kaisharga Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχω forthnet εδώ και πολλά χρόνια και εκτός από κάτι αποσυνδέσεις εδώ και κει παλιά δεν είχα θέμα. Την Κυριακή είδα πως από τα 12 mbps που συγχρονίζει το router συνήθως είχε πέσει στα 2-3. Πήρα τηλέφωνο ήρθε τεχνικός και μου είπε πως φταίει λογικά η κάθετη γραμμή του τηλεφώνου που διαμοιράζεται στο σπίτι. Ακόμα περιμένω ηλεκτρολόγο να έρθει που να ξέρει από τηλεφωνικές γραμμές και Internet και σήμερα το πρωί μετά από 6ωρη διακοπή ρεύματος (να 'σαι καλά ΔΕΗ με τον καύσωνα) ως δια μαγείας βλέπω το χρονισμό στα 11 mbps. Όταν άνοιξα όμως το browser γύρισα στο παρελθόν της dial up καθώς έβλεπα μία μία τις εικόνες να φορτώνουν με το πάσο τους. Μετά από 3 λεπτά αναμονής στο speedtest για να φορτώσει, είδα down speed 0,12 mbps . Καμία ιδέα; Είναι σίγουρα δουλειά για ηλεκτρολόγο ή μπορώ να σώσω το Σαββατοκύριακο μου; Ευχαριστώ
bill27 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Απ'οτι φαινετε πρεπει να ειναι το προβλημα στην δικη σου πλευρα,δηλαδη εννοω στην δικη σου εσωτερικη καλωδιωση. Δεν ξερω αν η νοβα χρεωνει ασκοπη επισκεψη τεχνικου και σε χρεωσει ..... Αν δεν εχεις γνωσεις μονος σου δεν μπορεις να κανεις κατι....πεπει να περιμενεις τον ηλεκτρολογο να ελενξει την εσωτερικη σου καλωδιωση
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 σκοπος ειναι να δεις κατω στην εισαγωγη η χωνευτη οτι εχεις ποσο συγχρονιζεις.πρεπει να ξερεις βεβαια.καιι ουτε ολοι οι ηλεκτρολογοι ξερουν.εκτος αν εχει χαλασει κανα σολιττερ κανα ρουτερ η κανα τηλεφωνο και σου κανει αυτα τα θεματα.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρακι επισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα