stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για μια φορά νομίζω είναι η ασφάλεια. Απο το να δωσω 280€ που εχει αμα σπασει 1 φορα καλυτερα τα 17€ της ασφαλειας. Ε ενταξει και 1 φορα καλα ειναι. Να ειμαστε προσεκτικη πρεπει.
vchristod84 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Απο το να δωσω 280€ που εχει αμα σπασει 1 φορα καλυτερα τα 17€ της ασφαλειας. Ε ενταξει και 1 φορα καλα ειναι. Να ειμαστε προσεκτικη πρεπει. Ισως να μπορείς να επεκτείνεις άλλη μία φορα την ασφάλεια αν σου σπάσει μέσα στο χρόνο που ισχύει με άλλα 14-15 ευρώ. Καπου το είχα διαβάσει, η επέκταση νομίζω ισχύει μεχρι να λήξει ο χρόνος της αρχικής ασφάλισης
tsamiko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Απο το να δωσω 280€ που εχει αμα σπασει 1 φορα καλυτερα τα 17€ της ασφαλειας. Ε ενταξει και 1 φορα καλα ειναι. Να ειμαστε προσεκτικη πρεπει. Εννοείται... Δεν είπα το αντίθετο Το θεμα ειναι που αλλάζεται η οθόνη και με τι ανταλλακτικά, γράφει λεπτομέρειες στο συμβόλαιο;
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ισως να μπορείς να επεκτείνεις άλλη μία φορα την ασφάλεια αν σου σπάσει μέσα στο χρόνο που ισχύει με άλλα 14-15 ευρώ. Καπου το είχα διαβάσει, η επέκταση νομίζω ισχύει μεχρι να λήξει ο χρόνος της αρχικής ασφάλισης Οχι δυστυχως δεν γινεται Το ρωτησα το σαββατο και ηταν καθετη σε αυτο.μονο το πρωτο ετος μου ειπαν.
vchristod84 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Οχι δυστυχως δεν γινεται Το ρωτησα το σαββατο και ηταν καθετη σε αυτο.μονο το πρωτο ετος μου ειπαν. Αυτό γράφω κι εγώ αλλά ίσως δεν το έγραψα κατανοητά... Στο πρώτο έτος της ασφάλισης εννοώ κι εγώ. 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εννοείται... Δεν είπα το αντίθετο Το θεμα ειναι που αλλάζεται η οθόνη και με τι ανταλλακτικά, γράφει λεπτομέρειες στο συμβόλαιο; Το πας το κινητο σε οποιο service θελεις, το επισκευαζουν και στελνεις την αποδειξη και πληρωνεσαι στον τραπεζικο σου λογαριασμο Αυτό γράφω κι εγώ αλλά ίσως δεν το έγραψα κατανοητά... Στο πρώτο έτος της ασφάλισης εννοώ κι εγώ. Εχει 43° και μειωθηκε η αντιληψη μου Τωρα το καταλαβα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα