Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω ένα asus x541uj, την πρώτη μέρα χρήσης και αφού έκανα όλα τα windows updates βλέπω ότι το wifi είναι πολύ αδύναμο,ένα dell 3521 πιάνει 3/5 γραμμές και το asus 1-2 / 5 , έτσι, βρίσκω τον wireless adapter(qualcomm atheros ar956x) και κατεβάζω τους τελευταίους αλλά και προηγούμενους drivers, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Απενεργοποιώ τα power saving modes αλλά τίποτα . Κάπου εκεί αρχίζω τους πειραματισμούς, δοκιμάζω ένα speedtest χωρίς να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και βλέπω να πιάνει max ταχύτητα, κοιτάω το σχέδιο παροχής ενέργειας και βλέπω ότι είναι στην "εξισορρόπηση" , το βάζω στην πρίζα και σε mode εξισορρόπησης και βλέπω ότι πιάνει πάλι max  με 4/5 γραμμές  ,το γυρνάω σε υψηλές επιδόσεις και πέφτει πάλι η ταχύτητα και πιάνει 1-2/5 γραμμές.

εννοείτε πως τις ρυθμίσεις ασύρματου προσαρμογέα τις είχα στις υψηλές επιδόσεις και η εξοικονόμηση ενέργειας ήταν απενεργοποιημένη.

Στην τελική αν το έχω σε εξισορρόπηση και αλλάξω όλες τις παραμέτρους όπως είναι στις υψηλές επιδόσεις θα έχω κάποιο πρόβλημα?π.χ. σε ταχύτητα επεξεργαστή,gpu κτλ?

Επεξ/σία από master1992g
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε σχέση με τη κατανάλωση από τη μπαταριά είναι αυτές οι ρυθμίσεις δε θα σου φρενάρει τον επεξεργαστή ή τη κάρτα δες και στη χρήση , διάβασε στη microsoft και θα καταλάβεις.

Πρώτα άλλαξε τα πρωτόκολλα στο router μήπως δεις διαφορά με τη κάρτα που έχει και δε χρειαστεί να το πειράξεις.

Δημοσ.

Δοκίμασα διαφορετικά channels , clear dns cache αλλά τίποτα, πιο πολύ για bug των windows 10 μου φαίνεται γιατί στην λειτουργία "εξισορρόπησης" και "εξοικονόμηση ενέργειας" πιάνει full σήμα και λειτουργεί κανονικά, ενώ στις "υψηλές επιδόσεις" υπολειτουργεί. Δοκίμασα να κάνω και επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων στην λειτουργία "υψηλές επιδόσεις" χωρίς αποτέλεσμα.

Οπότε το αφήνω απλά στην λειτουργία "εξισορρόπηση".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...