Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Έχω ένα πεζό 206 (11/2001) και Ξαφνικά την Παρασκευή το απόγευμα διαπιστώνω, όχι πάντα βέβαια, πως σε κάποιες ανωμαλίες του δρόμου, είτε λέγεται λακκούβα είτε σαμαρακι, ακούγεται από μπροστά αριστερά ένας ήχος "γκζ, γκζ, γκζ" (συγχωρεστε με δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα) ο οποίος ακούγεται κι όταν π.χ θα κατέβει επιβάτης από το αμάξι. Κατά τα αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του αυτοκίνητου, όπως έμπαινε μπαίνει στις στροφές, τιμόνι δεν τρέμει ή να έχει διαφορετική συμπεριφορά κι αν δεν το άκουγα δεν θα έπαιρνα τίποτα χαμπάρι. Δευτερα-Τρίτη θα το πάω συνεργείο γιατί ποτέ δεν αφήνω κάτι στην τύχη του, απλά κάθε γνώμη κι από σας δεκτή μιας και με αγχώνει αν πρέπει να προσέχω μέχρι να το πάω συνεργείο. Χθες το οδήγησα και στην Εθνική χωρίς κάποιο ζήτημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση! Πριν 1,5 χρόνο είχαν αλλαχθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Σε τόσο μικρό διάστημα δύσκολο να ξαναχαλασουν. Μήπως δεν τα είχε αλλάξει ή κοπανηθηκε κάπου?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Τα είχε αλλάξει, είμαι 100% σίγουρος γιατί εγίνε μπροστά μου, εκτός αν δεν ήταν καλά και ύστερα το αγόρασα. Η αλλαγή επιβεβαιώθηκε και από τον μηχανικό που το πήγα για service, όταν πια ήταν στην κατοχή μου. Να κοπανηθηκε δεν κοπανηθηκε, πέραν των περιπτώσεων που βρίσκουμε καθημερινά στους Ελληνικούς δρόμους, εκτός αν τα κάπως πεσμένα αμορτισέρ επηρεάζουν τη λειτουργία του. Μακάρι να ειναι κάτι τέτοιο, γιατί ως άσχετος με τέτοια ζητήματα, έλεγα μήπως ειναι κανένα ψαλίδι, αμορτισέρ.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ενα Κρακ Κρακ μπροστά μπορεί να είναι απο 1000 πραγματα, απο το τελείως απλό να έχει ξεκολλήσει κάποιο πλαστικό μέρχι να είναι έτοιμα να σου φύγουν στο δρόμο τα αμορτισέρ, όπως και να έχει μονο με έλεγχο λύνονται αυτά.
opcorsa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 ισως silent block αλλα δεν πρεπει να ειναι κατι σοβαρο-ανησυχητικο..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μίλησα με τον μηχανικό και μου είπε πως δεν χρειάζεται να το πάω από κει να το δει. Προφανώς τα λαστιχάκια του σινεμπλόκ έχουν μαζέψει βρωμιά και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες κάνουν αυτό τον θόρυβο. Άμεση λύση, να πάω να το πλύνω από κάτω κι ο θόρυβος θα φύγει, αλλιώς κάποια στιγμή θα πάψει από μόνος του.
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δεν είναι ότι το σινεμπλοκ βγαίνει από το silent block!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα