mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα.Σε υπολογιστες με ίδια χαρακτηριστικά επεξεργαστή (i3 4150) ram (8g) και διαφορετικές κάρτες γραφικών παίζω το players unknown battleground.Οι κάρτες γραφικών είναι η 1050 ti 4gb και 750 1gb.Στην 1050 το παιχνίδι παίζει κομπλέ με μια μέση χρήση ράμ 6,6-7g περίπουΣτην 750 οταν ξεκινάω το παιχνίδι (οταν πέφτω με το αλεξίπτωτο και κοντεύω έδαφος για οσους ξέρουν το παιχνίδι) η χρήση ράμ φτάνει 7,6-7,8g απο τα 8 και για τα πρώτα 2 λεπτά περίπου κολλάει απίστευτα 1-2 fps έπειτα ξεκινάει να ρολάρει και παίζει με καμιά 50αρια fps (στα low) με χρήση ράμ 6,6-7g καθόλη την διάρκεια του game.υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτο?Η έξτρα χρήση ράμ θα λύσει το πρόβλημα?ΥΓ: τα 2 pc είναι πανομοιότυπα εκτός απο της κάρτες γραφικών.
GReaperEx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η πρώτη κάρτα γραφικών έχει 3 GByte παραπάνω από τη δεύτερη, αυτό είναι αναμενόμενο. Το παιχνίδι προσπαθεί να δουλέψει με αυτά που έχει, κάνοντας μεταφορές μεταξύ της RAM και της VRAM. Όταν έχεις λιγότερη VRAM, χρησιμοποιείται περισσότερη RAM. Στη περίπτωση που σου κολλάει στην αρχή, απλά το λειτουργικό αδειάζει μέρος της μνήμης στο σκληρό δίσκο για να κάνει παραπάνω χώρο, γι' αυτό μετά τρέχει κανονικά. Να φανταστώ ότι στη περίπτωση της μικρότερης VRAM, αφού κλείσεις το παιχνίδι τα πάντα κολλάνε για λίγα λεπτά και η χρήση της RAM είναι πολύ χαμηλή? Αν ναι, αυτό ακριβώς που είπα συμβαίνει. 4
mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αυτο που ρωτας δέν το έχω προσέξει αλλά πάιζει και να το κάνει. Αν του βαλω 12g ράμ πιστευεις οτι θα πάει καλύτερα?Μήν την αγοράσω τσάμπα..
Alexlooker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αυτο που ρωτας δέν το έχω προσέξει αλλά πάιζει και να το κάνει. Αν του βαλω 12g ράμ πιστευεις οτι θα πάει καλύτερα?Μήν την αγοράσω τσάμπα.. μην ζητας καποια διαβεβαίωση-εγγυηση, μονο εσυ εισαι υπευθυνος για οτι αποφασισεις και κανεις.
mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 μην ζητας καποια διαβεβαίωση-εγγυηση, μονο εσυ εισαι υπευθυνος για οτι αποφασισεις και κανεις. ναι ρε παιδιά δέν θα πάρω και γυναίκα...απλά ρωτάω, θα την πάρω όπος και να έχει δέν θα πάει χαμένη, πιστευετε οτι Θα στρώσει με την εξτρα ραμ?
Alexlooker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Λοιπον, βγαζεις τα 8gb ram απο το ενα pc τα βαζεις στο αλλο, συνολο 16gb και αγοραζεις 16gb (οχι 12gb) η ποσοτητα μνημης παντα υπολογιζεται με διπλασιασμο π.χ. 2-4-8-16-32-64 μνημη σιγουρα χρειαζεσαι (64bit-λειτουργικο) και ειμαι σιγουρος οτι ψήνεσαι και για νεα gpu!
mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχω 2 υποδοχές για ραμ και είναι όλες 4 άρες.. Πήγα πλεσιο άρον άρον και πήρα μια 8αρα και την κουμποσα πάνω και δεν κόλλησε καθόλου δούλευε σε κάποια φάση με 8,2 χρήση που ανέβασα τα γραφικά η διαφορά είναι μεγάλη.. Και στης απαιτήσεις το παιχνίδι λέει 6 μίνιμουμ.. Τώρα παντος οκ δεν παίζει με πολλά fps αλλά δεν κολλάει καθόλου
mastoras007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 9,9 η χρήση ingame θα μας τρελάνει το κολοπαίχνιδο
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 δεν φταίει το παιχνίδι,αλλά η κάρτα σου. Στο εξήγησαν παραπάνω το γιατί.Αυτό που βλέπεις είναι φυσιολογικό.
mastoras007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 9,9 Εφτασε στον υπολογιστή με την 1050 ti 4gb τη δοκίμασα και εκεί! σε ένα άλλο θέμα που μίλησα με κάποια παιδια μου είπανε οτι υπάρχει τρόπος μέσα απο το steam να ρυθμήσω να χρησιμοποιεί λίγοτερη ράμ αλλά δέν ξέραν το τρόπο ξέρει κανείς? Ρωτάω γιατί θέλω να πειραματιστώ σχετικά με αυτό για να μήν πάρω 2η 8άρα για το άλλο Pc. Εχω windows 7 ultimate αν έβαζα windows 8 θα άλλαζε τίποτα?
mastoras007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Με 32bit windows σφαιρα θα πηγαίνεις. Εβαλα τα 32bit και οντος πάει σφαίρα. Η χρηση ράμ επεσε στα 5g και το game πάει κομμάτια!
spy94 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εβαλα τα 32bit και οντος πάει σφαίρα. Η χρηση ράμ επεσε στα 5g και το game πάει κομμάτια! Μεχρι "4gb" δεν παει στα 32bit?
life is music Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μεχρι "4gb" δεν παει στα 32bit? ta 32 bit blepoun mexri 3gb ενω τα 64 βιτ βλεπουν 4 και ανω !
Alexlooker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Απο "θεωριες" σκίζεται, το ΓΙΑΤΙ ο mastoras007 με 8gb ram πηγε σε 32bit και εμεινε ικανοποιημενος προφανως δεν σας απασχολεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα