Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω μια δική μου σύνθεση PC, το οποίο θέλω να το συναρμολογήσει το κατάστημα. Ωστόσο, δυσκολεύομαι να επιλέξω το κατάστημα από το οποίο θα αγοράσω τον υπολογιστή(desktop). Ξέρει να προτείνει κανείς κάποιο κατάστημα, κατά προτίμηση, στη Θεσσαλονίκη που να συναρμολογεί υπολογιστές σε καλές τιμές; Αρχικά, σκεφτόμουνα να επιλέξω το e-shop.gr αλλά a) είναι σχετικά ακριβό σχεδόν σε όλα τα κομμάτια υπολογιστή που έχω διαλέξει και έχω ακούσα αρκετά και διάφορα αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα σχετικά με την υποστήριξη(μετά την αγορά προϊόντων), την εξυπηρέτηση τους κλπ. Στη συνέχεια σκεφτόμουνα το visionstudio.gr το οποίο έχει μεν καλύτερες τιμές από το e-shop(η σύνθεσή μου βγαίνει περίπου 150 ευρώ φθηνότερα από το e-shop χωρίς μεταφορικά, κόστος συναρμολόγησης...) αλλά δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για αυτό(υποστήριξη, εξυπηρέτηση, αξιοπιστία, σωστή αναγραφή διαθεσιμότητας). Στο skroutz.gr το 25% των αξιολογήσεων του καταστήματος είναι αρνητικές http://www.skroutz.gr/m/54/Visionstudio . Παράλληλα, η ιστοσελίδα τους φαίνεται παραμελημένη, δεν χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL(https) για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών τους κλπ. Τι γνώμες έχετε για τα καταστήματα αυτά και έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο(στη Θεσσαλονίκη) για σύνθεση PC; Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε.
petranthe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το μεγάλο μειον του visionstudio είναι η διαθεσιμοτητα των προϊόντων που εχει. Αν κάνεις παραγγελία απο εκει πρωτα παρε τηλεφωνο και ρωτα για καθε κομμάτι ξεχωριστα. Αυτα που λενε στο site δεν ισχύουν... Εχω πάρει αρκετα πραγματα από εκει καθώς ειμαι και εγώ Θεσσαλονίκη. Μια φορά χρειάστηκα την εγγύηση σε κατι χαλασμένα powerline και μου τ άλλαξαν σχεδόν άμεσα με καινούρια. Αυτα που μου έδωσαν ξαναχαλασαν μετά από καιρό αλλά ηταν εκτος εγγύησης. Γενικα το site τους χρηζει άμεσης ανανέωσης. Μου θυμιζει site του 2000 αλλά οτι συναλλαγη εχω κανει με πιστωτικη ήταν ασφαλής. Παρ ολα αυτα ξανατονιζω το θεμα με τη διαθεσιμοτητα τους. Μην πληρωσεις αν δεν παρεις πρωτα να ρωτησεις. Το eshop δεν συμφερει γιατι πολυ απλα ειναι πανακριβο και με ερωτηματικο οσο αναφορά την υποστήριξη τους μετά την αγορά. 1
spy94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το μεγάλο μειον του visionstudio είναι η διαθεσιμοτητα των προϊόντων που εχει. Αν κάνεις παραγγελία απο εκει πρωτα παρε τηλεφωνο και ρωτα για καθε κομμάτι ξεχωριστα. Αυτα που λενε στο site δεν ισχύουν... Εχω πάρει αρκετα πραγματα από εκει καθώς ειμαι και εγώ Θεσσαλονίκη. Μια φορά χρειάστηκα την εγγύηση σε κατι χαλασμένα powerline και μου τ άλλαξαν σχεδόν άμεσα με καινούρια. Αυτα που μου έδωσαν ξαναχαλασαν μετά από καιρό αλλά ηταν εκτος εγγύησης. Γενικα το site τους χρηζει άμεσης ανανέωσης. Μου θυμιζει site του 2000 αλλά οτι συναλλαγη εχω κανει με πιστωτικη ήταν ασφαλής. Παρ ολα αυτα ξανατονιζω το θεμα με τη διαθεσιμοτητα τους. Μην πληρωσεις αν δεν παρεις πρωτα να ρωτησεις. Το eshop δεν συμφερει γιατι πολυ απλα ειναι πανακριβο και με ερωτηματικο οσο αναφορά την υποστήριξη τους μετά την αγορά. Συμφωνω σε ολα ομως εγω το προτεινω γιατι τουλαχιστον αυτο που σου λενε ισχυει.Να το βρασω να μου πουν σε 5 μερες και να ρθει σε 1 μηνα.Προσωπικα μου εχουν πει και μηνα η ακομη και δεν ξερουμε μπορει και πανω απο μηνα αλλα τουλαχιστον το λενε.Μην κανεις το λαθος να παρεις τηλεφωνο γτ κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βρεις ακρη.Πηγαινε απο εκει,ο τυπος στο γραφειο ειναι ολα τα λεφτα-μην τον βλεπεις αργο θα σε εξυπηρετισει μια χαρα και κατω ο τεχνικος ειναι επισης γατος.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά, με βοήθησαν αρκετά οι απόψεις σας. Απλώς με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν αναγράφουν στην ιστοσελίδα τους τη σωστή διαθεσιμότητα, όπως είπατε. Δεν θέλω να παραγγείλω PC και να είναι έτοιμος μετά από 1+ μήνα. Αυτό το μειονέκτημα δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη, πόσο μάλλον η αδιαφορία του visionstudio για την ιστοσελίδα τους καθώς είναι εξαιρετικά δύσχρηστη. Τουλάχιστον οι τιμές τους είναι καλύτερες του e-shop, ελπίζω να προσφέρουν και καλή υποστήριξη αν χαλάσει κάτι στο PC. Έχει αγοράσει κανείς σύνθεση PC από το e-shop.gr που να μπορεί να πει απόψεις? Αξίζει να πληρώσεις παραπάνω αγοράζοντας από το e-shop(προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση για το PC)? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα