giannisag17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα σας!!Χθες ένα φιλαράκι μου έδωσε το συγκεκριμένο κινητό με την απόδειξη του το κουτακι του όλα προσεγμένα!Έκανα reset στο τηλ. για να σβηστούν ότι δεδομένα υπάρχουν αλλά ανοίγοντας το κινητό μου ζητάει password mi account το οποίο είναι διαφορετικό από του παιδιού δηλαδή το id τελειώνει σε διαφορετικό νούμερο και το password δεν το δέχεται..Τι κάνω τώρα?
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις το κλείδωμα αυτό...ξεκλειδώνει μόνο με τα στοιχεία του αρχικού ιδιοκτήτη. Το προβλημα θα λυθεί μόνο απο το official support της xiaomi (Χονκ Κονγκ)
p_under Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν φλασαρες άλλη ρομ με fastboot δεν θα λυθεί το πρόβλημα το Mi id?
giannisag17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κοιταχτε το παρεκαμψα το Κλειδωμα με το mi unlocker tool..Μπηκα κανονικα στην συσκευη...καθε περιπου 2 με 3 ωρες περιπου ομως το κινητο κανει επανεκκινηση και νομιζω πως οφειλεται στην rom η οποια ειναι η 8.5.0.0 stable..Απο το λιγο που εψαξα προκειται για μαιμου rom!επισης δεν αναβει η λυχνια στις ειδοποιησεις παρα μονο στην φορτιση..Μπορω να του περασω αλλη rom χωρις να ζητησει mi account?
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κοιταχτε το παρεκαμψα το Κλειδωμα με το mi unlocker tool..Μπηκα κανονικα στην συσκευη...καθε περιπου 2 με 3 ωρες περιπου ομως το κινητο κανει επανεκκινηση και νομιζω πως οφειλεται στην rom η οποια ειναι η 8.5.0.0 stable..Απο το λιγο που εψαξα προκειται για μαιμου rom!επισης δεν αναβει η λυχνια στις ειδοποιησεις παρα μονο στην φορτιση..Μπορω να του περασω αλλη rom χωρις να ζητησει mi account?Διάβασε εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/
giannisag17 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Διάβασε εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ Λοιπον υπαρχουν εξελιξεις!!Δεν καταφερα να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο.Πατησα στην σελιδα του mi account το id που μου δινει στην εναρξη το κινητο που δεν αντιστοιχει με του φιλου μου και στην συνεχεια forgot password..και μου εβγαλε αυτο... ο αριθμος λοιπον αυτος ανηκει σε κατοικο της Ινδιας!Οποτε που καταληγουμε?Οτι το κινητο ηταν refurbished?
turbat0s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κοιταχτε το παρεκαμψα το Κλειδωμα με το mi unlocker tool..Μπηκα κανονικα στην συσκευη... Λοιπον υπαρχουν εξελιξεις!!Δεν καταφερα να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λοιπον υπαρχουν εξελιξεις!!Δεν καταφερα να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο.Πατησα στην σελιδα του mi account το id που μου δινει στην εναρξη το κινητο που δεν αντιστοιχει με του φιλου μου και στην συνεχεια forgot password..και μου εβγαλε αυτο... ο αριθμος λοιπον αυτος ανηκει σε κατοικο της Ινδιας!Οποτε που καταληγουμε?Οτι το κινητο ηταν refurbished? Άρχισε και διάβαζεhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21133-%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-mi-account-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-SOLVED/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23641-%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%BF-MI-account-SOLVED/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα