παιδί κουράστηκε να το βγάλει αυτό το χαρτί. Κανετε τετοια σχολια και μετα δεν σας αρεσει η κριτικη....... 1
finder3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ενώ εσείς είστε καλύτεροι. Ψυχοπλακώνετε ένα παιδί 18χρονών για ένα χαρτί που πήρε. Αυτό φταίει που μπήκε να ρωτήσει εδώ μέσα. Έλεος πια. Το παιδί κουράστηκε να το βγάλει αυτό το χαρτί. Θα το ξαναπώ και εάν σου αρέσει. Δεν είπα ότι θα πάρει και πτυχίο στη ξένη γλώσσα από την εφαρμογή αλλά κάποια πράγματα θα μάθει... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Από πότε ο ρεαλισμός είναι ψυχοπλάκωμα; Ναι, να μάθει εκφράσεις που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει λόγω μη κατανόησης της γλώσσας και του περιεχομένου μέσα στις οποίες λέγονται. Οι εφαρμογές είναι χρήσιμες για αυτούς που ήδη μαθαίνουν κάποια γλώσσα.
livefreeordie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ενώ εσείς είστε καλύτεροι. Ψυχοπλακώνετε ένα παιδί 18χρονών για ένα χαρτί που πήρε. Αυτό φταίει που μπήκε να ρωτήσει εδώ μέσα. Έλεος πια. Το παιδί κουράστηκε να το βγάλει αυτό το χαρτί. Θα το ξαναπώ και εάν σου αρέσει. Δεν είπα ότι θα πάρει και πτυχίο στη ξένη γλώσσα από την εφαρμογή αλλά κάποια πράγματα θα μάθει... Ενω το να παει στον εργοδοτη και να πει οτι εχει πτυχιο κι οταν ο εργοδοτης τον ρωτησει τι πτυχιο εχει εκεινος πει πτυχιο επαλ θα του κανει καλο θες να πεις; Και κανεις δεν ειπε πως δεν θα βρει δουλεια,αλλα τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους κι οχι να τα βαφτιζουμε οπως θελουμε.
bilya Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ενώ εσείς είστε καλύτεροι. Ψυχοπλακώνετε ένα παιδί 18χρονών για ένα χαρτί που πήρε. Αυτό φταίει που μπήκε να ρωτήσει εδώ μέσα. Έλεος πια. Το παιδί κουράστηκε να το βγάλει αυτό το χαρτί. Θα το ξαναπώ και εάν σου αρέσει. Δεν είπα ότι θα πάρει και πτυχίο στη ξένη γλώσσα από την εφαρμογή αλλά κάποια πράγματα θα μάθει... κουράστηκε να πηγαίνει σχολείο δλδ όπως καθε μαθητής λυκείου. Αυτο που του λένε είναι οτι αν πάει και πει σε εργοδότη εχω πτυχίο πληροφορικής θα εκτεθεί κ πιθανότατα να χάσει μια πιθανή δουλειά. επίσης το βιογραφικό ειναι πρωτη εικόνα κ το πτυχίο πληροφορικής θα ειναι αρνητικό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 / Εισαι μικρός και θα βρεις σίγουρα δουλεια ανειδίκευτου εργάτη όπως ντελιβερά σερβιτορου χαμαλη, εχεις και καλη ειδικότητα.οσοι εχουν πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ πεινάνε και τους χαρτζηλικονουν οι γονείς τους φεύγουν από τον βόθρο της Ελλάδας για ένα καλύτερο μέλλον. fixed Το παλικάρι ψαχνει για δουλεια και μαγκια του.τωρα γιατι κολλάτε που τελειωσε επαλ δεν μπορω να καταλαβω. Δεν κολλάει κανένας σε τίποτα. Μάλλον εσύ κολλάς σε άλλα πράγματα. 1
evoracing Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κοίταξε σε κανένα τηλεφωνικό κέντρο, όχι πωλήσεων. Κοίτα σε κανένα ραδιοταξί, τίποτα alpha bank, aegean, στην icap (αλλα νομιζω είναι 4 ή 6 ώρες). Γενικά αν έχεις και γνώσεις ταχυδακτυλογραφησης και αγγλικών είναι αρκετά εύκολο να βρεις θέση. Δεν είναι κάτι σίγουρο όμως (ανάλογα και την εταιρία, εγώ είμαι εδώ και 2 χρόνια σε τηλεφωνικό) αλλά και τα ωράρια είναι περίεργα. 2
kr0m Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 ενταξει καταλαβα! οι μισες απαντησεις καθονται και μου τη λενε επειδη δεν εχω "πτυχιο", διοτι τα "πτυχια" τα παιρνεις μονο απο τριτοβαθμια εκπαιδευση (ασχετα που οπως προανεφερα και το ιδιο το υπ. παιδειας στην ιστοσελιδα του, καθως και το εθνικο πλαισιο προσοντων, το αναγνωριζουν ως πτυχιο επιπεδου 4) αντι να μου απαντησουν στο ερωτημα μου!bilya δε θυμαμαι να ειπα πουθενα "εχω πτυχιο πληροφορικης", αντιθετως, εγραψα (δυο φορες κιολας) πως εχω πτυχιο ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑ.Λ. τα αγγλικα, παρ'ολο που εχω μονο το lower (michigan), τα μιλαω με ιδιαιτερη ευκολιαευχαριστω επισης οσους με συμβουλεψαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα