Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ένα πεζό 206 (11/2001) και Ξαφνικά την Παρασκευή το απόγευμα διαπιστώνω, όχι πάντα βέβαια, πως σε κάποιες ανωμαλίες του δρόμου, είτε λέγεται λακκούβα είτε σαμαρακι, ακούγεται από μπροστά αριστερά ένας ήχος "γκζ, γκζ, γκζ" (συγχωρεστε με δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα) ο οποίος ακούγεται κι όταν π.χ θα κατέβει επιβάτης από το αμάξι.

Κατά τα αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του αυτοκίνητου, όπως έμπαινε μπαίνει στις στροφές, τιμόνι δεν τρέμει ή να έχει διαφορετική συμπεριφορά κι αν δεν το άκουγα δεν θα έπαιρνα τίποτα χαμπάρι.

Δευτερα-Τρίτη θα το πάω συνεργείο γιατί ποτέ δεν αφήνω κάτι στην τύχη του, απλά κάθε γνώμη κι από σας δεκτή μιας και με αγχώνει αν πρέπει να προσέχω μέχρι να το πάω συνεργείο.

Χθες το οδήγησα και στην Εθνική χωρίς κάποιο ζήτημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Πριν 1,5 χρόνο είχαν αλλαχθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

Σε τόσο μικρό διάστημα δύσκολο να ξαναχαλασουν. Μήπως δεν τα είχε αλλάξει ή κοπανηθηκε κάπου?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα είχε αλλάξει, είμαι 100% σίγουρος γιατί εγίνε μπροστά μου, εκτός αν δεν ήταν καλά και ύστερα το αγόρασα. Η αλλαγή επιβεβαιώθηκε και από τον μηχανικό που το πήγα για service, όταν πια ήταν στην κατοχή μου.

Να κοπανηθηκε δεν κοπανηθηκε, πέραν των περιπτώσεων που βρίσκουμε καθημερινά στους Ελληνικούς δρόμους, εκτός αν τα κάπως πεσμένα αμορτισέρ επηρεάζουν τη λειτουργία του.

Μακάρι να ειναι κάτι τέτοιο, γιατί ως άσχετος με τέτοια ζητήματα, έλεγα μήπως ειναι κανένα ψαλίδι, αμορτισέρ.

Δημοσ.

Ενα Κρακ Κρακ μπροστά μπορεί να είναι απο 1000 πραγματα, απο το τελείως απλό να έχει ξεκολλήσει κάποιο πλαστικό μέρχι να είναι έτοιμα να σου φύγουν στο δρόμο τα αμορτισέρ, όπως και να έχει μονο με έλεγχο λύνονται αυτά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μίλησα με τον μηχανικό και μου είπε πως δεν χρειάζεται να το πάω από κει να το δει. Προφανώς τα λαστιχάκια του σινεμπλόκ έχουν μαζέψει βρωμιά και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες κάνουν αυτό τον θόρυβο.

Άμεση λύση, να πάω να το πλύνω από κάτω κι ο θόρυβος θα φύγει, αλλιώς κάποια στιγμή θα πάψει από μόνος του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...