Robinshon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 πώς είναι έτσι οι κάμερες πίσω; τι έγινε sharp αντιγράφουμε iphone 8? αντιγραφουμε το iphone 8? ακομα δεν εχει βγει το 8 φιλε αντιγραφη λες?...τα πνευματικα δικαιωματα τα ειχε κ το εκανε πρωτη...μην τυφλωνεστε απο το κωλομηλο ρε σεις ολη σας η ζωη αυτα τα κωλοκινητα ειναι πλεον 3
AlexKane Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σε λιγο θα καταφερουν να βαλουν καμερα πισω απο την οθονη. Έτσι πρέπει!
kargo130 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σε λιγο θα καταφερουν να βαλουν καμερα πισω απο την οθονη. Το θεμα ειναι οτι και να τα καταφερουν θα μας ξαναξεκινησουν απο το 1mpx
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Οτι θα κατηγορούσατε και την sharp για αντιγραφη... ε όχι αυτο δεν το περίμενα. Τι αντέγραψε ακριβώς, το παραλληλόγραμο απο το βιβλίο της γεωμετρίας ή το full screen που πρώτη έκανε? 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καθαρή αντιγραφή κανουν οι αλλες εταιριες στις οθονες χωρις περιθωρια.που πρωτη εκανε η Sharp Fixed 3
giorgostt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 πώς είναι έτσι οι κάμερες πίσω; τι έγινε sharp αντιγράφουμε iphone 8? ?
Neg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως το βρίσκω πανέμορφο. Thumbs up
DaemonLord92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ε ρε μανια με το ποιος αντεγραψε ποιον. Εγω το βρισκω πολυ ομορφο αν και το σχημα αμα καθεται στο χερι οπως τα σονυ θα ειναι λιγο αβολο (τουλαχιστον για μενα)
Agnwstos_X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για να δουμε τωρα ποσοι θα το αγορασετε που μας εχετε πρηξει με τα bezels.
mordred Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Νταξ τα σπάει το κινητό... Επιτέλους κάτι καινούριο σχεδιαστικά και πανέμορφο... H μόνη παραφωνία η θέση της διπλής camera (όσο απαίσια είναι στο "υποτιθέμενο" iphone 8 ). Κατά τα άλλα πανέμορφο
georgerapp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Είμαι λάτρης των γωνιασμενων κινητών δηλαδή των sony οπότε μπορώ να πω ,ναι μου αρέσει,μου αρέσει πολύ.
sils Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 πώς είναι έτσι οι κάμερες πίσω; τι έγινε sharp αντιγράφουμε iphone 8? Πρεπει να εισαι ο πρωτος που εχει δει το iphone 8 ετσι δεν ειναι?.......... ξυπνατε γιατι χανομαστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα