abractdivision Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Γεια σας διαβασα καπου οτι μπορεις να κατεβασεις τραγουδια χωρις να πληρωσεις απο το Spotify αν και γνωριζω οτι το Spotify εχει μηνιαια συνδρομη απλα ρωταω αν γινετε.. το θεμα εινε οτι πηγα στο ytube για να δω καπια βιντεακια αλλα δεν καταλαβαινω πως μπορω να τα κατεβασω τα τραγουδια χωρις να πληρωσω μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?? οτι υπαρχει τροπος να τα κατεβασεις υπαρχει το θεμα εινε αν μπορειτε να μου δωσετε αναλυτικα βηματα για να μπορω να τα κατεβασω,,..??.. πια προγραμματα χρειαζομε για να κατεβασω τραγουδια?? απο το Spotify ?? και πια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να γινουνε σωστα ολα.. μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?? αν μπορειτε να με κατατοπισετε με εναν σωστο οδηγο..γιατι στο ytube πολλα προγραμματα δεν δουλευουνε πια με το Spotify
petran91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το spotify δίνει τη δυνατότητα κατεβάσματος μόνο σε premium λογαριασμούς.Αυτό που ζητάς είναι hack το οποίο πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει κιόλας.Ο πρώτος μήνας στο spotify premium είναι δωρεάν. Επίσης παίζουν συχνά προσφορές του στιλ 6.99 το τρίμηνο, ή 0.99€ το τρίμηνο για νέα μέλη που ίσχυε μέχρι και πριν λίγο καιρό.
abractdivision Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 εγω εχω δει οτι γινετε και free με ολα αυτα τα videos που υπαρχουν τωρα δεν γνωριζω αν ολα αυτα πια δεν δουλευουνε.. θελω να ρωτησω κατι στο spotify θα βρω τα παντα απο τραγουδια απο ολα τα ειδη?? θεωρειτε το καλυτερο απο το beatport για παραδειγμα?? γιατι εχω ακουσει οτι εινε το καλυτερο μεχρι στιγμης το το συγκεκριμενο εννοω το spotify.. εσας πια εινε η γνωμη σας για το spotify.? θα μπορουσατε να το βαλετε στα τοπ??για τραγουδια ??
petran91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Προσωπικά μόνο το Apple Music έχω δοκιμάσει και το Spotify. Δεν είμαι ψαγμένος με αυτά καθώς μόνο τα εμπορικά κομμάτια κατεβάζω, και τα 2 είναι μια χαρά.Ίσως μπορέσουν να σου πουν πιο απαιτητικοί-"ψαγμένοι" χρήστες.
abractdivision Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 απλα ρωταω αν μπορεις να κατεβασεις free και αν γινετε με πιο τροπο??αλλα εχω ακουσει οτι γινετε παντος ..
slk200gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κανε ενα οικογενεισκο πακέτο και βρες αλλα 5 ατομα και σου βγαινει 2ε το μήνα κατά τα άλλα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο,δεν έχω βρει τραγούδι που να μην το έχει,αν έχεις και ενισχυτή που υποστηρίζει Spotify μεγαλώνεις ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του
abractdivision Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 τον μηνα δηλαδη ποσα λεφτα εινε?? θελω να σε ρωτησω εινε καλυτερο απο beatport και απο κατι αλλα??
slk200gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 τον μηνα δηλαδη ποσα λεφτα εινε?? θελω να σε ρωτησω εινε καλυτερο απο beatport και απο κατι αλλα?? Τι δεν κατάλαβες από αυτά που γράφω?την τιμή που είναι 2ε η ότι το θεωρώ από τα καλύτερα αν όχι το καλυτερο
abractdivision Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 εννοω το θεωρεις καλυτερο απο το beatport?
nostos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για μη-ελληνικη δισκογραφια, Soulseek. Βρισκεις τα παντα. Τελος. Βεβαια, αν δεν εχεις να μοιραστεις και συ καποια tracks, εστω και 100 που λεει ο λογος, παιζει σοβαρη περιπτωση ban απο τον χρηστη απο τον οποιο κατεβαζεις, αν και εγω αφηνω πολλες φορες ορισμενους "αλεξιπτωτιστες" να κατεβασουν αυτο/αυτα που θελουν, αρκει να μην βαλουν καμια 50αρια tracks στην ουρα. Και εννοειται οτι δεν <<μολυνεις>> τα αποτελεσματα με tracks "youtube to mp3". Μου φαινεται αδιανοητο να πληρωσω για μουσικη. Sorry που το γραφω χυμα, απλα ετσι εμαθα.
