Themoo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους κ καλό μήνα. Μετά απο 3 χρόνια με το Galaxy note 3 ψάχνω να αλλάξω κ να πάω σε κάτι άλλο γιατί θα το δώσω σε κάποιον που του χάλασε το δικό του κινητό. Είμαι πάρα μα πάρα πολυ ευχαριστημένος μιας κ αποδείχτηκε σκύλος κ ακόμα δουλεύει άψογα. Θα ήθελα λοιπόν γνώμες εαν αξίζει να παω πάλι σε note τα λεφτά που διαθέτω είναι εως 600 ευρώ. Οι απαιτήσεις μου: Καλή κάμερα, αντοχή στη μπαταρία και απο ταχύτητα να είναι ανάλογη του ποσού. Οι εφαρμογές που δουλεύω ειναι απλές και από games μόνο hearthstone που δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και καλές βουτιές.
giorgos1966 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους κ καλό μήνα. Μετά απο 3 χρόνια με το Galaxy note 3 ψάχνω να αλλάξω κ να πάω σε κάτι άλλο γιατί θα το δώσω σε κάποιον που του χάλασε το δικό του κινητό. Είμαι πάρα μα πάρα πολυ ευχαριστημένος μιας κ αποδείχτηκε σκύλος κ ακόμα δουλεύει άψογα. Θα ήθελα λοιπόν γνώμες εαν αξίζει να παω πάλι σε note τα λεφτά που διαθέτω είναι εως 600 ευρώ. Οι απαιτήσεις μου: Καλή κάμερα, αντοχή στη μπαταρία και απο ταχύτητα να είναι ανάλογη του ποσού. Οι εφαρμογές που δουλεύω ειναι απλές και από games μόνο hearthstone που δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και καλές βουτιές. Aπό μενα μονόδρομος το S7 edge.Οσα ζητας τα εχει και με το παραπανω και σε τιμη 460 ευρω πλεον.
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Με αυτα τα χρηματα S7 edge Οne plus5 (Ημουν στο ιδιο διλλημα πηρα το s7 edge σε χρυσο χρωμα )
Themoo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αν ανέβαζα το κόστος για το 8 αξίζει ή ούτε καν λέτε?
vchristod84 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αν ανέβαζα το κόστος για το 8 αξίζει ή ούτε καν λέτε? Εφ'όσον δεν έχει βγει ακόμα, δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου...
Themoo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εφ'όσον δεν έχει βγει ακόμα, δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου... εάν θυμάμαι σωστά έχει βγει ήδη από τέλη απριλίου ή κάνω λάθος
vchristod84 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 εάν θυμάμαι σωστά έχει βγει ήδη από τέλη απριλίου ή κάνω λάθοςΣυγγνώμη,για κάποιο λόγο πήγε το μυαλό μου στο iPhone 8... Γράψε λαθος!
panos- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 εάν θυμάμαι σωστά έχει βγει ήδη από τέλη απριλίου ή κάνω λάθος Τον Αύγουστο περιμένουμε.
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους κ καλό μήνα. Μετά απο 3 χρόνια με το Galaxy note 3 ψάχνω να αλλάξω κ να πάω σε κάτι άλλο γιατί θα το δώσω σε κάποιον που του χάλασε το δικό του κινητό. Είμαι πάρα μα πάρα πολυ ευχαριστημένος μιας κ αποδείχτηκε σκύλος κ ακόμα δουλεύει άψογα. Θα ήθελα λοιπόν γνώμες εαν αξίζει να παω πάλι σε note τα λεφτά που διαθέτω είναι εως 600 ευρώ. Οι απαιτήσεις μου: Καλή κάμερα, αντοχή στη μπαταρία και απο ταχύτητα να είναι ανάλογη του ποσού. Οι εφαρμογές που δουλεύω ειναι απλές και από games μόνο hearthstone που δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και καλές βουτιές. αν δε σε νοιαζει το σ πεν τοτε χτυπα το σ8 ή το πλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα