Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για αγορά δίτροχου

Postmort3m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοώ να τραβιέσαι καθημερινά πχ στις 6.00 το πρωί (μπορεί και στην βροχή) με την μηχανή για 35χλμ και μετά αλλά τόσα κουρασμένος απ την δουλειά δεν είναι λίγα κατά την γνώμη μου .... Δεν λέω τώρα για 2-3 μήνες θα ναι καλά... μετά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι το θες λόγω πάρκινγκ ή για οικονομία? νομίζω 67χλμ είναι πολλά για μηχανή και κάθε μέρα ποιες ώρες θα ξεκινάς και θα γυρνάς από την εργασία?

Κυρίως για οικονομία και γιατί δεν ψήνομαι να πάρω βενζινοκίνητο αυτοκίνητο οπότε θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον 10.000-11.000 για μεταχειρισμένο υβριδικό και θα πρέπει να το ξεπληρώνω χρόνια. Οπότε σκέφτομαι ότι για ένα σκούτερ να δώσω γύρω στα 4000 για καινούργιο ή 2500 για μεταχειρισμένο, θα το ξεπληρώσω σε μερικούς μήνες και έχει λιγότερα τέλη, ασφάλεια, βενζίνη και χωρίς τεκμήριο διαβίωσης που έχει το αυτοκίνητο. Συν ότι θα βρίσκω πιο εύκολα να παρκάρω..Το ξέρω ότι είναι κούραση τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα αλλά πραγματικά έχω κουραστεί να αλλάζω 3 μέσα και να περιμένω με τις ώρες και να στριμώγνομαι μέσα στον ηλεκτρικό και στο μετρό. Περισσότερη ταλαιπωρία είναι για μένα αυτό. Συν ότι το μετρό στην Παλλήνη που κατεβαίνω εγώ περνάει κάθε μισή ωρα. 

Η δουλειά μου είναι με βάρδιες όλο το 24ωρο. 

Κυρίως για οικονομία και γιατί δεν ψήνομαι να πάρω βενζινοκίνητο αυτοκίνητο οπότε θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον 10.000-11.000 για μεταχειρισμένο υβριδικό και θα πρέπει να το ξεπληρώνω χρόνια. Οπότε σκέφτομαι ότι για ένα σκούτερ να δώσω γύρω στα 4000 για καινούργιο ή 2500 για μεταχειρισμένο, θα το ξεπληρώσω σε μερικούς μήνες και έχει λιγότερα τέλη, ασφάλεια, βενζίνη και χωρίς τεκμήριο διαβίωσης που έχει το αυτοκίνητο. Συν ότι θα βρίσκω πιο εύκολα να παρκάρω..Το ξέρω ότι είναι κούραση τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα αλλά πραγματικά έχω κουραστεί να αλλάζω 3 μέσα και να περιμένω με τις ώρες και να στριμώγνομαι μέσα στον ηλεκτρικό και στο μετρό. Περισσότερη ταλαιπωρία είναι για μένα αυτό. Συν ότι το μετρό στην Παλλήνη που κατεβαίνω εγώ περνάει κάθε μισή ωρα. 

Η δουλειά μου είναι με βάρδιες όλο το 24ωρο. 

με 7000-7500€ παίρνεις ένα ντίζελ euro 5 για να πηγαίνεις άρχοντας στην δουλεία σου το οποίο θα καίει τα ίδια σε λεφτά με ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού

Aν δεν εισαι εμπειρος απο μηχανες/μηχανακια να ξερεις οτι πιθανα θα εχεις θεματα.Ασχημος καιρος(οχι μονο χειμωνα),θεση οδηγησης(μπορει να βγαλεις διαφορα προβληματα που ακομα δεν τα ξερεις),θεμα με την οδηγηση και αλλους οδηγους κτλ.Δεν ειναι λιγα χιλιομετρα για καθε μερα οποτε θα πρεπει να πας σε κατι αξιοπιστο απο ολες τις αποψεις.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...