slk200gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για μη-ελληνικη δισκογραφια, Soulseek. Βρισκεις τα παντα. Τελος. Βεβαια, αν δεν εχεις να μοιραστεις και συ καποια tracks, εστω και 100 που λεει ο λογος, παιζει σοβαρη περιπτωση ban απο τον χρηστη απο τον οποιο κατεβαζεις, αν και εγω αφηνω πολλες φορες ορισμενους "αλεξιπτωτιστες" να κατεβασουν αυτο/αυτα που θελουν, αρκει να μην βαλουν καμια 50αρια tracks στην ουρα. Και εννοειται οτι δεν <<μολυνεις>> τα αποτελεσματα με tracks "youtube to mp3". Μου φαινεται αδιανοητο να πληρωσω για μουσικη. Sorry που το γραφω χυμα, απλα ετσι εμαθα. Σε λίγο δεν θα σε πειράζει και μένα με χαλούσε λίγο αλλά τα οφέλη πολλά και τα 2 ε λίγα ( τα 7 είναι κοροϊδία)
nostos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 To soulseek ειναι P2P εφαρμογη. (Peer to Peer) File Sharing. Μοιραζεσαι τα αρχεια της μουσικης σου (και οτι αλλο θες, απλα το soulseek ειναι κυριως για μουσικη), οπως κανουν και οι αλλοι χρηστες, και κανεις αναζητησεις των τραγουδιων που θελεις να βρεις, τα οποια τα εχουν αλλοι χρηστες, και απλα τα κατεβαζεις απο αυτους. Το ιδιο κανουν και οι αλλοι, και κατεβαζουν απο εσενα. Αν κανεις αναζητηση τωρα για το "ταδε τραγουδι", μπορει τη μια στιγμη να το εχει ενας, μετα απο λιγο δυο, αλλες φορες εκατο κλπ κλπ... Εξαρταται ποιος το εχει και αν ειναι μεσα τη στιγμη που κανεις την αναζητηση... Προσωπικα εχω βρει ΚΑΡΑΣΠΑΝΙΑ κομματια τα οποια δεν τα βρισκεις πουθενα ουτε καν για αγορα. Και εννοειται ΟΧΙ μετατροπη απο youtube, αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ απ'ολα.
bilisios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Γεια σας διαβασα καπου οτι μπορεις να κατεβασεις τραγουδια χωρις να πληρωσεις απο το Spotify αν και γνωριζω οτι το Spotify εχει μηνιαια συνδρομη απλα ρωταω αν γινετε.. το θεμα εινε οτι πηγα στο ytube για να δω καπια βιντεακια αλλα δεν καταλαβαινω πως μπορω να τα κατεβασω τα τραγουδια χωρις να πληρωσω μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?? οτι υπαρχει τροπος να τα κατεβασεις υπαρχει το θεμα εινε αν μπορειτε να μου δωσετε αναλυτικα βηματα για να μπορω να τα κατεβασω,,..??.. πια προγραμματα χρειαζομε για να κατεβασω τραγουδια?? απο το Spotify ?? και πια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να γινουνε σωστα ολα.. μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?? αν μπορειτε να με κατατοπισετε με εναν σωστο οδηγο..γιατι στο ytube πολλα προγραμματα δεν δουλευουνε πια με το Spotify Υπάρχουν προγράμματα τα οποία τα ξεκινάς όταν ακούς ένα τραγούδι στο spotify και σου κάνουν κάτι σαν record αλλά προφανώς και είναι παράνομα αλλά πρέπει και να τα αγοράσεις. Τώρα μια απορία που είχα. Όταν σαν premium χρήστης κατεβάσεις στο pc σου κάποια τραγούδια που στον π@@ τα βάζει το spotify και τα βρίσκει ενώ εγώ δεν μπορώ με τίποτα όπου και να ψάξω (από περιέργεια ρωτάω, είμαι premium 2+ χρόνια);
stratos789 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για μη-ελληνικη δισκογραφια, Soulseek. Βρισκεις τα παντα. Τελος. Βεβαια, αν δεν εχεις να μοιραστεις και συ καποια tracks, εστω και 100 που λεει ο λογος, παιζει σοβαρη περιπτωση ban απο τον χρηστη απο τον οποιο κατεβαζεις, αν και εγω αφηνω πολλες φορες ορισμενους "αλεξιπτωτιστες" να κατεβασουν αυτο/αυτα που θελουν, αρκει να μην βαλουν καμια 50αρια tracks στην ουρα. Και εννοειται οτι δεν <<μολυνεις>> τα αποτελεσματα με tracks "youtube to mp3". Μου φαινεται αδιανοητο να πληρωσω για μουσικη. Sorry που το γραφω χυμα, απλα ετσι εμαθα. Φίλε και εγώ κατεβάζω τραγούδια και ταινίες κ.τ.λ χωρίς να πληρώσω, αλλά δεν το θεωρώ αδιανόητο στο να τα πληρώσω. Για να ήσουνα στην θέση του καλλιτέχνη που δημιούργησε κάτι με πολλές ώρες δουλειάς ξοδεύοντας μπροστά στον υπολογιστή του,στην κιθάρα του για να το ακούς εσύ και εγώ για να διασκεδάζουμε και αυτός να μην κερδίζει τίποτα στην τελική Αλλα στο ότι οι τιμές είναι πολύ ανεβασμένες, μας τραβάει στο δρόμο τις πειρατείας. εγω εχω δει οτι γινετε και free με ολα αυτα τα videos που υπαρχουν τωρα δεν γνωριζω αν ολα αυτα πια δεν δουλευουνε.. θελω να ρωτησω κατι στο spotify θα βρω τα παντα απο τραγουδια απο ολα τα ειδη?? θεωρειτε το καλυτερο απο το beatport για παραδειγμα?? γιατι εχω ακουσει οτι εινε το καλυτερο μεχρι στιγμης το το συγκεκριμενο εννοω το spotify.. εσας πια εινε η γνωμη σας για το spotify.? θα μπορουσατε να το βαλετε στα τοπ??για τραγουδια ?? Άλλο είναι το spotify άλλο το beatport. Το spotify είναι streaming μια υπηρεσία μουσικής που σε αφήνει να ακούς και να κατεβάσεις τα τραγούδια μόνο αν είσαι premium χρήστης που και πάλι τα ακούς μέσα από την εφαρμογή τους(για όσο καιρό είσαι premium) Και το beatport είναι ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής,που αγοράζεις τραγούδια από κει (σαν να πηγαίνεις σε δισκοπωλείο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα