Postmort3m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ! Σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα μηχανής για να μετακινούμαι στην δουλειά μου αλλά δεν έχω ιδέα από μηχανές οπότε θέλω τα φώτα σας! Η διαδρομή είναι Ραφήνα-Μοσχάτο γύρω στα 67 Km πήγαινε-έλα. Σε τι κυβικά/ίππους πρέπει να κοιτάω για να βγαίνει σχετικά εύκολα αυτή η διαδρομή? (περισσότερο για scooter ενδιαφέρομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 αν και δεν είμαι ειδικός, θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε 250-300cc. συγκεκριμένα θα πρότεινα αυτό που σκεφτόμουν κι εγώ sym citicom Πολύ καλό και σε καλή τιμή. μη πας σε λιγότερα κυβικά. θα το δουλεύεις στο όριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μοτοσυκλέτα ή σκούτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 αν και δεν είμαι ειδικός, θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε 250-300cc. συγκεκριμένα θα πρότεινα αυτό που σκεφτόμουν κι εγώ sym citicom Πολύ καλό και σε καλή τιμή. μη πας σε λιγότερα κυβικά. θα το δουλεύεις στο όριο. Ναι το είδα και εγώ αυτό..καλό φαίνεται και με χαμηλή κατανάλωση! Μοτοσυκλέτα ή σκούτερ; σκούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το λιγότερο που θα κοιτούσα θα ήταν στα 300 κυβικά. Δες και τα αντίστοιχα Kymco. Μετά σε πιο ακριβά βλέπεις και το X-max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν δεν το έχεις κάνει ψάξε και σε γειτονικό Φόρουμ με ειδίκευση στα σκούτερ.. http://forum.scooterclubhellas.gr/forum.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κοιταξε και το PEUGEOT SATELIS. Τo εχει ενας ξαδερφος και ειναι καλο, ανετο και με τεραστιο χωρο κατω απο τη σελα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για τα μεγαλα κυβικά εφ'οσον θα βγάλεις τώρα δίπλωμα, επίσης δεν μας λες την ηλικία σου https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=105885 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το Citicom της SYM που αναφέρθηκε, είναι εξαιρετική επιλογή. Και επειδή είναι scooter που θα βολέψει έναν αρχάριο αναβάτη, με πολύ καλή τιμή, και πολύ καλό στο σύνολό του ως μηχανάκι. Το πήρε και πρόσφατα ο θείος μου και πραγματικά είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για τα μεγαλα κυβικά εφ'οσον θα βγάλεις τώρα δίπλωμα, επίσης δεν μας λες την ηλικία σου https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=105885 26 είμαι. 300cc κοιτάω απλά θέλω να περιοριστώ στα 4 χιλιάρικα max γιατί αλλιώς με συμφέρει να πάω για αυτοκίνητο που έχω και δίπλωμα και αν πάω πιο πάνω θα ανέβει και η τιμή, εκτός και αν πάω για μεταχειρισμένο.. Με ενδιαφέρει να βγαίνει η καθημερινή διαδρομή που ανέφερα εύκολα χωρίς να ζορίζεται η μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 26 είμαι. 300cc κοιτάω απλά θέλω να περιοριστώ στα 4 χιλιάρικα max γιατί αλλιώς με συμφέρει να πάω για αυτοκίνητο που έχω και δίπλωμα και αν πάω πιο πάνω θα ανέβει και η τιμή, εκτός και αν πάω για μεταχειρισμένο.. Με ενδιαφέρει να βγαίνει η καθημερινή διαδρομή που ανέφερα εύκολα χωρίς να ζορίζεται η μηχανή. Εγω θα σου πρότεινα να πας σε μοτοσυκλέτα για αυτα τα χλμ (δεν ειναι και λιγα για κάθε μερα), οι μοτοσυκλέτες εκτος απο την άνεση και τους χώρους σε ολα τα αλλα υπερτερεί απο τα σκούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 26 είμαι. 300cc κοιτάω απλά θέλω να περιοριστώ στα 4 χιλιάρικα max γιατί αλλιώς με συμφέρει να πάω για αυτοκίνητο που έχω και δίπλωμα και αν πάω πιο πάνω θα ανέβει και η τιμή, εκτός και αν πάω για μεταχειρισμένο.. Με ενδιαφέρει να βγαίνει η καθημερινή διαδρομή που ανέφερα εύκολα χωρίς να ζορίζεται η μηχανή. Με 300 κυβικα εισαι μια χαρα, μεχρι 120χλμ/ωρα πανε ανετα και ξεκουραστα, ουτως η αλλως αμα κανεις 2500χλμ τον μηνα σε 2-3 χρονια θα χρειαστει να το αλλαξεις και τοτε θα ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου. Οτι και να παρεις, να εχει ABS και υπολογιζε 500++Ε για εξοπλισμο γιατι αφου θα κανεις τοσα πολλα χλμ καλα ειναι να εισαι ντυμενος σαν αστακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 τι το θες λόγω πάρκινγκ ή για οικονομία? νομίζω 67χλμ είναι πολλά για μηχανή και κάθε μέρα ποιες ώρες θα ξεκινάς και θα γυρνάς από την εργασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ti πολλα ειναι ρε 67 χλμ τη μερα,εγω κανω 4 μερες την εβδομαδα(μονο το καλοκαιρι ομως,απο Μαιο μεχρι Αυγουστο περισυ,φετος εχω σκοπο να το τραβηξω μεχρι Οκτωβριο αν το επιτρεψει ο καιρος) 70 χλμ τη μερα με ενα Prestige LC4.Πηγαινω 8 το πρωι και γυρναω 4 το μεσημερι.Την Πεμπτη που μας περασε γυρνουσα 4:15 που ειχε καμια 44 βαθμους.Σιγα μην εχει αναγκη 300 κυβικα μοτερ απο 60-70- χλμ τη μερα,ξερω αλλους που τα κανουν με παπι τετοια χλμ καθημερινα.Παντως ενα σκουτερ ειναι πολυ βολικο λογω θεσης οδηγησης και μεγαλου χωρου. Οι μοτοσυκλετες,αναλογα το μοντελο και την παλαιοτητα,εχουν εξοδα.Εγω πιστευω οτι ενα σκουτερ 300 κυβικα ειναι οτι καλυτερο για τετοιες αποστασεις καθημερινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 τι το θες λόγω πάρκινγκ ή για οικονομία? νομίζω 67χλμ είναι πολλά για μηχανή και κάθε μέρα ποιες ώρες θα ξεκινάς και θα γυρνάς από την εργασία? Εμενα μου αρεσει το "πολλά για μηχανή" υπονοώντας οτι ειναι μια χαρα για το αυτοκίνητο που θα θέλεις και 1 ωρα να πας και 1 να γυρίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα