stormnick Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα ειχα θεμα το ίντερνετ και απο forthnet μου ειπαν οτι εφοσον εχω πρίζα παλια με σημα του ΟΤΕ πανω πρεπει να βγαλω τον πυκνωτή η να αλλάξω πρίζα. Εβγαλα τον πυκνωτή δεννεγινε τπτ. Αλλαξα πρίζα αλλα και παλι τίποτα. Δουλεύει μονο το τηλέφωνο και οχι το ίντερνετ. Ειχε 4 καλώδια 2 μπλε και 2 κόκκινα αλλα ηταν πανω στην παλια το ενα ζεύγος χρωμάτων. Στην καινούργια τα εβαλα στις 2 μεσαίες υποδοχές. Εχω και φωτο αλλα απο κινητό δε μπορώ να τα ανεβασω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εαν έχεις δοκιμάσει τα ζευγάρια και τους συνδυασμούς αφου πας ψάχνοντας δες και το splitter μήπως αυτό σου δημιουργεί παράλληλα θέμα ή κατευθείαν το router στη μπριζα να δεις εάν θα συνδεθεις και τηλέφωνο στην υποστήριξη στο παροχο να δουν τη γραμμή και να σε κατευθύνουν.
stormnick Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ξαναπηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι πλέον δε βρίσκουν βραχυκύκλωμα με την νέα πρίζα. Επισης ειπαν οτι δεν υπάρχει κατι αλλο που μπορουν να κάνουν μονο να στείλουν τεχνικό. Εβαλα το ρούτερ κατευθείαν στην πρίζα χωρις τηλέφωνο και χωρίς σπλιτερ αλλα παλι τπτ. Υγ. Δοκίμασα το ρούτερ σε αλλο σπίτι και δουλεύει κανονικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ωραία άλλη μπρίζα δεν υπάρχει και τα στοιχεία τα έχεις επαληθεύσει μαζί με την υποστήριξη και δε συνδέετε πάλι? Επίσης και τα δυο ζευγάρια είναι ενεργά στον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό? Αυτά μπορείς να τα επαληθεύσεις μόνος σου δωρεάν..!!! διαφορετικά θα πρέπει να καλέσεις τεχνικό από την υποστήριξη του παρόχου να δει αυτός γιατί δεν έρχεται και το ιτερνετ στη μπρίζα αυτή εάν είναι μοναδική και όχι ηλεκτρολόγος δικό σου , αλλά δες τα βήμα βήμα. Τα διπλά ζευγάρια μπορεί να είναι για προέκταση{για τις άλλες μπρίζες} μπορεί και όχι, η εκτίμηση για πυκνωτές μάλλον εάν κατάλαβα έγινε τηλεφωνικά ανήκει μ σε σένα η ευθύνη για αυτούς αλλά εφόσον έκανες αντικατάσταση και δεν έχεις iternet θα έπρεπε αυτοί να το δώσουν βλάβη και να έρθει κάποιος δικός τους να το ελέγξει εδώ έχει "κενό" η ιστορία και χωρίς επιβάρυνση εννοείται εάν όντως έχει πρόβλημα από κάτω στο κουτί ή έξω όπου είναι αυτό. Εάν κάνεις τα παραπάνω κάλεσε και δήλωσε βλάβη απλά.Τώρα ξαναδιάβασα όποτε στο πρότειναν πες τους να στείλουν.
stormnick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ενα το ζευγάρι καλωδίων ηταν χωμένο πισω δεν ηταν συνδεδεμένο. Μονο το ενα ηταν πανω στην πρίζα του ΟΤΕ. Οποτε και γω μονο αυτο εβαλα πανω στην καινούργια. Το αλλο υπέθεσα οτι θα ειναι για δεύτερη γραμμη και αφου δεν εχω τα άφησα. Λες να δοκιμάσω και εκείνα; μου ειπαν οτι αν είναι θελα συνδεσμολογιας τοτε θα χρεωθω επίσκεψη τεχνικού αλλιως οχι. Δοκίμασα και το ρούτερ κατευθείαν στην πρίζα ειτε σκέτο ειτε με φίλτρο και παλι τίποτα οπότε μαλλον δεν ειναι συνδεσμολογία
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, δεν έχεις πολλούς συνδυασμούς να κάνεις οπότε αξίζει το κόπο, τώρα εάν είναι να σε χρεώσουν τι να κάνεις δεν έχεις άλλη επιλογή, που δε νομίζω εάν έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.
stormnick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Σκέφτομαι πως το ρούτερ το δοκίμασα σε άλλο σπίτι δούλευε αρα δεν έχει θέμα. Θεμα συνδεσμολογίας δεν εχει γτ τα δοκίμασα ολα. Θέμα με την γραμμη δε ξερω γτ εχω κανονικα τηλέφωνο. Θα είναι καμια βλακεία καινθα πληρώσω τζάμπα. Θα κανω καποιες δοκιμές και μολις φτάσω στο αμην θα τους φωνάξω... Το πολυ πολυ να χασω λιγο χρόνο
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 το πριζακι του οτε επρεπε να φυγει ετσι μαι αλλιως.απο εκει και περα λογικα το δευτερο ζευγαρι ειναι spare και λογικα ειτε φταιει η καθετη καλωδιωση σου που πρεπει να ξερεις για να την δομιμασεις ειτε ειναι κατι εξω
stormnick Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τα παράτησα και πηγα για μπάνιο... Δε ξερω πολλα απομαυτα οποτε ας έρθει τεχνικός και ότι γινει... Ισως να συνεβηβκατι με την γραμμή Ευχαριστώ πολυ γιαβτο χρονο σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα