Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε εδώ

και διαλέγεις system device typemotherboards

manufacturer > asrock

product line > motherboards

select model > το ακριβές μοντέλο σου

(έχει πολλά Ζ97) και σου βγάζει τις συμβατές ram της kingston

Δημοσ.

Πήγαινε εδώ

και διαλέγεις system device typemotherboards

manufacturer > asrock

product line > motherboards

select model > το ακριβές μοντέλο σου

(έχει πολλά Ζ97) και σου βγάζει τις συμβατές ram της kingston

το εχω κανει και αυτο αλλα ελεγα σε μητρικη ζ97 -p asus  me g3258 ποιες θα ηταν η ιδανικές ραμ να βαλω  

Δημοσ.

Για asus z97-p βλέπω τούτα

Εξαρτάται από το αν έχεις ήδη ram και θες να προσθέσεις, αν δεν έχεις καθόλου και θέλεις να πάρεις νέες

και από το αν σκοπεύεις να το κρατήσεις αρκετά το σύστημα και να το αναβαθμίσεις κι άλλο μελλοντικά

και από το πόσα θέλεις να σκάσεις.

(εγώ ένα αντίστοιχο με i5 4470 σκέφτομαι να το κρατήσω πολλά χρόνια ακόμη , κάποια στιγμή αλλάζοντας τον i5 με ι7 ).

Δημοσ.

Για asus z97-p βλέπω τούτα

Εξαρτάται από το αν έχεις ήδη ram και θες να προσθέσεις, αν δεν έχεις καθόλου και θέλεις να πάρεις νέες

και από το αν σκοπεύεις να το κρατήσεις αρκετά το σύστημα και να το αναβαθμίσεις κι άλλο μελλοντικά

και από το πόσα θέλεις να σκάσεις.

(εγώ ένα αντίστοιχο με i5 4470 σκέφτομαι να το κρατήσω πολλά χρόνια ακόμη , κάποια στιγμή αλλάζοντας τον i5 με ι7 ).

βασικα τωρα γ n τρεξει ο αδερφος μ κατι προγραμματα αυτοματισμου θελω ν του παρω τον 3258 στα 40 κ μια 8αρα στα 40 mesa apo το σιτε  .Μετα αν εχει περισσοτερα money as βαλει i5 

Επισκέπτης
Δημοσ.

RAM HYPERX HX316C10FR/4 4GB DDR3 1600MHZ 

Αυτές εμένα μου παίζουν πολύ ωραία, χρονίζουν εκεί που λένε και με φόρτο παίζουν σωστά και έχω δύο από 4gb

Δεν τις έχω πειράξει παραπάνω μέχρι εδώ είναι ικανοποιητικές σε μένα.

Δημοσ.

RAM HYPERX HX316C10FR/4 4GB DDR3 1600MHZ 

Αυτές εμένα μου παίζουν πολύ ωραία, χρονίζουν εκεί που λένε και με φόρτο παίζουν σωστά και έχω δύο από 4gb

Δεν τις έχω πειράξει παραπάνω μέχρι εδώ είναι ικανοποιητικές σε μένα.

σ αλλη εταιρεία υπάρχει να δω ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

σ αλλη εταιρεία υπάρχει να δω ?

τι εννοείς ακριβώς?? :-)

ψάξε απο όπου σκοπεύεις να προμηθευτεις στα χαρακτηριστικα που δέχεται η μητρική σου και θα ξανά έχεις το ερώτημα εαν θα παίξουν και εάν είναι συμβατές,,οπου μπορεις να ρωτήσεις πέρα απο τα αρχεία που εχει ο κατασκευαστης την εταιρεία μέσο email στο support.

Δημοσ.

Δεν τις θυμάμαι και όλες,αλλά μπορείς να μπεις στο site του κατασκευαστή και να κοιτάξεις.

Αν θυμάμαι καλά αυτό είχα κάνει,προ 3ετίας.

Δημοσ.

Δεν τις θυμάμαι και όλες,αλλά μπορείς να μπεις στο site του κατασκευαστή και να κοιτάξεις.

Αν θυμάμαι καλά αυτό είχα κάνει,προ 3ετίας.

οκ

Δημοσ.

τελικα πηρα μια 4αρα αυτην εδω με ψύξη και τον αλλο μηνά θα παρω αλλh μια αλλα δν ξερω  h συγκεκριμένη αν εχει xmp profile 

?

τι εννοείς ακριβώς?? :-)

ψάξε απο όπου σκοπεύεις να προμηθευτεις στα χαρακτηριστικα που δέχεται η μητρική σου και θα ξανά έχεις το ερώτημα εαν θα παίξουν και εάν είναι συμβατές,,οπου μπορεις να ρωτήσεις πέρα απο τα αρχεία που εχει ο κατασκευαστης την εταιρεία μέσο email στο support.

γεια πες μ φίλε 

post-360146-0-29814400-1499276613_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...