hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να βάλω ads στην ιστοσελίδα μου και δεν μπορώ.. Θέλω να βάλω ένα διακριτικό banner κυρίως για τα mobile devices και όχι τόσο για Desktop.. Να σας πω ότι απλά "πιάνει τον χώρο της διαφήμισης", αλλά είναι λευκό... Σας ευχαριστώ.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2017 από hariC11
Predatorkill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μηπως τρεχεις adblocker; Παντως και σε μενα χτες που δοκιμασα το δικο μου adMob στο κινητο ασπρο πλαισιο εβγαζε, χωρις adblocker σε native εφαρμογη οχι σε browser.
hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μηπως τρεχεις adblocker; Παντως και σε μενα χτες που δοκιμασα το δικο μου adMob στο κινητο ασπρο πλαισιο εβγαζε, χωρις adblocker σε native εφαρμογη οχι σε browser. Το έχω disable, το έχω δοκιμάσει και σε άλλο browser ( τον Edge συγκεκριμένα) και τίποτα... Το AdMob τι είναι; Σαν το AdSense αλλα αποκλειστικά για Mobile;;
polteris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Φιλε σβήσε τον κώδικα άμεσα αν θέλεις να κρατήσεις τον λογαριασμό σου. Παραβαίνεις τους κανόνες της google. Στην ερώτηση σου: Από την στιγμή που θα τοποθετήσεις την διαφήμιση θέλει αρκετή ώρα για να εμφανιστεί banner
hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Φιλε σβήσε τον κώδικα άμεσα αν θέλεις να κρατήσεις τον λογαριασμό σου. Παραβαίνεις τους κανόνες της google. Στην ερώτηση σου: Από την στιγμή που θα τοποθετήσεις την διαφήμιση θέλει αρκετή ώρα για να εμφανιστεί banner Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έσβησα τον κώδικα... Πόση ώρα δηλαδή περίπου θέλει;
polteris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 1 με 2 ώρες, δεν το έχω μετρήσει ακριβώς πάντως θέλει τον χρόνο του για να αρχίσει να σερβίρει διαφημίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο του site σου αλλά και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών σου.
hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 1 με 2 ώρες, δεν το έχω μετρήσει ακριβώς πάντως θέλει τον χρόνο του για να αρχίσει να σερβίρει διαφημίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο του site σου αλλά και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών σου. Έγινε. Θα περιμένω.. και θα ενημερώσω με ανάλογο μήνυμα
hariC11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 1 με 2 ώρες, δεν το έχω μετρήσει ακριβώς πάντως θέλει τον χρόνο του για να αρχίσει να σερβίρει διαφημίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο του site σου αλλά και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών σου. Περιμένω περιμένω και τίποτα...
hariC11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, μπήκαν οι διαφημίσεις, μου ήρθε e-mail από την Google το πρωί... Όμως εμφανίζονται μόνο σε desktop, όχι στα κινητά.. γιατί;;
Predatorkill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν εχεις android δες αυτο: https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/remote-debugging/ Και δες αν η κονσολα βγαζει σφαλματα.
hariC11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν εχεις android δες αυτο: https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/remote-debugging/ Και δες αν η κονσολα βγαζει σφαλματα. Δεν έχω android. Τσέκαρα συνέχεια την σελίδα μέσω Safari σε iPhone 7. Λειτουργούν κανονικά οι διαφημίσεις, ακόμα και σε Desktop - Laptop. Τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πχ στο κινητό μου σε chrome, δεν εμφανίζονται οι διαφημίσεις. Να σας πω ότι άλλαξα την διαφήμιση από async σε sync για να παίξουν οι διαφημίσεις..
polteris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δοκίμασε Κείμενο/εικόνα, Ανταποκρινόμενη που ανάλογα την συσκευή βγάζει και το ανάλογο μέγεθος banner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα