Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτή του θέματος έχει από 209-169. Αυτή που έχεις βάλει, την είχε βάλει 2-3 φορές γύρω στα 140. Με 20Ε λιγότερα δηλ. παίρνεις καλύτερη καρέκλα.

Δεν ξέρω τι λες αλλά αν δεν έχει και στα μπράτσα μαξιλάρι δελ λέει τουλάχιστον για μένα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λες αλλά αν δεν έχει και στα μπράτσα μαξιλάρι δελ λέει τουλάχιστον για μένα

Αυτή που έχεις την βάζει συχνά στα 129 (είτε σε μπλε είτε σε κόκκινη). Την έχει βάλει 3-4 φορές με τελευταία αρχές Μαίου. Να την πάρει κάποιος τώρα στα 189 είναι άστοχη αγορά. Προσωπικά επειδή την κοίταζα ούτε στα 129 δεν θα την έπαιρνα και ένα από τους λόγους τα μπράτσα της.

Δημοσ.

σχετικα με την ikea markus τι γνωμη εχετε? εχω την markus εδω και 4 χρονια αλλα εχει χαλαρωσει η πλατη και με κανει αυτο να καμπουριαζω (γενικα εχω ελαφρια κυφωση και θα προτιμουσα μια ισια σκληρη πλατη).

Δημοσ.

Εγω εχω Maxonic και ειναι φοβερη 

Αν και off-topic...

Επειδή με ενδιαφέρουν οι Maxnomic, την έχεις βρει σε μαγαζί ελληνικό; Στο site τους δεν δίνουν επιλογή για αποστολή Ελλάδα.

Δημοσ.

Εγω πήρα την 330 με τα 129€ και μου βγήκε ελαττωματική (στραβή βάση).. να δω τώρα πως θα ξεμπλέξω με το eshop, ελπίζω να μου την αλλάξουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...