Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή παρ' όλες τις ερωτήσεις για άλλη μνήμη,πήρες άλλη άσχετη και τωρα ρωτας να σου πούμε τα χαρακτηριστικά της;

δεν ρωταω να μ πεις τα χαρακτηριστικα της απλα  θελω να δω αν η  συγκεκριμενη υποστηριζει xmp kai τελος η συγκεκριμενη εταιρεια δεν ειναι καμοια άσχετη !

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι την γνωρίζουμε την patriot/

Άσχετη σε σχέση με τις προτάσεις του παρόντος τόπικ όμως είναι.

Και αφού την αγόρασες,πριν το κάνεις,δεν μπήκες καν στο κόπο να ψάξεις αν έχει xmp?

Δημοσ.

Και αφού την αγόρασες,πριν το κάνεις,δεν μπήκες καν στο κόπο να ψάξεις αν έχει xmp?

οχι γτ εχτες καθως γυρνούσα από έναν γιατρό λέω δεν πετάγομαι στο cosmodata poυ τους ξέρω να πάρω μια 4αρα και πήγα εκεί γ να πάρω μια corsair vengeance lp άλλα ήταν σε έλλειψη και είδα αυτήν με ψύξη και την πήρα γτ ήταν και σε καλή τιμή .Στο δια ταύτα γ να δω αν έχει xmp τι πρέπει να κάνω ?

Δημοσ.

οχι γτ εχτες καθως γυρνούσα από έναν γιατρό λέω δεν πετάγομαι στο cosmodata poυ τους ξέρω να πάρω μια 4αρα και πήγα εκεί γ να πάρω μια corsair vengeance lp άλλα ήταν σε έλλειψη και είδα αυτήν με ψύξη και την πήρα γτ ήταν και σε καλή τιμή .Στο δια ταύτα γ να δω αν έχει xmp τι πρέπει να κάνω ?

Ευτυχως δεν πεταχτηκες στο πλαισιο, τωρα θα ησουν με Tourbo-x ram.

• Like 2
Δημοσ.

oxi τρελος ειμαι να παω εκει χειρότερο μαγαζι δεν υπαρχει  ο μονος λογος  που θα παω ειναι γ να  παρω κανα cd h φύλλα γ τον εκτυπωτή τπτ αλλο

Δημοσ.

τελικα την πηγα πισω και πηρα μια kingston hyper fury 1600

Δημοσ.

RAM HYPERX HX316C10FR/4 4GB DDR3 1600MHZ 

Αυτές εμένα μου παίζουν πολύ ωραία, χρονίζουν εκεί που λένε και με φόρτο παίζουν σωστά και έχω δύο από 4gb

Δεν τις έχω πειράξει παραπάνω μέχρι εδώ είναι ικανοποιητικές σε μένα.

tελικα πηρα την fury 4gb  se άσπρη γτ στα αλλα χρώματα είχε έλλειψη αλλα οπως και να εχει σε ευχαριστώ θa παρω αλλη μια στην πορεία γ να παω 8 και αν δεν του φτασουν τα 8gb toy aderfoy m ας βαλει αλλα 8 εκείνος 

Δημοσ.

Το Πλαίσιο για εμάς τους αρχαίους , συνδιάζεται με γλυκιές παιδικές αναμνήσεις, όταν αγοράζαμε δισκέτες για τους cpc 6128.

Οι μισοί στο φόρουμ βέβαια , γεννήθηκαν μετά τη διακοπή κυκλοφορίας των cpc.

• Like 1
Δημοσ.

Το Πλαίσιο για εμάς τους αρχαίους , συνδιάζεται με γλυκιές παιδικές αναμνήσεις, όταν αγοράζαμε δισκέτες για τους cpc 6128.

Οι μισοί στο φόρουμ βέβαια , γεννήθηκαν μετά τη διακοπή κυκλοφορίας των cpc.

εγω πάντως απο το πλαισιο μονο cd παίρνω αδεια η κανα σπρει αερα τπτ αλλο !

πηγα στο cosmodata και ολα καλα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...