ASDIC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε όλους εχω το συστημα της υπογραφης και απλα να παραθεσω οτι λογω ηλιθιας σχεδιασης παρολο την αριστη ποιοτητα, η ψυκτρα κοιταζει προς τα κατω και ρουφαει ολο τον ζεστο αερα την καρτας γραφικων. Μην μου πειτε για αλλαγη ροης, το δοκιμασα ηδη και μετα ψηνεται η καρτα γραφικων και κανει τρελο θορυβο. Εχω 3x120mm μπροστα, 1x120 πισω και 2x120 επανω και παρολα ταυτα εχω θεμα υπερθερμανσης. Δεν βαζω τα ανεμηστηρακια στο φουλ απο τις 1100 στροφες γιατι ο θορυβος ηδη ειναι αρκετος. θελω να ρωτησω κατα ποσο αξιζει να αντικαταστησω την ψυκτρα που εχω με μια μια αλλη αεροψυξη, η οποια θα κοιταζει προς τα πισω ή να την αντικαταστησω με μια απλη ΑΙΟ υδροψυξη μεχρι 60 ευρω, οσο και εαν δεν ειμαι φαν των ΑΙΟ. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) 1) οι 2 μπροστινοί ανεμιστήρες πρέπει να βάζουν αέρα μέσα στο κουτί και οι υπόλοιποι να βγάζουν τον άερα 2) ο ανεμιστήρας της cpu-ψύκτρας πρέπει να είναι πάνω από τις μνήμες να παίρνει φρέσκο αέρα από τους ανεμιστήρες που βάζουν αέρα. 3) Καλώς-κακώς το μηχανάκι σου είναι ζεστό , ρίξε 100-200Mhz την cpu και μείωσε τα volts , γιατί πρέπει να είναι ζεστή και η μητρική σου και τα VRMs. 4) AIO των 60ευρώ είναι άχρηστα και δεν θα σου δώσουν κάτι , αν πας σε ψυγείο 2χ140=280 αλλιώς οι αεροψύξεις είναι καλύτερες. Πέρα από μικρές βελτιώσεις πρέπει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα , έχεις ζεστό μηχάνημα που για να ψυχθεί θα κάνει θόρυβο. Γίνεται να γίνει σημαντικά λιγότερο θορυβώδες αλλά δεν αξίζουν τα χρήματα , με τόσα χρήματα που θα ξοδέψεις παίρνεις καινουρια cpu/m-b που θα είναι από την μάνα τους γρηγορότερες και κρύες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από jgeorgiou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από tuxpower 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 αυτα που εγραψα κανεις δεν τα εδωσε και πολυ σημασια Οι 3 μπροστινοι βαζουν αερα, οι υπολοιποι βγαζουν για οσους δεν το καταλαβαν απο την φωτογραφια. Η ψυκτρα του επεξεργαστη δεν γυρναει καθετα Ο επεξεργαστης τρεχει στα 4,0GHz me stock Voltage το οποιο δεν το ανεφερα και παρολα ταυτα, ζεσταινεται. Θα καταργησω τον 120αρη αλλα αμφιβαλλω οτι θα αλλαξει κατι. Παρολη την ζεστη δεν εχω θεμα επιδοσεων, μονο ο θορυβος. Εαν αλλαξω ψυκτρα με κατι κατι καλο οπως https://www.skroutz.gr/s/416751/Noctua-NH-U9B-SE2.html https://www.skroutz.gr/s/3313529/Noctua-NH-U12S.html λετε δεν θα δω καμμια διαφορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 αυτα που εγραψα κανεις δεν τα εδωσε και πολυ σημασια Οι 3 μπροστινοι βαζουν αερα, οι υπολοιποι βγαζουν για οσους δεν το καταλαβαν απο την φωτογραφια. Η ψυκτρα του επεξεργαστη δεν γυρναει καθετα Ο επεξεργαστης τρεχει στα 4,0GHz me stock Voltage το οποιο δεν το ανεφερα και παρολα ταυτα, ζεσταινεται. Θα καταργησω τον 120αρη αλλα αμφιβαλλω οτι θα αλλαξει κατι. Παρολη την ζεστη δεν εχω θεμα επιδοσεων, μονο ο θορυβος. Εαν αλλαξω ψυκτρα με κατι κατι καλο οπως https://www.skroutz.gr/s/416751/Noctua-NH-U9B-SE2.html https://www.skroutz.gr/s/3313529/Noctua-NH-U12S.html λετε δεν θα δω καμμια διαφορα ? παρε την cryorig h7 einai value for money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αυτα που εγραψα κανεις δεν τα εδωσε και πολυ σημασια Οι 3 μπροστινοι βαζουν αερα, οι υπολοιποι βγαζουν για οσους δεν το καταλαβαν απο την φωτογραφια. Η ψυκτρα του επεξεργαστη δεν γυρναει καθετα Ο επεξεργαστης τρεχει στα 4,0GHz me stock Voltage το οποιο δεν το ανεφερα και παρολα ταυτα, ζεσταινεται. Θα καταργησω τον 120αρη αλλα αμφιβαλλω οτι θα αλλαξει κατι. Παρολη την ζεστη δεν εχω θεμα επιδοσεων, μονο ο θορυβος. Εαν αλλαξω ψυκτρα με κατι κατι καλο οπως https://www.skroutz.gr/s/416751/Noctua-NH-U9B-SE2.html https://www.skroutz.gr/s/3313529/Noctua-NH-U12S.html λετε δεν θα δω καμμια διαφορα ? Άσε το στοκ και άρχισε να κατεβάζεις ρεύμα. Το στοκ είναι κάπου στο 1.4, εφόσον είσαι στα 4.0 θα κατέβει πολύ κάτω. Αυτό θα σου λύση το πρόβλημα. παρε την cryorig h7 einai value for money Έχεις μία λύση για όλα ε; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 μονο μεχρι 1,375βολτ παει, πιο κατω ειναι ασταθης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μάλιστα.... Πολύ είναι για μαμά συχνότητα Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αγορά ψύξης πάντως δεν θα πρότεινα σε αυτή την πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 παντως εγω οταν ειχα τον fx 8350 με cryorig h5 και τα ρευματακια του κατεβασμενα δεν τον εβλεπα πανω απο 45c.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 παντως εγω οταν ειχα τον fx 8350 με cryorig h5 και τα ρευματακια του κατεβασμενα δεν τον εβλεπα πανω απο 45c.. Όταν λέτε μια θερμοκρασία.... Ευχαριστώ πολύ μπορεί να είχες 10c στο χώρο σου. Το σωστό είναι να αναφέρεις ρεύμα (όχι να γράψεις κατεβασμένο) και γράψεις θερμοκρασία χώρου και δέλτα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Στην κρητη μένω οπότε 10c δεν έχω στα μέσα του Γενάρη. 20-25 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου. Τώρα για βολτ δεν θυμάμαι καθότι επωληθη.Η αλήθεια είναι ότι με ταλαιπωρησε μέχρι να φτιάξω ένα airflow της προκοπής κ ψύκτρα με push pull αλλά είχα αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Άποψη μου, κάνε τον πάνω ανεμιστήρα pull στην ψήκτρα του επεξεργαστή και αν μπορείς βάλε από κάτω από την gpu ανεμιστήρα να βάζει, λογικά θα πέσουν οι θερμοκρασίες. Αλλά 1,375 είναι πολύ για στοκ 8350. Μήπως έχεις LLC στο Extreme ή 100%? Αν ναι κατέβασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 απο κατω να βαλω ανεμιστηρα δεν γινεται, ειανι το κελυφος που καλυπτει τα καλωδια και το τροφοδοτικο. 1,4 βολτ τρεχει στοκ ρε παιδες απο την μανα του, μην μου λετε οτι ειναι πολυ. Το οτι δεν σηκωνει Undervolt ναι. LLC ουτε το εχω πειραξει στο auto ειναι. Στο μεταξυ εχω βγάλει το πλαινο να περνει αερα και επεσαν 5-6 βαθμοι. Αναγκαστικα το καλοκαιρι ετσι θα το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Με 1.4 εγώ τον είχα στα 4.7 όχι στα 4.0! Είναι πάρα πολύ! Τώρα λογικά τα vrm phases της μητρικής σου θα είναι της ''πλάκας'' για να μην καταφέρνουν να κρατήσουν τον 8350 στοκ με λίγο ρεύμα. Είχα δει παιδί με 1.29 στα 4.0 τον 8350 . Το LLC βάλτο μια στην μεσαία ρύθμιση και δες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 θα δοκιμασω το LLC. παντως με 1,4 βολτ μεχρι τα 4,4 παει με το τουρμπο κλειστο ασφαλως. Παραπανω ειναι ασταθης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα