TheRealAcid Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα κι από μένα. Έχω εδώ και 1,5 χρόνο το Smart Ultra 6, το οποίο και θεωρώ vfm και με έχει καλύψει σχεδόν σε όλα, αλλά δεν με έχει βολέψει πολύ το μέγεθος του, αφού το θεωρώ μεγάλο. Σκέφτομαι να το αφήσω για backup και να πάω σε κάτι με τα εξής χαρακτηριστικά: Μέχρι και 5 ίντσες Καλή οθόνη, ξεκούραστη και ευανάγνωστη υπό τον ήλιο Καλή φωτογραφική (κυρίως πίσω), έτσι ώστε να καταργήσω τελείως την compact camera Καλή μπαταρία για surfing, social (twitter, fb..), chat (viber, messenger, sms..) και κλήσεις Καλή απόδοση ήχου στα ακουστικά Καλή ποιότητα κατασκευής Budget: 300 Euros Να αναφέρω ότι ίσως θα με ενδιέφερε και το ραδιόφωνο. Αν το κινητό δεν διαθέτει, μπορώ αλλιώς, π.χ. μέσω handsfree να έχω και αν ναι, ποιο handsfree μου προτείνετε; Δεν έχω πρόβλημα με το λειτουργικό (έχω χρησιμοποιήσει ότι έχει κυκλοφορήσει - Android, iOs, Windows, Symbian...). Ποιες είναι οι προτάσεις σας / επιλογές σας; Cheers.
AggelosTz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Iphone se. Εγώ με το iPhone 5s κατήργησα ήδη δυο compact που είχα. Μια Sony και μια Olympus. Και αν και μου λείπει λίγο το ζουμ δεν με πειράζει πλέον. Το SE ειδικά έχει εξαιρετική κάμερα. Οι 4" πλέον δεν μπορώ να κουβαλάω κινητό με 5" μου φαίνεται παντόφλα. Είναι iphone δεν κολλάει (ναι ναι καραμέλα έχει γίνει αλλά ισχύει ). Είναι όμορφο ,σικ και διακριτικό.
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Iphone se. Εγώ με το iPhone 5s κατήργησα ήδη δυο compact που είχα. Μια Sony και μια Olympus. Και αν και μου λείπει λίγο το ζουμ δεν με πειράζει πλέον. Το SE ειδικά έχει εξαιρετική κάμερα. Οι 4" πλέον δεν μπορώ να κουβαλάω κινητό με 5" μου φαίνεται παντόφλα. Είναι iphone δεν κολλάει (ναι ναι καραμέλα έχει γίνει αλλά ισχύει ). Είναι όμορφο ,σικ και διακριτικό. φυσικά και δεν ισχύει αυτή η καραμέλα εννοείται αν πας από κάνα Smart Ultra 6 σε iphone δεν παρατηρείς τα κολλήματα του ... μονό αν είχες καμία σοβαρή συσκευή το παίρνεις γραμμή
TheRealAcid Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ωραίες προτάσεις και οι δύο! Το Α3 μου φαίνεται αρκετά αδύναμο. Το A5 είναι αρκετά κοντά σε αυτά που θέλω, το μόνο που φοβάμαι είναι το TouchWiz. Για το SE αρνητικά είναι η μπροστινή κάμερα και ότι δεν έχει ραδιόφωνο, κατά τα άλλα φαίνεται καλό. Υπάρχει κάποια λύση για το ραδιόφωνο;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δες και το sony xperia x αν θες.Δεν εχει την καμερα του se ουτε την αυτονομια του A5(φαντάζομαι) αλλα γενικα ειναι δυνατη συσκευη για τα χρηματα που ζητάει.Δες και τιποτα σε μεραχειρισμενο αν σε ενδιαφερει τοσο η καλη καμερα. 1
TheRealAcid Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το Xperia X έχει πέσει η τιμή του και φαίνεται κι αυτό αρκετά δυνατό!
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 δες το x compact καλύτερά είναι πιο φρέσκο και μαζεμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα