Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι να'ναι και ο τιτλος και το βιντεο.

απορω πως περιμενετε να σας βοηθησουμε οταν γραφετε τετοιους τιτλους.

μητρικη η τροφοδοτικο.

αν ειχες προβλημα σε καρτα γραφικων η μνημες θα ειχες το αναλογο μπιπ.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον απο πάνω.

Με λίγα λόγια δεν ποστάρει.

Ξεκίνα να βγάζεις πράματα από πάνω. Πρώτα από όλα κάνε αυτά που λέει ο web assasin. Τα μπιπ που θα κάνει ανάλογα του τι βγάζεις θα μας βοηθήσουν να σου πούμε.
Αν δεν έχεις ηχειάκι στη μητρική, τότε κάνε επανατοποθέτηση στις RAM και την κάρτα γραφικών άλλαξε της PCI Express (βάλτην στην μαύρη - απ'ότι βλέπω έχεις την Asus P5K που είχα κι εγώ κάποτε) και ξαναδοκίμασε να τον ανοίξεις.

Εμένα μου φαίνεται πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Όχι ακριβώς πρόβλημα βασικά αλλά κάποια βλακεία στο PCI Express - συμβατότητα κάρτας με το συγκεκριμένο PCI Express.  

Δημοσ.

Τροφοδοτικό πιστεύω, έχει τύχει αρκετές φορές... Checkαρε ένα άλλο τροφοδοτικό και αν δεν κάνεις δουλειά γράψε μας πάλι εδώ...

(Ο τίτλος ήταν τραγικός) B) 

Δημοσ.

συμφωνω,συνηθως ειναι τροφοδοτικο,πιο σπανια μητρικη ( συμβαινει ομως ) και ακομα πιο σπανια επεξεργαστης ( αυτο εγινε μονο μια φορα και αυτη στον δικο μου υπολογιστη προχθες  ) :P

Δημοσ.

συμφωνω,συνηθως ειναι τροφοδοτικο,πιο σπανια μητρικη ( συμβαινει ομως ) και ακομα πιο σπανια επεξεργαστης ( αυτο εγινε μονο μια φορα και αυτη στον δικο μου υπολογιστη προχθες  ) :P

Έλεος, είναι να μην μελετήσεις κάτι...!! Παίξε Tzoker...!!

Τελικά το έλυσες το πρόβλημα...?? Αν ναι τι είχε...?? Πες μας κι εμάς να ξέρουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδοα απο οτι βλεπετε το πσ ανοιγει αλλα δεν κανει το μπιμπ που κανει στην αρχη το πσ θυμαμαι ειχα βγαλει ραμ και εκανε κατι σαν συνεχομενα μπιμπ αφου ανοιγει το πα το τροφοδοτικο δεν ειναι οκ?δεν ξερω πειτε μ την αποψη σαζ

Δημοσ.

Το πψ έκανε πολλοα μπιμπσ επειδή έβγαλς όλεσ τς ram το ότι ανοιγει το τροφοδοτικό δ σημαίνει όπι λειτοθργει κ ζωστα

(έτσι για να δυσκολευτείς και εσύ να βγάλεις νόημα όπως δυσκολευόμαστε κι εμείς να καταλάβουμε τι γράφεις)

• Like 2
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται από πολλά συμβάντα, ας προσπαθήσουμε να τα περιορίσουμε για να δούμε τι φταίει.

Αρχικά βγάλε τις RAM 1-1 για να δεις αν θα ανοίξει, δηλαδή βγάλε την 1 RAM και προσπάθησε να τον ανοίξεις, αν δεν ανοίξει βάλε την πίσω και κάνε το ίδιο με την επόμενη. Κάνε το όσες φορές χρειαστεί ανάλογα με τον αριθμό μνημών RAM που έχεις, για να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι θέμα των μνημών.

Στην συνέχεια αν δεν ανοίξει, δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο τροφοδοτικό (αν είναι λιγότερα watts και η μητρική σου υποστηρίζει on-board graphics βγάλε την κάρτα γραφικών), αν δεν έχεις κάρτα γραφικών απλά δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.

Αν και πάλι δεν ανοίξει ξαναγράψε μας εδώ να πάμε παρακάτω και να δούμε όλα τα προβλήματα στην συνέχεια που μπορεί να φταίνε.

Καλό είναι στο επόμενο ποστ σου για να έχουμε κι έναν μπούσουλα, να μας πεις αρχικά τι φοράει πάνω το μηχάνημα.

Εύχομαι ότι καλύτερο...

Δημοσ.

Παιδοα απο οτι βλεπετε το πσ ανοιγει αλλα δεν κανει το μπιμπ που κανει στην αρχη το πσ θυμαμαι ειχα βγαλει ραμ και εκανε κατι σαν συνεχομενα μπιμπ αφου ανοιγει το πα το τροφοδοτικο δεν ειναι οκ?δεν ξερω πειτε μ την αποψη σαζ

την καργφτα γραιφκων τν δοκιμασες να τηνα βαλες στο απο ακτω πψι εχψπρεσσ που σο επα στο προηγουνενο ποστ ομυ;

• Like 1
Δημοσ.

Την εβαλα στο αποκατω και δεν αναβε το φωτακι της καρτας ουτε γυρβουσαν οι ανεμιστηρες

θες να μας πεις οτι καταλαβες τι εγραψε? :P

edit τωρα ειδα οτι μιλαει τη γλωσσα σου,σορρυ !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...