Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Saruman μπορείς σε παρακαλώ να μου στειλεις ενα λινκ; και για specs-sar και στο σκρουτζ; γτ εχει πολλες εκδοσεις και μπερδευομαι με το συγκεκριμένο smartphone

http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/?utm_source=affiliates&utm_medium=cps-dgm&utm_campaign=Homepage εδω
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σκεφτομαι σε πιο απο τα δυο να καταληξω; Honor 6x ή redmi note 4x 64; καλυτερη καμερα πρεπει να εχει το Honor; ξέρει κανένας σας; και σε αποψη ταχυτητας;

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστώ. Κατέληξα στο Honor 6x

tempered glass οποιαδήποτε εύκολα χαράσσεται η οθόνη.
  • Like 1
Δημοσ.

tempered glass οποιαδήποτε εύκολα χαράσσεται η οθόνη.

έχει προστατευτική ζελατίνα πολύ καλής ποιότητάς από το εργοστάσιο με μια θήκη είναι κομπλέ

Δημοσ.

Να πω την αληθεια παρολα τα gorilla glass και τα tempered glass κτλπ εχω στο κινητο και ακομα το τρεμω μην γρατζουνιστει πουθενα η οθονη εστω και ελαχιστα.

Βλεπω αλλους χωρις τιποτα να το βαζουν στην τσεπη με κλειδια και κερματα και ιδρωνω απο αγωνια λες και ειναι το κινητο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την αληθεια παρολα τα gorilla glass και τα tempered glass κτλπ εχω στο κινητο και ακομα το τρεμω μην γρατζουνιστει πουθενα η οθονη εστω και ελαχιστα.

Βλεπω αλλους χωρις τιποτα να το βαζουν στην τσεπη με κλειδια και κερματα και ιδρωνω απο αγωνια λες και ειναι το κινητο μου.

Εξαρταται την συσκευη που εχεις...αν εχεις xiaomi note 4x  http://www.stoucky.gr/othone-lcd-and-mechanismos-fes-yia-xiaomi-redmi-note-4x-chresafi.html

+30 να σου παρει το στουκι πας στα 80 !

Αν εχεις s 7 το λιγοτερο με την δουλεια 300 ευρω στα επισημα και στο στουκι κανα 250.

Δημοσ.

Γ αυτο εκανα την ασφαλεια ωστε τουλαχιστον στον 1 χρονο να ειμαι ησυχος.

Για μια φορά νομίζω είναι η ασφάλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...