gauss00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με την συνδεση μου πολλαπλες αποσυνδεσεις του ρουτερ καθε λεπτο ανοιξα ενα topic εχτες για να δω αν υπαρχει και σε αλλους το προβλημα αν δεν ειναι απο μενα:http://www.insomnia.gr/topic/648560-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-hol/ Σημερα λοιπον παρατηρησα κατι οταν εχω κλειστο τον υπολογιστη το ρουτερ λειτουργει τελεια..οταν ομως ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται το προβλημα να σημειωσω πως συνδεομαι με ethernet καλωδιο στον σταθερο δεν εχω καρτα δικτυου για wifi και τα σχετικα,εχω κανει reset το ρουτερ το εχω αφησει καμια ωρα σβηστο αλλα ματαια!Τι φτεει; Υ.Γ δεν παιρνω πισω τα λογια μου για την hol ;p Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δηλαδή όταν συνδέεσαι με το wifi (από κινητό ή tablet κτλ) ενώ είναι κλειστός ο σταθερός υπολογιστής, το router δίνει κανονικά σήμα και έχεις ίντερνετ; Το γράφω επειδή έγραψες ότι μόνο όταν ανοίγεις το pc εμφανίζεται το πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αλλο καλωδιο ή και θυρα ethernet εχεις δοκιμασει; με τι λειτουργικο εισαι ; μη εχεις κανα μαμουνι και στελνει απειρη κινηση και στο κολλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δηλαδή όταν συνδέεσαι με το wifi (από κινητό ή tablet κτλ) ενώ είναι κλειστός ο σταθερός υπολογιστής, το router δίνει κανονικά σήμα και έχεις ίντερνετ; Το γράφω επειδή έγραψες ότι μόνο όταν ανοίγεις το pc εμφανίζεται το πρόβλημα.. ναι σε φαση και να βγαλω το καλωδιο απο το pc αυτο δινει σημα μετα αλλο καλωδιο ή και θυρα ethernet εχεις δοκιμασει; με τι λειτουργικο εισαι ; μη εχεις κανα μαμουνι και στελνει απειρη κινηση και στο κολλα? το σκεφτηκα και εγω αυτο οχι δεν εχω καλωδιο ουτε αλλη θυρα αμα δεν βρω ακρη θα παω για αλλο καλωδιο mint mate εχω δεν ξερω τι να σου πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Τι δίνει αυτή η εντολή: sudo ufw status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Τι δίνει αυτή η εντολή: sudo ufw status ενεργο λεει οτι ειναι,τι ακριβως ειναι αυτη η εντολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Λέει εάν είναι ενεργοποιημένο το τοίχος προστασίας (firewall). Μήπως δεν ήταν και είχες ανεπιθύμητες παρεμβολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ανοιχτο το ειχα δεν νομιζω να φτεει αυτο..εμενα θα βρουν να μου κανουν "κακο" ειμαι καλο παιδι εγω ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έτσι όπως είναι ανοιχτός ο υπολογιστής κλείσε το δίκτυο από το εικονίδιο που είναι στο πάνελ να δεις εάν έχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 δουλευει κανονικα σαν να βγαζω το καλωδιο αντιστοιχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δοκίμασε από live DVD, USB, κάποια άλλη διανομή που να μην σχετίζεται με Ubuntu να δεις εάν υπάρχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 που σχετιζεται αυτο που λες που θες να καταληξεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εφόσον όταν απενεργοποιείς τον διαχειριστή δικτύου το ρούτερ δουλεύει κανονικά, δοκιμάζεις μια άλλη διανομή που έχει διαφορετικό διαχειριστή δικτύου να δεις εάν η κατάσταση αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα