Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να πω οτι  τραγουδι  εχει το  beatport  μπορεις να  το  βρεις και στο  spotify??

στο spotify   η  ποιοτητα  που κατεβαζεις  τα  τραγουδια εινε  καλη? σαν  ποιοτητα  εννοω.. εινε  παρα  πολυ  καλη? απο το  spotify??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σιγουρα δεν νομιζω ουτε το spotify να τα εχει ολα μα ολα ουτε το beatport.
Αλλα εγω οτι ηθελα να ακουσω το ειχα βρει στο spotify.
Κανε μια εγγραφη στο spotify και τσεκαρε μονος σου αν σε καλυπτει και αν σου αρεσει βαλε το premium.
Δεν ξερω αν ισχυει ακομα και η προσφορα που για τρεις μηνες εχει 0,99 το premium (το ειπε και ενας σε προηγουμενο ποστ).

Δημοσ.

Φίλε και εγώ κατεβάζω τραγούδια και ταινίες κ.τ.λ χωρίς να πληρώσω, αλλά δεν το θεωρώ αδιανόητο στο να τα πληρώσω.

Αγορασα οτι αγορασα την δεκαετια του '90, οταν ηταν διασκεδαση να κατεβαινεις το ΣΚ στην Πανεπιστημιου, στα Metropolis (δισκαδικο και cdαδικο) και να παιρνεις το single των jam and spoon ή του coolio ή των faithless (insomnia καλη ωρα) ή του Robert Miles κλπ κλπ.

Οταν το 1995 (ή 1996, δεν θυμαμαι) σε εναν Quantum Bigfoot του 1GB, παρατηρησα οτι μπορουσα να πατησω ηχογραφηση στα Windows και να γραψω αυτο που παιζει το cd-rom, για λιγο μονο γιατι γεμιζε το 1GB του δισκου για πλακα, σκεφτηκα... "καπως ετσι θα γινεται στο μελλον". Δεν ειχα ιδεα ομως περι συμπιεσης aka mp3!

Λιγα χρονια μετα... ξεκινησε η εποχη του napster και την συνεχεια την ξερουμε ολοι.

Και ΝΑΙ, δεν ντρεπομαι να το πω, μου φαινεται αδιαννοητο να πληρωσω τη σημερον ημερα για μουσικη..

Δημοσ.

Αγορασα οτι αγορασα την δεκαετια του '90, οταν ηταν διασκεδαση να κατεβαινεις το ΣΚ στην Πανεπιστημιου, στα Metropolis (δισκαδικο και cdαδικο) και να παιρνεις το single των jam and spoon ή του coolio ή των faithless (insomnia καλη ωρα) ή του Robert Miles κλπ κλπ.

Οταν το 1995 (ή 1996, δεν θυμαμαι) σε εναν Quantum Bigfoot του 1GB, παρατηρησα οτι μπορουσα να πατησω ηχογραφηση στα Windows και να γραψω αυτο που παιζει το cd-rom, για λιγο μονο γιατι γεμιζε το 1GB του δισκου για πλακα, σκεφτηκα... "καπως ετσι θα γινεται στο μελλον". Δεν ειχα ιδεα ομως περι συμπιεσης aka mp3!

Λιγα χρονια μετα... ξεκινησε η εποχη του napster και την συνεχεια την ξερουμε ολοι.

Και ΝΑΙ, δεν ντρεπομαι να το πω, μου φαινεται αδιαννοητο να πληρωσω τη σημερον ημερα για μουσικη

Παρολου που δεν είμαι και πολύ μεγάλος για να προλάβω την μουσική των 90s καλά ,όντως τότε κυκλοφορούσαν διαμάντια και άξιζε να πας να αγοράσεις όλη την δισκογραφία.

Και γω έχω χρόνια να αγοράσω κάποιο κομμάτι,εδώ βαριέμαι να τα κατεβάσω κιόλας πολλές φορές,γιατί δεν κυκλοφορεί και κάποιο αξιόλογο κομμάτι πλέον  :P

Δημοσ.

Παρολου που δεν είμαι και πολύ μεγάλος για να προλάβω την μουσική των 90s καλά ,όντως τότε κυκλοφορούσαν διαμάντια και άξιζε να πας να αγοράσεις όλη την δισκογραφία. :P

Εγω που την εζησα, σου λεω πως οσον αφορα τη μουσικη, ηταν καταπληκτικη εποχη.

Ακουγαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Απο Active Member και TXC μεχρι Τρυπες και απο Scorpions και Guns N' Roses μεχρι Prodigy και Stereo Nova! :P

Επισης και τα 80's ειναι τρομερη δεκαετια οσον αφορα τη μουσικη...

Αλλο υφος, αλλα παρα πολλα "διαμαντια" και εκει.

Δημοσ.

τωρα  πια τα  νεα  κομματια εινε καθαρα  εμπορικα.. δεν  μπορουνε να συγκριθουνε με τα  κομματια  του  90 καμια σχεση.. και  μιλαω  για ολα τα  ειδη  μουσικης..  επειδη ειμε  φαν της ηλεκτρονικης  μουσικης  παλια  ακουγες  κομματια θεικα. τωρα  πια  ο τιεστο και ο αρμιν  και ο καθε παραγωγος  παιζουνε  παρα  πολυ  εμπορικα  κομματια.. ο τιεστο το εχει  γυρισει το  deep  hoyse,,,  fyture  house  bass  hoyse .,.οπως και ο αρμιν  πια παιζει  hoyse  κομματια και  παρα  πολυ pure  trance.. o tiesto δεν  μπορω να καταλαβω κατι  γιατι το  γυρισε  απο το  trance  και πηγε στο bass και ελεκτρο και bass  house??..αυτο δεν  μπορω να το καταλαβω πραγματικα.. και απορω και  για κατι  ακομα πως  ο martin garix βγηκε νο1  tj σε  ολο τον  κοσμο και  προσπερασε και  τους καλυτερους ??  αυτο  μπορειτε να  μου το αναλυσετε σας παρακαλω??

Δημοσ.

τωρα  πια τα  νεα  κομματια εινε καθαρα  εμπορικα.. δεν  μπορουνε να συγκριθουνε με τα  κομματια  του  90 καμια σχεση.. και  μιλαω  για ολα τα  ειδη  μουσικης..  επειδη ειμε  φαν της ηλεκτρονικης  μουσικης  παλια  ακουγες  κομματια θεικα. τωρα  πια  ο τιεστο και ο αρμιν  και ο καθε παραγωγος  παιζουνε  παρα  πολυ  εμπορικα  κομματια.. ο τιεστο το εχει  γυρισει το  deep  hoyse,,,  fyture  house  bass  hoyse .,.οπως και ο αρμιν  πια παιζει  hoyse  κομματια και  παρα  πολυ pure  trance.. o tiesto δεν  μπορω να καταλαβω κατι  γιατι το  γυρισε  απο το  trance  και πηγε στο bass και ελεκτρο και bass  house??..αυτο δεν  μπορω να το καταλαβω πραγματικα.. και απορω και  για κατι  ακομα πως  ο martin garix βγηκε νο1  tj σε  ολο τον  κοσμο και  προσπερασε και  τους καλυτερους ??  αυτο  μπορειτε να  μου το αναλυσετε σας παρακαλω??

Και γω γενικά ακούω όλα τα ήδη μουσικής.

Αλλα όντως και η ηλεκτρονική μουσική έχει χαλάσει πάρα πολύ.

Τότε ο Tiesto και ο Armin van buuren κυκλοφορουσαν φανταστικά tracks,και γενικά ο κάθε καλλιτέχνης είχε την δικιά του μουσική υπογραφή.

Που και shazam να μην είχες ήξερες ποιος είναι ο καλλιτέχνης από τον δικό του ρυθμό και μελωδία που είχε στα κομμάτια του.

Τώρα όλα τα κομμάτια είναι ίδια,δεν ξεχωρίζει το ένα με το άλλο.

Εγω που την εζησα, σου λεω πως οσον αφορα τη μουσικη, ηταν καταπληκτικη εποχη.

Ακουγαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Απο Active Member και TXC μεχρι Τρυπες και απο Scorpions και Guns N' Roses μεχρι Prodigy και Stereo Nova! :P

Επισης και τα 80's ειναι τρομερη δεκαετια οσον αφορα τη μουσικη...

Αλλο υφος, αλλα παρα πολλα "διαμαντια" και εκει.

Και στα 80s έβγαιναν κομματαρες, μέχρι και σήμερα ακούγονται και σαν original εκτελέσεις και σαν remixes.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου αρεσει η house των 90's και 00's, μπορω να σου φτιαξω ενα top-20 απο κομματια που ισως να μην εχεις ακουσει ή ισως να τα ξερεις κι'ολας ή μερικες φορες εχουμε ακουσει κατι και δεν ξερουμε ποιο ειναι. Ισως να βγουν και περισσοτερα, εχω αρκετα! :P

Επιφυλασσομαι για επομενο post. :)

Δημοσ.

ο τιεστο  επαιξε  αυτο το  κομματι σε ενα  νεο remix  ακουστε  το..

https://www.youtube.com/watch?v=4pXAjMJ8wEU

πριν μερικες  μερες  εινε ακυκλοφορητο

το  ερωτημα μου εινε  γιατι ο τιεστο  το  γυρισε  στο deep  house και στο house??

γιατι εφυγε απο το TRANCE??

Δεν  μπορουσε να  παιζει ακομα  trance οπως  ακομα παιζει ο αρμιν>>???

μπορειτε να  μου απαντησετε σας παρακαλω??

Δημοσ.

Λοιπον, μερικα απο τα καθαρα club house που ακουγονταν στα ραδιοφωνα και στα clubs στα 90's και 00's

Ειναι πολλα, διαλεξα τα πιο "γνωστα".

01. Silicone Soul - Right On! (Instrumental version)

02. The Ones - Flawless (Phunk Investigation Mix)

03. Three drives on a vinyl - Greece 2000

04. Africanism - Love is the answer

05. Express Of Sound - Real Vibration (Real Club Mix)

06. Heller And Farley Project - Ultra Flava (Original Mix)

07. Jakatta - American Dream (Original Mix)

08. Jakatta - One fine day (Cicada Mix)

09. Goldtrix - It's love (Tripping)

10. Goosebump ft. Romina Johnson - Never gonna do

11. Different Gear & Sia - Drink to get drunk

12. Michael Gray - The Weekend (Official Video)

13. Ministers De La Funk ft. Jocelyn Brown - Believe

14. Nerio's Dubwork & Darryl Pandy - Feel it

15. Nerio's Dubwork & Darryl Pandy - Sunshine & Happiness

16. Planet Funk - Chase the sun

17. Rui Da Silva ft. Cassandra - Touch me

18. Shakedown - At night

19. Soulsearcher - Can't get enough (Vocal Club Mix)

20. The Goodfellas - Soul heaven

21. The Sunclub - Fiesta

22. Tori Amos - Professional widow

23. Sophie Ellis Bextor - Take me home

24. Spiller - Groovejet

25. Pete Heller - Big Love

26. Danny Tenaglia - Music is the answer

27. Armand Van Helden - You don't know me

Δυσκολο να κατσω να ξανα-λινκαρω τοσα κομματια.

#

Ωραίος φίλε μου και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και ποσταρες όλα αυτά τα κομμάτια.

Ακόμα δεν τα έχω ακούσει όλα,αλλά από τα πρώτα που άκουσα όντος είναι πολύ ωραία και όντος είναι καθαρά house κομμάτια :) !!!

Δημοσ.
μπορειτε να  μου απαντησετε σας παρακαλω??

Εχουμε πιο σοβαρα προβληματα αυτη τη στιγμη, εφυγε ο ΣΠΑΛ απο το Σουρβαιβουρ. :P

Αν θες την γνωμη μου, ψαξου λιγο με τις μουσικες, αυτα που παιζει ο ΤΙΕΣΤΟΣ δεν ειναι ουτε house, ουτε deep house, ουτε trance, ειναι καθαρη ηχορυπανση.

Ωραίος φίλε μου και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και ποσταρες όλα αυτά τα κομμάτια.

Ακόμα δεν τα έχω ακούσει όλα,αλλά από τα πρώτα που άκουσα όντος είναι πολύ ωραία και όντος είναι καθαρά house κομμάτια :) !!!

Βασικα ειναι club house.

Μερικα οπως το "big love", το "the weekend" και αυτα των Nerio's Dubwork, μπορεις να τα βαλεις και στα disco house.

Αλλα disco house:

The Bucketheads - The Bomb [These Sounds Fall Into My Mind] (Official Video)

Linus Loves - The terrace

Room 5 feat. Oliver Cheatham - Music and you

Room 5 Ft. Oliver Cheatham - Make luv

Triple X - Feel the same (Extended Mix)

Και ενα σωρο κομματια των Phats & Small, που βαριεμαι να ποσταρω τωρα, youtube it.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...